Gość: arleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:41 Poradźcie z jakim Biurem wybrać sie w objazdówke po Turcji i na wypoczynek. Dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariss1 Re: 7+7 z jakim Biurem 04.02.07, 15:20 Śmiało moge polecić Tobie Triadę. Dobra organizacja, niezłe ceny (może jeszcze załapiesz się na ostatnie firsty) i świetni przewodnicy. Wybierz tylko dobry hotel i bedzie ok. Jade z nimi 4 raz na objazd i z trzech dotychczasowych tylko 1 nie bardzo mi wypadł, ale to z winy przewodnika tylko i wyłącznie bo podejrzewam, ze gdybym była w drugim autokarze to byłabym zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arleta Re: 7+7 z jakim Biurem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:57 Dzieki za info. Z triadą byłam w roku ubiegłym. I gdyby nie brak klimatyzacji w autokarze podczas objazdówki też miałabym o nich dobre zdanie. Może w tym roku też zaryzukuję. A jaki ich hotel jest godny polecenia - pamiętasz jeszcze ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sztaba1 Re: 7+7 z jakim Biurem 05.02.07, 20:00 Zgadzam sie. Kilkukrotnie wybiealem sie z triada i nigdy nie bylo negatywnych rewelacji. Za to przewodnicy sa wporzadku, do tego wybierz dobry hotel i z Turcji na pewno przywiezierz duzo pozytywnych wspomnień. Co do hoteli, tam jest spory wybor, fakt, trzeba poczytac i cos wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: 7+7 z jakim Biurem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 19:45 szczerze polecam Jet Touristic! bylam na takiej wycieczce w zeszlym roku i bardzo sobie ją chwalę. bylo świetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: 7+7 (Triada, Jet) 04.02.07, 18:49 Przejrzyj sobie dwa pierwsze wątki: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20943&sortuj=6 Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: 7+7 (Triada, Jet) 04.02.07, 21:56 Ja kaurat byłam w Blue FIshu niedaleko centrum Konakli. W tym roku mają go znowu w ofercie bo przez ostatnie 2 lata nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
chlopaczekpiesek Re: 7+7 (Triada, Jet) 05.02.07, 18:07 zapoznaj sie z oferta triady, jest swietna objazdowka, z wypoczynkiem w Marmaris, Fethiye, side albo alanyi. zdecydiwanie program napiety i obejmuje wszystko co w turcji najciekawsze. lacznie z troja, stambulem, kapadocja itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kawior11 Re: 7+7 (Triada, Jet) 06.02.07, 21:15 Jak jest z dzieckiem jezeli chodzi o taka objazdówke ? sa jakies ograniczenia? Syn 7 lat. Jakies znizki ma triada czy cos w tym rodzaju? Odpowiedz Link Zgłoś
tbg_77 Re: 7+7 (Triada, Jet) 07.02.07, 12:00 Travel time (tania marka Orbisu) lub rainbow - znajdziesz na poniższym linku www.bilety-tarnobrzeg.webpark.pl/wycieczki.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: 7+7 (Triada, Jet) IP: *.umwd.pl 11.06.07, 15:36 Byłam w tym roku z Jet Touristic i smialo polecam. Było super. Wszystko dobrze zorganizowane, program bardzo ciekawy. Tylko obawiam się ze 7 letnie dziecko sie zamęczy. Naprawdę sporo godzin spędza się w autobusie, czasem dorośli byli mocno zmęczeni i znudzeni jazdą a dziecko tym bardziej. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś