Dodaj do ulubionych

Hotel Sunberk w Side

23.01.07, 10:48
Czy ktos byl w Hotelu Sunberk w Side?
Moze ktos podesle mi fotki? Bede bardzo wdzieczny
Obserwuj wątek
    • Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:55
      a kiedy się tam wybierasz?
      • kamilpilch Re: Hotel Sunberk w Side 23.01.07, 13:37
        18.07
        a co byles tam?
        • Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 18:53
          nie,też się wybieram,ale dopiero 15.08,i szukam kogoś co leci w tym samym
          terminie...
    • Gość: dorota Ktoś był IP: 135.245.72.* 23.01.07, 14:39
      Po powrocie dopisz swoją opinię proszę:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=31108309
    • Gość: Amber Re: Hotel Sunberk w Side IP: 194.127.8.* 26.01.07, 22:17
      Podobno alkohol mocno ograniczaja i jak ktos sobie wypil wieczorkiem 3 piwka to
      kelnerzy mowia,ze juz nie ma i wiecej niepodaja i to ma byc AlI?
      I ta odleglosc do plazy 1 km.
      Poza tym dowiedzialem sie,ze na posesji hotelu Sunberk sa domki drewniane
      bungalowy 17 letnie gdzie na dachach zagniezdzone sa szczury.
      Tego nie ma w zadnym katalogu,ani zadne biuro podrozy nic wam o tym nie powie.
      Trzeba uwazac i na miejscu mocno sie klocic,aby nie wyladowac w bungalowie.
      • Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 08:25
        a skąd masz taką opinię,na 58 opinii zawartych w ocenie hotelu na portalu
        wakacje.pl nikt nie wspomina o ty ani słowa?, czyżby te osoby-jak widać spora
        liczba tego nie dostrzegły...?
        • Gość: Amber Re: Hotel Sunberk w Side IP: 194.127.8.* 27.01.07, 19:43
          tutaj jest link do niemieckiej strony,gdzie opisana jest wizyta w Sunberku i
          para mieszkala wlasnie w domkach a raczej drewnianych budach zwanych bungalow
          ktore maja 17 lat i nigdy nie widzialy remontu.owszem maja klime w srodku,ale
          stan pokoi i lazienek jest w slabym stanie
          www.holidaycheck.de/bericht-Hotelbewertungen_Hotel+Sunberk-id_291229-typ_1-ch_hb.html
          • Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:21
            dzięki,zapoznam się koniecznie...
          • Gość: Janika Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.1.telkab.pl 08.02.07, 20:43
            No to chyba wystarczy wejść na strone hotelu i zobaczyć, że nie składa się on z
            drewnianych bud jak to przedmówca był miły zauważyć ale z ciągu budynków jak
            sadzę murowanych :)
            • Gość: justyna Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:28
              a może wypowie się ktoś kto już był w Sunberku co z tymi szczurami!
              • Gość: Piotrek Re: Hotel Sunberk w Side IP: 195.39.217.* 13.03.07, 08:41
                Przejeżdzałem w zeszłym roku koło tego Hotelu i szczerze powiem , ze
                przynajmniej z zewnątrz nie wyglada zachecająco. Przypomina polskie ośrodki
                wczasowe z lat70 tych.....Okolica też nie specjalnie ciekawa, w pobliżu jakięs
                smietniki, a w otoczeniu chyba tureckiem domki.....
                Ale jak powiedziałem jest to opinia na podstawie 5 minutowego oglądu z okien
                autokaru rozwożącego ludzi po hotelach......w srodku moze byc fajnie....
    • Gość: Mika Re: Hotel Sunberk w Side IP: 193.28.0.* 24.04.07, 09:32
      My byliśmy w tym hotelu w zeszłym roku i jest to hotel godny polecenia, po
      remoncie. Szczurów i drewnianych domków tam nie widziałam, na terenie hotelu
      był jeden zółw i kotek. Jedzenie bardzo dobre, alkoholu nie ograniczali, wręcz
      przed 23.00 większość gości chodziła po kilka razy do kolejki i robiła zapasy
      na reszte nocy. Obsługa bardzo miła. Hotel jest od piaszczystej plaży około 150
      m, jedynynie najbliższe otoczenie samego hotelu jest trochę nieciekawe, ale tak
      to poza tym w środku jest ok i goście są zadowoleni. A tak w ogóle to wszędzei
      jest blisko, do centrum Dide idzie się 20 minut na piechotę. Pozdrawiam i życzę
      miłego urlopu
      • Gość: Janika Re: Hotel Sunberk w Side IP: 80.54.108.* 24.04.07, 19:34
        Mika , napisz cos więcej o tym najbliższym otoczeniu hotelu - co to znaczy
        nieciekawe ?
        • Gość: tomek Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:36
          Hotel jest tragiczny.Pokoje niezbyt duże, z małą i ciemną łazienką.Trafiliśmy z
          rodziną na kompletnie zatkany brodzik, z którego woda po wzięciu prysznica
          spływała jakieś 30 minut, i gdyby nie wybieranie jej wiaderkiem naszego
          dziecka,żona utonęłaby w łazience.Woda w basenie(który jest bardzo mały) ma
          kolor brudnej kałuży i w ciągu dwóch tygodni nie była ani razu
          zmieniana.Leżaków wokół basenu nie starcza dla wszystkich.Jedzenie smakuje
          tylko przez pierwsze dwa dni-potem odkrywamy przykrą prawdę,że wszystko jest
          przerabiane.Rybka na ciepło z kolacji jest następnego dnia w sałatce na zimno z
          dodatkiem makaronu sprzed dwóch dni.Zaś mielonka ze śniadania, która w 30
          stopniach upału "wylegiwała się" przez 4 godz., zaserwowana zostaje na kolację
          w formie usmażonej-bakterie zostały przecież unicestwione:).Tylko soki i woda
          są dostępne w formie samoobsługowej,zaś o no-name cola i takież samo piwko
          trzeba prosić kelnerów i to oni nalewają.Jeden z nich jest, mówiąc delikatnie,
          nerwowy i po zamówieniu wieczorem przez ciebie drugiego drinka,zaczyna być
          niegrzeczny.Warto też wspomnieć o kolejce, jaka tworzy się przed stołówką na
          piętnaście minut przed rozpoczęciem wieczerzy-powodem tego jest zbyt mała ilość
          stolików toteż nie wszyscy mogą się załapać. Hotel położony jest w nieciekawej
          okolicy, koło śmietników i w wyraźnie ubogiej dzielnicy Side, którego
          centrum,oddalone od hotelu o 20 minut piechotą, zachwyca swoimi antycznymi
          ruinami i sklepami jubilerskimi.Do plaży idzie się 6 minut ale jest ona wąska,
          pełna ludzi i leżaków, upakowanych jeden koło drugiego za które musimy
          oczywiście zapłacić. Warto przespacerować się w ciągu dnia wzdłuż plaży i
          zobaczyć jak piękne są hotele na zachód od "Sunberka". Mimo to spędziliśmy
          urocze wakacje, gdyż najważniejsze było to że świeciło słońce,było ciepło i
          mieliśmy dużo śmiechu a po wizycie w takim hotelu człowiek zaczyna naprawdę
          dostrzegać jak to ma w mieszkaniu uroczo i luksusowo.
          Turcja to wspaniały kraj,który koniecznie trzeba poznać,a Side jest naprawdę
          doskonałym miejscem letniego odpoczynku . Warto jednak zastanowić się czy nie
          lepiej zapłacić trochę więcej i jechać do lepszego hotelu, tak,ażeby wakacje
          były prawdziwym rajem na ziemi. Bo w "Sunberku" jest niezbyt ciekawie.
          • Gość: Janika Re: Hotel Sunberk w Side IP: 80.54.108.* 06.05.07, 22:40
            Przykro mi czytać taką opinię, bo własnie w czerwcu jadę do tego hotelu a przy
            jego wyborze kierowałam się bardzo duuuuuuuuużą ilościa pozytywnych komentarzy
            na forum turcja.pl. Ciekawi mnie jednak tak drastyczna rozbiezność w odbiorze.
            Poza tym otrzymałam prywatne fotki z tego hotelu i .... no i własnie nie wiem
            czy ci wierzyć ? możesz to udokumentować jakimiś zdjęciami ???
            • Gość: justyna Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 08:53
              My też lecimy do tego hotelu w sierpniu.Janiko jeżeli masz zdjęcia sunberka
              mogłabyś je przesłać justus67@op.pl Pani z bp Itaka tak zachwalała ten hotel, że
              mnie również trudno uwierzyć w słowa Tomka
              • Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.elopole.bot.pl 08.05.07, 07:20
                kiedy lecisz w sierpniu?
            • Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.elopole.bot.pl 08.05.07, 07:19
              ja również w miare mozliwości bym prosił o te fotki,ja również kierowałem sie
              opiniami o tym hotelu dostepnymi na portalach o wszystko było ok,mo emilek
              bas001@gazeta.pl
              • Gość: Janika Re: Hotel Sunberk w Side IP: 80.54.108.* 08.05.07, 17:51
                Justyna, Smalec, fotek już nie mam, ale przesyłała mi je jedna z osób, której
                opinia jest właśnie na www. wakacje.pl . Natomiast wczoraj oglądałam sobie
                prywatne zdjęcia hotelu ze strony niemieckiej , króra jest wymieniona parę
                postów wyżej. Pozdrawiam
                • Gość: JAnika Re: Hotel Sunberk w Side IP: 80.54.108.* 08.05.07, 17:53
                  O np.te :www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Sunberk-ch_ub-
                  hid_89534.html
                  • Gość: justyna Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:45
                    Lecimy 1 sierpnia z Katowic i troche martwą mnie te mało pochlebne opinie.Może
                    jeszcze ktoś coś napisze na temat tego hotelu.O ile dobrze pamiętam to był on
                    sprawdzany przez wakacje.pl i zyskał dobrą opinię
                  • Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:47
                    jakoś damy radę,mam nadzieję że jak wrócisz to się podzielisz swoimi wrażeniami
                    i opiszesz jak Ci się podobało,pozdrawiam...
                    • Gość: justyna Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:38
                      gdybyś miał jeszcze jakieś info o hotelu to napisz
    • Gość: justyna Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 09:06
      a może już ktoś wrócił z Sunberka?Proszę o opinie
      • Gość: justyna Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:03
        trochę info o hotelu znalazłam w archiwum tego forum 2005-2006
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka