Dodaj do ulubionych

szukam pracy

04.01.11, 15:22
co może robić tzn. gdzie pracować ktoś kto skończył pedagogikę na UW,specjalność: animacja kulturalno-społeczna, ma 10-letni staż pracy w ośrodkach kultury, praca także w sekretariacie ośrodka kultury, dziale PR tego typu placówek, słaba znajomość języków obcych, nieżyciowa poetka, lubiąca ludzi, rozmowy z ludźmi, słuchanie ludzi, mama wychowująca samotnie 2 małych dzieci, które często chorują
Obserwuj wątek
    • klaudona Re: szukam pracy 04.01.11, 15:51
      MamoKrzysia4,
      Nie odpowiem na Twoje pytanie bezposrednio, ale moze dam Ci do reki narzedzie, abys sama odkryla, gdzie moglabys pracowac. Gdy konczylam studia i nie wiedzialam za bardzo, co ze soba zrobic, ta ksiazka pomogla mi odkryc moje "talenty", ktore ukierunkowaly mnie w szukaniu pracy i planowaniu kariery. Znam ja w orginale i mam nadzieje, ze tlumaczenie jest tak samo dobre. Odkrycie "talentow" to byl niezly, jak to sie tutaj mowi, "aha moment". Niby kazdy wie, w czym jest dobry, ale jednak jak sie okazuje nie do konca zdaje sobie z nich sprawe. Zycze powodzenia w szukaniu wymarzonego zawodu i pracy.
    • mamakrzysia4 Re: szukam pracy 04.01.11, 16:45
      sorry nie potrzebuje książki tylko pracy już....

jestem po róznych kursach z genialnym Spadochronem i co i dupa zawsze wpadam z deszczu pod rynę
      • mysza_myszynska Re: szukam pracy 04.01.11, 19:10
        to może po prostu szukaj pracy w podobnych miejscach, w jakich do tej pory pracowałaś? skoro nie chcesz szukać zewnętrznego natchnienia (choćby wspomniana książka), to chyba jest to najbardziej pewna alternatywa i najłatwiej będzie Ci coś znaleźć.
        • mamakrzysia4 Re: szukam pracy 04.01.11, 19:35
          tylko że te podobne miejsca są tak obłożone że nawet etat sprzątaczki nie wchodzi w grę i mam serdecznie dość tych układów-układzików budżetowki

jestem załamana
      • klaudona Re: szukam pracy 05.01.11, 15:36
        Nie ma o co sie obruszac, Z twojego postu wynikalo, ze nie wiesz za bardzo gdzie szukac i co robic zw swoim wyksztalceniem i doswiadczeniem a nie to, ze potrzebujesz konkretnych ofert pracy.

Tak swoja droga, na kursy patrze sceptycznie. Wole sama z ksiazka we wlasnym tempie, pomojajac niektore dzialy i doglebnie skupiajac sie na innych. Kursy leca za szybko i probuja zaspokoic potrzeby wszystkich kursantow a tak sie nie da.
    • kugorki Re: szukam pracy 05.01.11, 15:13
      ogloszenia.ngo.pl/x/613251
      nie wiem z jakiego jesteś regionu, to ogłoszenie jest z Wwy

jesteś w lepszej sytuacji niż ja wink ja co prawda nie po pedagogice, a po etnologii, ale nie mam doświadczenia zawodowego. pracowałam w różnych miejscach. ale od 4 miesięcy szukam pracy bezskutecznie uncertain

ale ja chętnie sięgnę do książki, bo gotowa jestem otworzyć własną działalność, ale nie wiem w jakim kierunku wink może znalezienie "talentu" mi pomoże?

pozdrawiam !
    • kugorki Re: szukam pracy 06.01.11, 11:43
      ogloszenia.ngo.pl/x/614390

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka