Gość: GOTOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 17:16 Mam pytanko, czy ktoś z Poznania leci 26 lipca do Aqua Plaza?? a moze ktoś z Was tam był, albo słyszał coś o tym hotelu? Bardzo mało informacji na tym forum na temat tego hotelu??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aleksf Re: AQUA PLAZA - kilka pytań IP: *.toya.net.pl 24.07.07, 18:58 witam, my tez lecimy do tego hotelu 26 lipca. ilu was leci? my niestety tylko w 2, ale mam nadzieje ze bedzie wesolo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: AQUA PLAZA - kilka pytań IP: *.torun.mm.pl 25.07.07, 09:45 Byłam w tym hotelu 2 lata temu Jesli ktos chce odpoczac to hotel spełnia te warunki Nie podobala mi sie okolica hotelowa poniewaz w zasiegu hotelu nic nie ma spacerowac tez nie ma gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOTOWY Re: AQUA PLAZA - kilka pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:08 Dziękuje za odpowiedz Aniu, i jeszcze jedsdno pytanko - czy ciężko się dostać do wiekszego miasta żeby "przykrązyć" po sklepach i barach? Do Aleksa - jedzimy też we dwoje z żoną ale to jest nas juz czworo - to bedzie raźniej. na jak długo jedziecie my na 2 tygodnie. Też liczymy na dobrą zabawę!!! A wy byliście już w Turcji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: AQUA PLAZA - kilka pytań IP: *.torun.mm.pl 25.07.07, 15:55 W poblizu nie było zadnego przystanku, ale wystarczy przejsc przez baaaaardzo ruchliwa ulice i złapac jakis busik w kierunku Side lub Alanyi Poza tym sa organizowane wycieczki min do Alanyi chociaz lepiej na zakupy wybrac sie indywidualnie. Pozdrawiam i zycze miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gotowy Re: AQUA PLAZA - kilka pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:04 bardzo dziękuję za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: AQUA PLAZA - kilka pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:00 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=2030;name=Club%20Aqua%20Plaza Odpowiedz Link Zgłoś