Gość: Kipor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 01:20 Witam czy byl ktos w jakims hotelu w turcji z bezplatnym calodobowym (dzialajacym) dostepem do internetu w pokoju? chodzi o lan lub wifi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kipor Re: Internet wifi/lan w pokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:04 Ponawiam pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: Internet wifi/lan w pokoju IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.07.07, 17:13 Nie widziałem, nie słyszałem, jeśli już to gdzieniegdzie wifi jest przy recepcjach w w lepszych hotelach. Standard to koputer przy recepcji z łączem internetowym. To spokojnie wystarcza jak kogoś przypili. Po prostu wychodzą z założenia że ludzie jeżdzą tam po morze, słońce i relaks, a nie aby w pokojach siedzieć w sieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky Re: Internet wifi/lan w pokoju IP: 88.248.3.* 13.07.07, 19:06 jest w wielu hotelach bezplatnie podawane haslo do wireless. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sey Re: Internet wifi/lan w pokoju IP: 88.247.218.* 13.07.07, 20:16 Cornelia de Lux (Belek) - bezpłatny LAN w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kipor Re: Internet wifi/lan w pokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 19:51 Dzięki, jeżeli ktoś jeszcze może - proszę wpisywać nazwy hoteli. Jadę tam po morze i wypoczynek ale komputer z internetem w pokoju jest mi niezbedny do pracy, ktora wykonuje jako informatyk 24h na dobe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Internet wifi/lan w pokoju IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 15:38 Hotel Myra (***) w Marmaris też ma bezpłatny wifi Odpowiedz Link Zgłoś
tmi11 Re: Internet wifi/lan w pokoju 17.07.07, 09:43 Yelken Hotel Turgutreis/Bodrum Wifi w w głównym budynku i nad basenem :) Generalnie router postawili chyba koło recepcji bo im dalej tym gorzej. Pzdr tmi11 Odpowiedz Link Zgłoś