ewa-e 17.07.07, 14:20 Lecimy w połowie września z 3 letnią córeczką, czy ktoś był lub sie wybiera do tegoż hotelu? Pozdr.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa-e Re: Melas Holiday Village 18.07.07, 13:32 dodam ze lece 12.09 z Poznania, moze tez ktoś akurat leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Melas Holiday Village IP: *.gdynia.mm.pl 18.07.07, 18:33 hotel nie bardzo popularny na forum ze względu na wysoką cenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa-e Re: Melas Holiday Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:08 Sam hotel to moze faktycznie drogi ale ja będę w village a nie w pięcio gwiazdkowym hotelu melas resort, porównując ceny innych wycieczek szczególnie Majorke to jeszcze nie katastrofa finansowa.. no ale.. moze i drogo..zalezy jak co dla kogo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Melas Holiday Village IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 11:19 drogi i dobry - tylko tyle chciałam napisać, Vilage jest b. ładny połozony w piękny ogrodzie (byłam widziałam ), hotel 5* to wielki blok - wioęc wybór bardzo trfny. Najważniejsze,że nie daleko do Side(plażą) - zyczę miłego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa-e Re: Melas Holiday Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 14:59 no to hop do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Melas Holiday Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 16:47 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=2429;name=Melas%20Holiday%20Village Odpowiedz Link Zgłoś