bunia78 24.07.07, 21:38 Mam pytanie - czy ktoś był w tym hotelu i może coś napisać? warto jechać? Znalazłam ofertę i zastanawiam się czy warto wydać 3 tys? dziękuje za wszelakie info! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bunia78 Re: Hotel Joy Club Marmaris 26.07.07, 00:16 No to chyba nikt nie był w tym hotelu.... szkoda, bo w ofercie wygląda całkiem nieźle a ja dalej mam dylemat a czasu coraz mniej ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skórka Re: Hotel Joy Club Marmaris IP: *.as.kn.pl 26.07.07, 22:41 nie polecam tego hotelu...Byłam z córką w Joy Munamar a club marmaris widziałam przy okazji wycieczek.Hotel ten jest wykluczonny z Joy.Plazy prawie nie ma mało animacji_to słyszałam.Polecam MUNAMAR Odpowiedz Link Zgłoś
bunia78 Re: Hotel Joy Club Marmaris 26.07.07, 23:08 No niestety ten hotel już został sprzedany i sie nie udało..... - na szczęscie! mamy wstępnie zarezerwowany Hotel Zeytinada w Bodrum w Torbie - jak ktoś coś wie na ten temat to również proszę o informacje! dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hotel Joy Club Marmaris IP: *.memrb.com.pl 06.08.07, 17:14 witaj, wybieram sie do joy munamar od 3.09. czy mozesz cos doradzic? jak hotel? dziekuje i pozdrawiam, Kamila kaamilka@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaamilka@yahoo.com Re: Hotel Joy Club Marmaris IP: *.memrb.com.pl 08.08.07, 10:57 Witaj, czy mozesz podzielic sie wrazeniami z pobytu w Joy Munamar? Ja wybieram sie z Itaka. Czy nie ma problemu z pokojami. Bede wdzieczna za kazda informacje. Pozdrawiam, Kamila Odpowiedz Link Zgłoś