kamilpilch 23.01.07, 10:48 Czy ktos byl w Hotelu Sunberk w Side? Moze ktos podesle mi fotki? Bede bardzo wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:55 a kiedy się tam wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 18:53 nie,też się wybieram,ale dopiero 15.08,i szukam kogoś co leci w tym samym terminie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Ktoś był IP: 135.245.72.* 23.01.07, 14:39 Po powrocie dopisz swoją opinię proszę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=31108309 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amber Re: Hotel Sunberk w Side IP: 194.127.8.* 26.01.07, 22:17 Podobno alkohol mocno ograniczaja i jak ktos sobie wypil wieczorkiem 3 piwka to kelnerzy mowia,ze juz nie ma i wiecej niepodaja i to ma byc AlI? I ta odleglosc do plazy 1 km. Poza tym dowiedzialem sie,ze na posesji hotelu Sunberk sa domki drewniane bungalowy 17 letnie gdzie na dachach zagniezdzone sa szczury. Tego nie ma w zadnym katalogu,ani zadne biuro podrozy nic wam o tym nie powie. Trzeba uwazac i na miejscu mocno sie klocic,aby nie wyladowac w bungalowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 08:25 a skąd masz taką opinię,na 58 opinii zawartych w ocenie hotelu na portalu wakacje.pl nikt nie wspomina o ty ani słowa?, czyżby te osoby-jak widać spora liczba tego nie dostrzegły...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amber Re: Hotel Sunberk w Side IP: 194.127.8.* 27.01.07, 19:43 tutaj jest link do niemieckiej strony,gdzie opisana jest wizyta w Sunberku i para mieszkala wlasnie w domkach a raczej drewnianych budach zwanych bungalow ktore maja 17 lat i nigdy nie widzialy remontu.owszem maja klime w srodku,ale stan pokoi i lazienek jest w slabym stanie www.holidaycheck.de/bericht-Hotelbewertungen_Hotel+Sunberk-id_291229-typ_1-ch_hb.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:21 dzięki,zapoznam się koniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janika Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.1.telkab.pl 08.02.07, 20:43 No to chyba wystarczy wejść na strone hotelu i zobaczyć, że nie składa się on z drewnianych bud jak to przedmówca był miły zauważyć ale z ciągu budynków jak sadzę murowanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:28 a może wypowie się ktoś kto już był w Sunberku co z tymi szczurami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Hotel Sunberk w Side IP: 195.39.217.* 13.03.07, 08:41 Przejeżdzałem w zeszłym roku koło tego Hotelu i szczerze powiem , ze przynajmniej z zewnątrz nie wyglada zachecająco. Przypomina polskie ośrodki wczasowe z lat70 tych.....Okolica też nie specjalnie ciekawa, w pobliżu jakięs smietniki, a w otoczeniu chyba tureckiem domki..... Ale jak powiedziałem jest to opinia na podstawie 5 minutowego oglądu z okien autokaru rozwożącego ludzi po hotelach......w srodku moze byc fajnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Hotel Sunberk w Side IP: 193.28.0.* 24.04.07, 09:32 My byliśmy w tym hotelu w zeszłym roku i jest to hotel godny polecenia, po remoncie. Szczurów i drewnianych domków tam nie widziałam, na terenie hotelu był jeden zółw i kotek. Jedzenie bardzo dobre, alkoholu nie ograniczali, wręcz przed 23.00 większość gości chodziła po kilka razy do kolejki i robiła zapasy na reszte nocy. Obsługa bardzo miła. Hotel jest od piaszczystej plaży około 150 m, jedynynie najbliższe otoczenie samego hotelu jest trochę nieciekawe, ale tak to poza tym w środku jest ok i goście są zadowoleni. A tak w ogóle to wszędzei jest blisko, do centrum Dide idzie się 20 minut na piechotę. Pozdrawiam i życzę miłego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janika Re: Hotel Sunberk w Side IP: 80.54.108.* 24.04.07, 19:34 Mika , napisz cos więcej o tym najbliższym otoczeniu hotelu - co to znaczy nieciekawe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:36 Hotel jest tragiczny.Pokoje niezbyt duże, z małą i ciemną łazienką.Trafiliśmy z rodziną na kompletnie zatkany brodzik, z którego woda po wzięciu prysznica spływała jakieś 30 minut, i gdyby nie wybieranie jej wiaderkiem naszego dziecka,żona utonęłaby w łazience.Woda w basenie(który jest bardzo mały) ma kolor brudnej kałuży i w ciągu dwóch tygodni nie była ani razu zmieniana.Leżaków wokół basenu nie starcza dla wszystkich.Jedzenie smakuje tylko przez pierwsze dwa dni-potem odkrywamy przykrą prawdę,że wszystko jest przerabiane.Rybka na ciepło z kolacji jest następnego dnia w sałatce na zimno z dodatkiem makaronu sprzed dwóch dni.Zaś mielonka ze śniadania, która w 30 stopniach upału "wylegiwała się" przez 4 godz., zaserwowana zostaje na kolację w formie usmażonej-bakterie zostały przecież unicestwione:).Tylko soki i woda są dostępne w formie samoobsługowej,zaś o no-name cola i takież samo piwko trzeba prosić kelnerów i to oni nalewają.Jeden z nich jest, mówiąc delikatnie, nerwowy i po zamówieniu wieczorem przez ciebie drugiego drinka,zaczyna być niegrzeczny.Warto też wspomnieć o kolejce, jaka tworzy się przed stołówką na piętnaście minut przed rozpoczęciem wieczerzy-powodem tego jest zbyt mała ilość stolików toteż nie wszyscy mogą się załapać. Hotel położony jest w nieciekawej okolicy, koło śmietników i w wyraźnie ubogiej dzielnicy Side, którego centrum,oddalone od hotelu o 20 minut piechotą, zachwyca swoimi antycznymi ruinami i sklepami jubilerskimi.Do plaży idzie się 6 minut ale jest ona wąska, pełna ludzi i leżaków, upakowanych jeden koło drugiego za które musimy oczywiście zapłacić. Warto przespacerować się w ciągu dnia wzdłuż plaży i zobaczyć jak piękne są hotele na zachód od "Sunberka". Mimo to spędziliśmy urocze wakacje, gdyż najważniejsze było to że świeciło słońce,było ciepło i mieliśmy dużo śmiechu a po wizycie w takim hotelu człowiek zaczyna naprawdę dostrzegać jak to ma w mieszkaniu uroczo i luksusowo. Turcja to wspaniały kraj,który koniecznie trzeba poznać,a Side jest naprawdę doskonałym miejscem letniego odpoczynku . Warto jednak zastanowić się czy nie lepiej zapłacić trochę więcej i jechać do lepszego hotelu, tak,ażeby wakacje były prawdziwym rajem na ziemi. Bo w "Sunberku" jest niezbyt ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janika Re: Hotel Sunberk w Side IP: 80.54.108.* 06.05.07, 22:40 Przykro mi czytać taką opinię, bo własnie w czerwcu jadę do tego hotelu a przy jego wyborze kierowałam się bardzo duuuuuuuuużą ilościa pozytywnych komentarzy na forum turcja.pl. Ciekawi mnie jednak tak drastyczna rozbiezność w odbiorze. Poza tym otrzymałam prywatne fotki z tego hotelu i .... no i własnie nie wiem czy ci wierzyć ? możesz to udokumentować jakimiś zdjęciami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 08:53 My też lecimy do tego hotelu w sierpniu.Janiko jeżeli masz zdjęcia sunberka mogłabyś je przesłać justus67@op.pl Pani z bp Itaka tak zachwalała ten hotel, że mnie również trudno uwierzyć w słowa Tomka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.elopole.bot.pl 08.05.07, 07:20 kiedy lecisz w sierpniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.elopole.bot.pl 08.05.07, 07:19 ja również w miare mozliwości bym prosił o te fotki,ja również kierowałem sie opiniami o tym hotelu dostepnymi na portalach o wszystko było ok,mo emilek bas001@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janika Re: Hotel Sunberk w Side IP: 80.54.108.* 08.05.07, 17:51 Justyna, Smalec, fotek już nie mam, ale przesyłała mi je jedna z osób, której opinia jest właśnie na www. wakacje.pl . Natomiast wczoraj oglądałam sobie prywatne zdjęcia hotelu ze strony niemieckiej , króra jest wymieniona parę postów wyżej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAnika Re: Hotel Sunberk w Side IP: 80.54.108.* 08.05.07, 17:53 O np.te :www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Sunberk-ch_ub- hid_89534.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:45 Lecimy 1 sierpnia z Katowic i troche martwą mnie te mało pochlebne opinie.Może jeszcze ktoś coś napisze na temat tego hotelu.O ile dobrze pamiętam to był on sprawdzany przez wakacje.pl i zyskał dobrą opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smalec Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:47 jakoś damy radę,mam nadzieję że jak wrócisz to się podzielisz swoimi wrażeniami i opiszesz jak Ci się podobało,pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:38 gdybyś miał jeszcze jakieś info o hotelu to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 09:06 a może już ktoś wrócił z Sunberka?Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Hotel Sunberk w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:03 trochę info o hotelu znalazłam w archiwum tego forum 2005-2006 Odpowiedz Link Zgłoś