Dodaj do ulubionych

Diamond Beach 4* Side kto był?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:20
jadę 25.07 do Side hotel Diamond Beach 4*, czy ktoś już był w tym hotelu,
chodzi mi o to, że wyczytałam na opiniach że w hotelu tym wyłączają na dzień
klimatyzację? czy to prawda. Jeżeli ktoś był to jak tam jest czy to fajny
hotel na pobyt z 5 letnią córeczką? Jak daleko jest do centrum miasta?
Obserwuj wątek
    • Gość: zibi 73 Re: Diamond Beach 4* Side kto był? IP: *.chello.pl 18.07.07, 12:36
      Witam. Ja lecę dzisiaj. Bedziemy tam do 01.08 to sie pewnie spotkamy. Będeziemy
      z 7 letnią córką. Co do klimy to rzeczywiście w części pokoi jest włączona tylko
      w nocy ale pojedziemy zobaczymy. Liczę na świetny wypoczynek:)
      Będziemy czkać na was 25.07
      • Gość: Natalia Re: Diamond Beach 4* Side kto był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:42
        super. W biurze podróży twierdzą że nie mogą nam gwarantować że klimatyzacja
        będzie. Twierdzenie, że pokoje klimatyzację posiadają jest zbyt ogólnym czy
        mógłbyś podać mi twojego emaila,przesłabym swój nr komórkowy, Czy nie było by
        kłopotemm dla Ciebie wysłać po 2 dniach pobytu smsa klima jest lub nie w dzień.
        Wtedy ja będę walczyć na miejscu w biurze podróży aby ten stan rzeczy zmienić.?
        • Gość: zibi 73 Re: Diamond Beach 4* Side kto był? IP: *.chello.pl 18.07.07, 13:03
          600488397 działa jeszcze dzisiaj lub 602675492 będzie działać w Turcji.
          My mamy wylot o 17. Właśnie się szykujemy.
          • Gość: zibi 73 Re: Diamond Beach 4* Side kto był? IP: *.chello.pl 18.07.07, 13:05
            Napisz SMS to będe miał numer twojego telefonu.
          • Gość: Natalia Re: Diamond Beach 4* Side kto był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:29
            Sms wysłany . Czytam o tym hotelu a przed chwilą napisał do mnie chłopak który
            był w czerwcu, pisze że klima jest centralnie ustawiana na 21 stopni i nikt
            oprócz kierownika hotelu nie ma prawa jej przestawiać, im jest cieplej tym
            klima jest zmniejszana, bo oszczędzają na energii. oby to nie była prawda!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka