Gość: jolcia8976 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 23:56 Jadę do tego hotelu w sierpniu i prosze o informacje na jego temat od kogoś, kto był tam już w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: turcja-holiday park IP: 135.245.72.* 16.05.07, 11:25 jak juz ktos byl to niech dopisze opinie na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=27492209 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia8976 Re: turcja-holiday park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:01 Naprawdę nikt tam jeszcze nie był!!!?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: turcja-holiday park IP: *.terminus.pl 18.05.07, 22:09 byłam ale zeszlego roku bylo super rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
agaimaciej Re: turcja-holiday park 20.05.07, 16:39 Bylem z rodzina 2+2 (girls 6 i 1.5) w czerwcu 2006 i bylo bardzo dobrze!Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia8976 Re: turcja-holiday park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 14:09 hallo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: turcja-holiday park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 16:20 Witam. wróciłam z Holiday Park 25 maja 2007. Aby dostac dobry pokój, z widokiem na morze a nie na oddalony o kilka metrów kolejny "moloch", dałam recepcjoniście 10 dolarów. Poskutkowało. Jedzenie w tym hotelu to poziom dawnych wczasów pracowniczych, kolacje są spoko. O animacjach dla dzieci nie wspomnę, ponieważ było "przed sezonem" i hotel nie zapewnił niczego dla tej "garstki" przybyłych maluchów. Za sok pomarańczowy do śniadnia trzeba płacić dodatkowo 2 euro. Posiłki w porze lunchu, podawane przy basenie też nie wszystkie są dostępne jako all inclusive, więc lepiej pytać. W sumie chwilami miałam wrazenie, że personel hotelu dobrze się bawi kosztem zdezorientowanych turystów. Dodam, że nie warto spóżniać się na kolację, ponieważ " kuchnia" zamykana jest punktualnie i niestety nie miałam mozliwości wyciągnięcia od nich czegokolwiek, kiedy wróciliśmy za późno z wycieczki, nawet odpłatnie! Poza tym - Turcja to przepiękny kraj. Zwiedziliśmy sami, bez posrednictwa biur wiele zakątków w okolicy Alanyi i Antalyi. Wrócimy tam na pewno, ale już nie do hotelu Holiday Park.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: turcja-holiday park IP: *.terminus.pl 28.05.07, 19:11 Aga jakies straszne rzeczy wypisujesz aż nie moge uwierzyc w to co piszesz byłam tam zeszlego roku i żadna z opisanych przez Ciebie sytuacji nie miała miejsca. Ja bylam zachwycona hotelem obsługa jedzeniem i za nic dodatkowo nie placilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia8976 Re: turcja-holiday park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:15 Witam nareście ktoś wrócił, ale wieści są zaskakujące.Napisz coś więcej na temat wycieczek ,gdzie i czym byliście( wynajeliście samochód czy dolmuszami)co według Ciebie warto zobaczyć w okolicy.Jakie hotele znajdują sie w okolicy. Dzięki za wszystkie informacje ,może ktoś jeszcze się podzieli swoimi wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: turcja-holiday park IP: *.chello.pl 03.06.07, 23:17 Byłem w tym hotelu w zeszłym roku i niczego takiego o czym pisze aga nie było... Jedzenie bardzo dobre(pod tym względem jestem trochę wybredny i lubię dobrze ześć) Obsługa bardzo miła i uprzejma. Animatorzy rewelacyjni!!! Za nic dodatkowo nigdy nie płaciłem podczas posiłków. Osobiście polecam ten hotel w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: turcja-holiday park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 22:53 Wybaczcie moi drodzy, ale opisywane sytuacje miały miejsce naprawdę! Być moze dlatego, że był to dosc wczesny termin ? Basen ze zjeżdżalnią był nieczynny (18- 25 kwietnia), animatorów nie było żadnych i żadnych propozycji dla mojego synka. Pozdrawiam. POLECAM DOLMUSZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia8976 Re: turcja-holiday park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 13:21 Aga napisz coś więcej o okolicy i sąsiednich hotelach. Jak daleko jest do garden park? Czy są jakieś polskie kanały w tv.Czy korzystałaś z jakiś wycieczek,a jeśli tak to z jakiego biura?Czy w okolicy jest gdzieś lepsza plaża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooooooooooooooo Re: turcja-holiday park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia8976 Re: turcja-holiday park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 14:35 Może już ktoś wrócił i wie coś o animacjach. Miał być to ponoć jeden z popularniejszych hoteli scana w Turcji, a okazuje się, że nikt tam nie był w tym sezonie????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: turcja-holiday park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 16:53 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=1960 Odpowiedz Link Zgłoś