Dodaj do ulubionych

AQUA PLAZA - kilka pytań

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 17:16
Mam pytanko, czy ktoś z Poznania leci 26 lipca do Aqua Plaza?? a moze ktoś z
Was tam był, albo słyszał coś o tym hotelu? Bardzo mało informacji na tym
forum na temat tego hotelu???????
Obserwuj wątek
    • Gość: aleksf Re: AQUA PLAZA - kilka pytań IP: *.toya.net.pl 24.07.07, 18:58
      witam,
      my tez lecimy do tego hotelu 26 lipca. ilu was leci? my niestety tylko w 2, ale
      mam nadzieje ze bedzie wesolo :)
    • Gość: Alina Re: AQUA PLAZA - kilka pytań IP: *.torun.mm.pl 25.07.07, 09:45
      Byłam w tym hotelu 2 lata temu Jesli ktos chce odpoczac to hotel spełnia te
      warunki Nie podobala mi sie okolica hotelowa poniewaz w zasiegu hotelu nic nie
      ma spacerowac tez nie ma gdzie
    • Gość: GOTOWY Re: AQUA PLAZA - kilka pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:08
      Dziękuje za odpowiedz Aniu, i jeszcze jedsdno pytanko - czy ciężko się dostać
      do wiekszego miasta żeby "przykrązyć" po sklepach i barach? Do Aleksa - jedzimy
      też we dwoje z żoną ale to jest nas juz czworo - to bedzie raźniej. na jak
      długo jedziecie my na 2 tygodnie. Też liczymy na dobrą zabawę!!! A wy byliście
      już w Turcji??
      • Gość: Alina Re: AQUA PLAZA - kilka pytań IP: *.torun.mm.pl 25.07.07, 15:55
        W poblizu nie było zadnego przystanku, ale wystarczy przejsc przez baaaaardzo
        ruchliwa ulice i złapac jakis busik w kierunku Side lub Alanyi Poza tym sa
        organizowane wycieczki min do Alanyi chociaz lepiej na zakupy wybrac sie
        indywidualnie. Pozdrawiam i zycze miłego wypoczynku
        • Gość: gotowy Re: AQUA PLAZA - kilka pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:04
          bardzo dziękuję za info
    • Gość: gosc Re: AQUA PLAZA - kilka pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:00
      www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=2030;name=Club%20Aqua%20Plaza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka