Gość: kk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:23 witam wszystkich w czerwcu wybieram sie wlasnie do tego hotelu CLUB GRAND SIDE okolica Side COLAKLI czy mozecie mi cos o nim powiedziec???? dodam ze jade z 2 dzieci prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kt Re: Club Grand Side Turcja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:57 czyzby nikt tam jeszcze nie byl???? ludzie napiszcie cos!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zinger Re: Club Grand Side Turcja??? 11.02.07, 11:55 Dotarles do jakichs informacji? Tez chce sie tam wybrac, tyle ze we wrzesniu. Z jakiego biura chcesz jechac? Pozdr, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Club Grand Side Turcja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 14:48 witam ja jade z orbisem slyszalam dobre opinie o tym hotelu wiec mam nnadzieje ze bedzie super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia i Rafał Re: Club Grand Side Turcja??? IP: *.chello.pl 11.02.07, 20:16 My lecimy tam we wrześniu na 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
zinger Re: Club Grand Side Turcja??? 11.02.07, 21:44 My tez chcemy jechac we wrzesniu, dokladnie 5.09 na 2 tyg - takze z Orbisem. Zastaanawiam sie czy wybrac Grand Side czy Grand Aqua - roznica w cenie ok 200zl (aqua drozsze z racji 5*), choc cala infrastruktura jest wspolna dla obu hoteli. W sumie nie wiem co mozna zyskac wybierajac Aque? A Wy kiedy dokladnie jedziecie? Pozdr, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
zinger Re: Club Grand Side Turcja??? 13.02.07, 13:10 Mam nadzieje, ze podzielisz sie wrazeniami po powrocie. Udanego pobytu. Pozdr, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Club Grand Side Turcja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:04 witam ja tam jade 27 czerwca wiec napewno napisze jak bylo!!! Odpowiedz Link Zgłoś