Dodaj do ulubionych

Melas Holiday Village

17.07.07, 14:20
Lecimy w połowie września z 3 letnią córeczką, czy ktoś był lub sie wybiera
do tegoż hotelu?
Pozdr.Ewa
Obserwuj wątek
    • ewa-e Re: Melas Holiday Village 18.07.07, 13:32
      dodam ze lece 12.09 z Poznania, moze tez ktoś akurat leci w tym terminie?
      • Gość: ania w. Re: Melas Holiday Village IP: *.gdynia.mm.pl 18.07.07, 18:33
        hotel nie bardzo popularny na forum ze względu na wysoką cenę
        • Gość: ewa-e Re: Melas Holiday Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:08
          Sam hotel to moze faktycznie drogi ale ja będę w village a nie w pięcio
          gwiazdkowym hotelu melas resort, porównując ceny innych wycieczek szczególnie
          Majorke to jeszcze nie katastrofa finansowa.. no ale.. moze i drogo..zalezy jak
          co dla kogo..
          • Gość: ania w. Re: Melas Holiday Village IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 11:19
            drogi i dobry - tylko tyle chciałam napisać, Vilage jest b. ładny połozony w
            piękny ogrodzie (byłam widziałam ), hotel 5* to wielki blok - wioęc wybór
            bardzo trfny. Najważniejsze,że nie daleko do Side(plażą) - zyczę miłego urlopu
            • Gość: ewa-e Re: Melas Holiday Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 14:59
              no to hop do góry
    • Gość: felek Re: Melas Holiday Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 16:47
      www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=2429;name=Melas%20Holiday%20Village
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka