Dodaj do ulubionych

Alanya-Hotel Club Sidar

24.01.07, 11:56
Witam,
czy ktos wybiera się w terminie 05-12.09.07 do tego hotelu? A może znacie
opinie na temat lokalizacji i warunkow hoelowych?
Poszukuje też biur lokalnych oferujących wycieczki fakultatywne po
szczególnie niskich cenach.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneczka Re: Alanya-Hotel Club Sidar IP: *.wsb-nlu.edu.pl 25.01.07, 13:30
      Polecam ten hotel=) Ja bylam tam w zeszlym roku i bylo cudnie=), do centrum
      trzeba kawalek przejsc, ale czesto jezdza dolmusze wiec luzik=D Ja bym dala
      nawet wiecej niz 4*:)
      • Gość: amoniaaa Re: Alanya-Hotel Club Sidar IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.07, 14:50
        popieram... hotel super, czysto, wszystko na wysokim poziomie, kawałek do plaży
        ale nie daleko a przecież trzeba się też trochę przejść a nie tylko w basenie
        dziedzieć ;) chętnie bym tam wróciła... też byłam w ubiegłym roku w lipcu. NIe
        zastanawiaj się tylko rezerwuj bo hotel super!!!!
        wycieczki na miejscu spoko załatwisz, biur jest kupa tylko pochodź trochę i
        poszukaj fajnych cen. pozdrawiam i udanych wakacji życzę.
    • izab_a Re: Alanya-Hotel Club Sidar 26.01.07, 12:08
      my też jedziemy do tego hotelu ale w czerwcu od 20, czy ktoś wybiera się tam w
      tym czasie??
      • Gość: piniu.pm Re: Alanya-Hotel Club Sidar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 20:47
        Ja wyjeżdzam z rodzinką 27.06.2007 do tego hotelu.Czy ktoś jeszcze w tym
        terminie leci? Znalazłem w necie pare "linków" przydatnych z info, mapą i
        podobnymi rzeczami. Jak ktoś będzie chętny to proszę o kontakt na
        piniu.pm@interia.pl lub GG 7092314
      • Gość: mika do izab-a IP: *.icpnet.pl 02.02.07, 18:24
        Witaj! ja lece na 2 tyg. z rodzinka, dzieci 12 i 5 lat 13.06 z Poznania, takze
        napewno sie spotkamy. jak cos to pisz na monhap@wp.pl.
        POZDRAWIAM MONIKA
      • Gość: patryco Re: Alanya-Hotel Club Sidar IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.05.07, 10:14
        ja lece 13.06 z wrocka ogolnie opinie ok mysle ze bedzie dobrze, choc tez
        zdazaja sie gorsze opinie pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka