Dodaj do ulubionych

club side coast

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 11:53
bardzo zadowolony wrocilem z tego hotelu. Taka dbałość , obsługa i
zainteresowanie z jakim mozna się tam zetknąć jest niespotykana w innych
krajach. Sam hotel nowy ladny czysty sprzątany i dbany Sztab ludzi o to się
stara.
jedzenie- raj dla podniebienia dla najbardziej wymagających - buety obfite i
urozmaicone - a tododatkowo wspomagane kolacjami z grilla . W opcji all-
restauracja a la carte. życ nie umierać.
w opcji tej nie tych ich alkohole ale i brandy i wódka ( dla zainteresowanych)
do plaży dowodzi samochodzik co sprawia że człowiek męczy się mniej niż
chodząc na plażę gdy jest nawet przy hotelu - . pogoda jak marzenie
zastanówcie się jednak nad pammukale - bo skwar zbyt duży.
baseny bardzo fajne animatorzy też. Opieka Itaki ok
najbardziej podobali nam się kelnerzy - dokonali a ich szef- ...rewelacja.
polecam hotel szczerze.
żaluję że juz pisze z domu nie z kafejki w hotelu - bo chcielibyśmy tam być
trzeci tydzień. raj na ziemi
Obserwuj wątek
    • Gość: edit42 Re: club side coast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:04
      bardzo mnie cieszy to co napisałeś bo wybieram się tam 01.08 i mają to być
      nasze pierwsze wakacje za granicą i do tego samolotem a naczytałam się już tylu
      narzekań że aż sama zaczynałam wątpić czy dobrze zrobiliśmy wybierając ten
      hotel mam jednak nadzieję że towarzystwo będzie ok i że będziemy się dobrze
      bawić a nie narzekać pozdrawiam
      • Gość: Edyta Re: club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:10
        też wróciłam z tego hotelu a ze bywałam w róznych krajach mam porównanie i
        podpisuje sie dwiema łapkami pod wypowiedziami. Hotel super tylko dlaczego nie
        zabralam namiarow na szefa kelnerów. Boże jak on tańczy!a tak poważniej
        nieco...wakacje jedne z lepszych gołębniki są ale nie są złe. taki balkon daje
        pewna swobodę. Nie mialam z widokiem na basen- cóz jak ktoś chciałby zrobić z
        tego problem to może ale dal mnie to był atut- mialam spokój - a zapewniam ze
        animacje trwają długo i kontynuowane sa na dyskotece .
        pokoje sa czyściutkie a sami niemcy płacąc więcej równiez je dostają a czasem i
        gorsze. Więc bez paniki.
        • Gość: Edyta jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:14
          a tak na marginesie jakby ktoś miał namiar na szefa kelnerów z dłuższymi
          włosami to poproszę:)
        • Gość: Byniu Re: club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:16
          Witam was prosze powiedzcie z jakiego byliscie albo jedziecie biura no jesli
          to nie tajemnica jaka cena ??
          • Gość: Angela Re: club side coast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:50
            Ja wybieram się z rodziną do Turcji 08.08.07r. i mam nadzieję że bedzie fajnie.
            A mógłby ktoś powiedzieć coś o bazarach, jakie są ceny, co opłaca się kupować?
            Słyszałam że ubrania są bardzo tanie. To prawda?
            • Gość: colin Re: club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:08
              W pobliżu są 2 bazary ale drogo my kilka żeczy przepłaciliśmy lepiej pojechać
              buse za 1,5 euro do Kumkoy jest taniej i większy wybór .
              Ceny to już nie to co pare lat temu ale jeszcze się opłaca jeśli lubisz podróby
              z brylancikami-pozdrawiam
      • Gość: welma Re: club side coast do edit42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:15
        Witaj zapewniam Cię ,że towarzystwo bedzie ok, przeciez ja tam jade w tym samym
        terminie co Ty ;-) Pozdrawiam i głowa do góry . Narzekaczy wszedzie pełno !!!
        Wojtkowi i Edycie dziękuje za pozytywna opinie.
        Pozdrawia i do zobaczyska na miejscu lub na lotnisku.;-).
        • Gość: edit42 Re: club side coast do edit42 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:35
          super bardzo się cieszę i już nie mogę się doczekać pozdr
          • Gość: Edyta Re: club side coast do edit42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:40
            dziewczyny to pamietajcie o szefie kelnerów!!!:) podeślę wam zdjątka tylko
            dajcie maile
            • welma13 Re: club side coast do edit42 25.07.07, 13:23
              Edyta slij zdjatko zobaczymy co da sie zrobić welma13@gazeta.pl
              • Gość: Edyta Re: club side coast do edit42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:41
                Zdjątka podesle hotelu i okolic natomiast szefunia nie mam. Wygląda na
                sztywniaka i pa oczy dookoła głowy - stoi i patrzy ale jest strasznie ceniony i
                lubiany ...no a wieczorami w podziemiach amfiteatru następuje metamorfoza.
                zauwazycie go bez trudu - cholera miał wolne gdy wyjeżdzałam! za maila królestwo
                • Gość: welma Re: club side coast do edit42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:48
                  zobaczymy co da się zrobić :-) musi byc intrygujący , lubie takich
                  niedostepnych mają w sobie cos hihihihi
                  • Gość: Edyta Re: club side coast do edit42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:20
                    zwłaszcza ze pierwsze wrazenie szefunia nieciekawe:)

zdjątka poszły
              • Gość: Edyta Re: club side coast do edit42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:47
                welma!! nie korzystaj z wieczoru tureckiego z itaki teo w ceni!! strasznie
                ludzie narzekali byli bardzo rozczarowani. Zreszta to mało powiedziane!! byli
                wkurzeni. Wykupili all za 10 e na tym wieczorku a u turków jest zasada-
                zapłacone?- to po sprawie olewają cię i obsługują tych co płaca za każdą rzecz.
                nie warto nie warto! to co tu na forum na ten temat napisano było świętą
                prawdą. Lepiej zapąłcić 15 e i w kapadocji sobie go zafundować. Ale...własnie
                mi się przypomniało ze za darmo był w naszym hotelu organizaowany - bardzo
                dobry - nam się podobał a all był w barze;)
                • Gość: welma Re: club side coast do edit42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:50
                  dzięki za cenne wskazówki , wezme je pod uwage
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Edyta Re: club side coast do edit42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 15:22
                    aj nie przeszło zrobie mniejsze paczki
                    • Gość: dorkap Re: club side coast do edit42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:23
                      Edytko czy też mogę prosić o zdjęcia, jadę tam 15 sierpnia i już nie mogę się
                      doczekać
                      dorkap@wp.pl
                      • Gość: Edyta Re: club side coast do edit42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:17
                        nie ma problemu a zabierzesz mnie? zastanawiam sie czy tam raz jeszce nie
                        jechać. :)
                        • Gość: dzekson2 Re: club side coast do edit42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 19:46
                          kurde już się najarałem na wyjazd chyba korby dostane a tu jeszcze 35 dni
                          wyjazd 29.08 pozdrawiam i życzę udanych wakacji
                        • Gość: dzekson2 Re: club side coast do edit42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 19:53
                          kurde już się najarałem na wyjazd chyba korby dostane a tu jeszcze 35 dni
                          wyjazd 29.08 pozdrawiam i życzę udanych wakacji
                          s16.bitefight.onet.pl/c.php?uid=52990
                    • Gość: Beata Re: club side coast do edit42 IP: 83.168.96.* 25.07.07, 20:09
                      Witaj Edyto:). Bardzo sie cieszę ze jesteś zadowolona z wyjazdu, a pamiętam jak
                      sie martwiłaś:) przed wyjazdem.
                      Dla nas to tez były najlepsze wakacje jakie mieliśmy. A warunki w hotelu
                      rewelacja. Pozdrawiam wszystkich tych co wrócili (ja niestety 11.07) i życzę
                      udanych wakacji tym co dopiero jada i szczerze zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Kramar Re: club side coast do edit42 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.08.07, 08:01
                  My za ostreżeniami nie skorzystaliśmy, w hotelu to co było nam wystarczyło (a widzieliśmy już kiedyś inny). Byli jednak tacy co byli zadowoleni (nie widzieli w hotelu), jak wrócą to coś pewnie coś napiszą.
    • Gość: Byniu Re: club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:35
      Witaj Wojtek mam romans morzesz powiedziec z jakiego byłes biura i za ile ??
      bardzo dzieki
      • Gość: wojtek Re: club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:04
        cześć z itaki- chyba tylko ona tam wysyął choć nie jestem pewien. płacilismy za
        2+2 7100zł. ale nie wiem jak sie temu hotelowi ta opcja all opłaca;) przepych
    • horeszko20 Re: club side coast 25.07.07, 21:28
      Dziekuje za cenne informacje i wskazówki. Cieszę się, że juz wkrótce (od 01.08)
      będziemy mogli tam szaleć, wypoczywać, i co tylko w duszy gra. Pozdrowienia dla
      wszystkich.
      Ps. Będzie dobrze. I towarzystwa też się troche w tym czasie szykuje. Suuper.
      KKB
      • Gość: MagdaB Re: club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:06
        Edytko mogę również prosić o zdjęcia magdabrandt@wp.pl.
        • Gość: ~`turystka Re: club side coast IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.07, 22:17
          witam
          również cieszę się z pozytywnych opinii o tym hotelu :):)
          jedziemy już za tydzień z Pyrzowic (2+1)
          naczytałam sie już tylu opowieści że aż strach-a to o gołębnikach, a to że w
          hotelu nie ma miejsca dla klientów Itaki, a to że przenoszą do innych gorszych
          hoteli,że rezydent w ogóle się nie interesuje....
          mam taki mętlik bo już sama nie wiem czy ludzie są przewrażliwieni czy tak jest
          naprawdę?? niedługo się dowiem ... do zobaczenia w Turcji! a z Welmą to chyba
          już na lotnisku powinniśmy się spotkać???
          • Gość: welma Re: club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:10
            oj spotkamy sie na lotnisku turystko ;-)
            • Gość: ~`turystka Re: club side coast IP: *.gaz.zabrze.pl 26.07.07, 11:05
              Welma my wylatujemy planowo 23.10 a Wy?

zastanawiałaś sie może czy na wycieczki lokalne pojedziesz z Itaką czy z
              lokalnego biura?
              Mam przed soba ofertę którą przesłała mi Lena z Pachotour-jest ona ciekawa ceny
              o połowę niższe niż u rezydenta, czekam jeszcze na ofertę z biura jolcia-adams.
              sama nie wiem co będę robić-ale mam nadzieję dobrze się bawić:):)
              • Gość: Edyta turystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:23
                jedź z itaką
                powiem tak zapłaciłam 89 e u leny 45 u jolci podobnie około 50
                ale...w itace miałam 6 posiłków. jak przeliczysz to po około nie 6 a 10 euro to
                okazuje się że trzeba dopłacić 60 euro nawet jeśli mniej zjesz to i tak na to
                samo wychodzi.
                z itaka tylko wieczór turecki jest do bani
              • Gość: welma Re: club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:34
                Turystko my też o 23.10 ;-) ten sam samolocik

Zastanawiałam się nad wycieczkami i owszem, ale chyba mimo wszystko wybiorę się
                z Itaką, zawsze to pewniej. Zawsze zresztą wybieram wycieczki organizowane
                przez biuro, z którym lece i nigdy się nie zawiodłam. Nie mam doświadczenia z
                lokalnymi biurami i chyba nie chce z nimi mieć nic wspólnego, mimo iż są tańsi.
                Pozdrawiam Welma
                • Gość: czarny Re: club side coast IP: *.ameripol.com.pl 26.07.07, 13:58
                  Jeszcze jedno . Jak lecicie z Pyrzowic ,to w zasadzie nie ma co liczyć , iż
                  dostaniecie pokój po przyjeżdzie do hotelu a będziecie tam około 5 rano ( mimo ,
                  iż macie opłacony pobyt już od poprzedniego dnia od 14tej .To kolejna "ryska" na
                  Itace . My i nie tylko my , po przybyciu do hotelu usłyszeliśmy iż brak
                  jakichkolwiek miejsc i musimy czekać . W skrajnym przypadku ludzie czekali
                  na pokój nawet do 14 .
                  • Gość: welma Re: do czanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:03
                    Dziękuje za informacje Czarny, mam nadzieje że my nie bedziemy czekać ;-)
                    Możesz napisać jak odbył sie lot ?? Czy mial opóznienia , czy sa miejsca na
                    bilecie numerowane, i czy mozna zabrac ze soba jako bagaz podręczny plecak
                    niewielkich wymiarów ?
                    Pozdrawiam
                    • Gość: colin Re: do welma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:01
                      Tyle Cie na forum myślałem że z Ciebie globtroter a Ty pierwszy raz ???
                      Bo jak pytasz o plecak na podręczny to jeszcze nie leciałaś !!!
                      • Gość: do colin Re: do welma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 20:21
                        hahah jasnowidzem to Ty nie mozesz być Colinie ihihih
                        Pytam bo przepisy sie zmieniły od zeszłego roku a ja leciałam przed zmianą to
                        chyba normalne ze pytam . Wiem ze mogę poczytac na stronie lotniska lecz wolę
                        od ludzi którzy juz lecieli.
                        • Gość: colin Re: do welma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 21:31
                          Przepisy się zmieniły ale nie na bagaż podręczny !!! he he
                          Ale Wam zazdroszcze że Wy dopiero przed wczasami ja już prawie zapomniałem że
                          byłem ale wspomnienia zostają .
                          Udanych wakacji !!!!!!!!!!!!1
                          • Gość: welma Re: docolin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 21:39
                            widać ze tęsknisz śledzisz ciągle ten watek ;-)
                            Dzięki za życzenie ;-) Pozdrawiam
                          • Gość: samarytanin Re: do collina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 16:46
                            collin weż ty już się nie odzywaj bo jak przyjechałeś to żeś ryczał gołebniki
                            skargi chciałeś składać a teraz tak chcesz tam wrócić po co głupoty wypisujesz
                            a teraz wielki obieżyświat jesteś bo wszystko wiesz wszędzie byłeś a ty z 3czy
                            4 osobami tyle ludzi w błąd nawprowadzałeś że niektórzy skłonni byli
                            zrezygnować nie chciał bym z tobą spędzić wakacji a wqspólczuję tym co byli
                            razem z tobą bo czytając ich wypowuiedzi siedziałeś cicho jak mysz a tu wielki
                            macho jesteś troszkę pokory
                            • Gość: colin Re: do samarytanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 09:37
                              Ale ty pierdo... głupoty poczytaj wszystko a potem się odzywaj nie krytykowałem
                              hotelu tylko BP i ich organizacje a z gołębnikami to Ci się powaliło bo ja
                              miałem pokój 3-os 3307 więc nie pisz bzdur
                              • Gość: Kramar Re: BP IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.08.07, 10:03
                                Czy zlozyles reklamacje? Jakis rezultat?
                                • Gość: samarytanin Re: BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:27
                                  ta złożył reklamacje chyab na forum w internecie w tym to jest niezły
                    • Gość: czarny Re: do czanego IP: *.ameripol.com.pl 27.07.07, 12:39
                      Bagaż podręczny typu plecak jak najbardziej . Jedna rada na powrót . W odróżnieniu
                      od wylotu z Polski w Turcji można zabrać ze sobą napoje z zewnątrz . Jest to o
                      tyle ważne , gydż my nie wiedząc o tym , musieliśmy kupić napoje na lotnisku i tu
                      małe zdziwienie 2wody 1/2litra + 2x ice tea (małe puszki) = rachunek 22USD.
                      Problem z oczekiwaniem na pokoje dotyczy przylotów z Katowic
                      • Gość: welma Re: do czanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 13:49
                        Dziękuje z informacie
                        Pozdrawiam Welma
          • Gość: Edyta do turystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:46
            jak lecisz z pyrzowic to masz tylko 1 problem Zdajesz pokój o 12 a o 17 masz
            zbiórkę. Dogadaj się z ludźmi z warszawy i Krakowa żeby dali ci po zdaniu pokoi
            swoje opaski a może uda ci się utrzymać własne - bys mogła korzystać z all. To
            ważne. Niestety to jest rysa na itace - my lecąc z kr nie mieliśmy tego
            zmartwienia ale poratowaliśmy ludków z innych miast. Natomiast tak jak pisalam
            kelnerzy sa przecudni i już będa cie doskonale znać. Wystarczy że wy będziecie
            mieć opaseczkę - dziecko nie musi - i będzie dobrze. mam nadzieję że cię tym
            nie wystraszyłam to normalne że o tej godzinie zdaje się pokoje. nienormalne
            jest tylko to że nie ma świadczeń
            • Gość: ~turystka Re: do turystki IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.07, 21:57
              dzięki Edytko za informacje
              wszędzie jest tak że pokój zdaje się o 12,00
              w ubiegłym roku w Egipcie był to samo z tym że odjeżdżaliśmy z hotelu wcześniej
              ok.14,00 ale nie było problemu świadczenia hotelowe nas obowiązywały (all
              incl)zresztą w Tunezji też było ok
              mam nadzieję że kogoś poznamy kto podzieli się opaskami gdyby był
              problem-najlepiej od razu na pierwszym spotkaniu z rezydentem zapytam jak
              wygląda ta sprawa ze świadczeniami w ostatnim dniu-żeby była jasność
              • Gość: Kramar Re: do turystki IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.08.07, 07:51
                Wszyscy wyjeżdżający dzielą się opaskami więc nie ma problemu. My korzystaliśmy do końca tyle, że była mała niepewność po tym co podobno się zdarzyło z Polakami, których pilnowała Policja po tym jak się zbuntowali.
                Byli jednak tacy co siedzieli w recepcji 4h :-)
        • Gość: Edyta Re: club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:42
          poprzesyłam naprewno tylko zmniejsze rozdzielczość czy coś tam takiego bo mi
          sie nie przesyla- za duże te zdjęcia
          • Gość: MagdaB Re: club side coast IP: 217.168.131.* 26.07.07, 11:33
            Dzięki , będę czekała.Pozdrawiam
          • Gość: dorkap Re: club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 18:37
            Edytko pamiętaj też o zdjęciach dla mnie przypominam adres dorkap@wp.pl
          • Gość: edit42 Re: club side coast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 20:27
            Ja też bym prosiła o zdjącia na e-maila: lukasz6633@vp.pl
          • Gość: welma Re: do Edyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 06:56
            Edyto napisz jak w waszym przypadku było z pokojami , dostaliście odrazu czy
            musieliście czekać?
            • Gość: Edyta Re: do Edyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 07:56
              dostalismy od razu - no może 15 minut na posprzątanie- zjedliśmy w tym czasie
              obiad. Leciałam z kr bo godziny kt były i sa ..hm takie sobie. i dotarłam do
              hotelu na 13 tak więc nie było problemu.
              • Gość: welma Re: do Edyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 08:04
                Dzięki za informacje ;-) miłego dnia
    • Gość: Kramar Re: club side coast IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.08.07, 08:06
      Witam,

dołączam się do opinii po przyjeździe. Dla mnie ogólnie było super. No może z jednym ale - za ciepła woda w morzu ;-)
      Nie czytajcie już negatywnych opinii bo nie warto po tylu pozytywach różnych osób. Jak odjeżdżaliśmy to pytaliśmy współwczasowiczów (bez dzieci) o opinię i jak usłyszeliśmy, że to ich najgorszy pobyt, najgorszy hotel a jedzenie jak w hotelu 2* to mi ręce opadły (też mam porównanie, bo nie byłem pierwszy raz w Turcji).

Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
      • Gość: edyta Re: club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 18:34
        spoko:) ja mówię ż eto zwykła projekcja pesychologiczna. Tak mówią...hmm a
        ciekawe co w domu jedzą. Ja żyje w hotelach polskich wciagu roku w wakacje w
        hotelach za granicą w domu tez czasem bywam i jem:) i mowię wam ż etak
        wypasionych stołów szwedzkich nie widzialam. Nie byłam wszędzie i wierze ż ete
        jeszcze ładniejsze i ciekawsze jedzonak przede mną oczywiście. Cóz jestem
        łakomczuszką i potrafię docenić kuchnię. Gdyby mi zagwarantowano że wsz\ędzie w
        turcji jest tak jak w side cost to już dzisiaj rezerwuję. Niestety nie ma
        wolnych miejsc. To też o czymś świadczy
        • Gość: dzekson2 Re: re do edyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 04:45
          a widzisz tak panikowałaś a bez problemu wszystko a może po skargach dopiero
          itaka zareagowała bo i tv obsmarowali biura podróży i w radiu może to pomogło a
          jak tam pani rezydentka do odstrzału czy spoko babka jak chcesz to przdłużaj
          pobyt i .... zapraszam 30.08 na moją czterdzieści lat mineło jak jeden dzień
          już tam niemała ekipa się spotyka
          • Gość: Barbara Re: re do edyty IP: 83.16.17.* 04.08.07, 13:00
            Bedziemy w Club Side Coast od 19 września (z Pyrzowic). Ciesza mnie pozytywne
            opinie, lecz troszke zmartwiona jestem, ze pokoje są udostepniane tak późno.
            Moze nie bedzie tak źle....
            • Gość: colin Re: re do edyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 16:20
              19.09 już raczej nie będzie problemu z pokojami bo to już p[o sezonie
            • Gość: edyta Re: re do edyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 21:38
              barbaro zjesz spokojnie pyszny obiad pooglądasz baseny pozabierasz ręczniki os
              pana z sauny który zapewnni cię ze ma specjala cenę dla ciebie za masaże:)
              zajmiesz miejsce na basenie . spokojnie:) wszystko będzie dobrze. bagaze
              zostawisz na recepcji- mnie pilnowali:) Wyjmij stroje kompielowe na wierzch i
              nawet skocz do basenu zamiast czekać w recepcji razem z bagazami. ostatecznie
              powiedz że chcesz klucz do pokoju- to nic że nie posprzatany chcesz tam
              zostawić torby i tyle- wrócisz i będzie czysto
              • Gość: Kr Re: re do edyty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:21
                tylko nie możesz mieć dwójki dzieci :)
                fotoforum.gazeta.pl/3,0,737157,2,2.html
                • Gość: edyta Re: re do edyty IP: *.centertel.pl 06.08.07, 19:39
                  wiesz kr ja wiem zwylądowałes w innym lokalu ale ja miałam i mam 2
                  dzieci i było generalnie ....wspaniale - więc nie demonizuj. to nie
                  reguła Wiele rodzin składających się z 2+2 było z nami i byłi
                  zadowoleni - rozuie ż eci przykro - wystarczyło wystawić szafkę za
                  drzwi i łózko by weszło:) heheh hotel naj naj naj więc możesz załować
                  • Gość: Kr Re: re do edyty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 07:21
                    chyba żartujesz, wystaw sobie łóżko na balkon następnym razem może Cię słońce
                    przypali i zrozumiesz, że to nie jest pokój dla 4 osób - chyba, że Ci odpowiada
                    to nie uszczęśliwiaj innych na siłę, że jest OK. Fatalne te wpisy tu, że strach
                    zaglądać ehhhhh
                    • Gość: colin Re: re do edyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 09:17
                      Przyznam racje Kr te pokoje to max na 3 os ale 4 nie ma szans .
                      My byliśmy w 2 os plus dziecko 20 m-cy i zamieniliśmy gołębnik na
                      większy pokój a tym bardziej w 4 os .Od tego są apartament rodzinne
                      z 2 -a pokojami dla rodzin od 4 os ale nie dla nas tylko dla niemców.
                      Jeśli będziemy ulegać to zawsze polacy będą kwaterowani w klitkach i
                      nigdy tego nie zmienimy.Wyobraz sobie że do tego pokoju kwaterują 4-
                      os rodzine z niemiec (nie widze tego) ale polacy siedzą cicho mimo
                      że zapłacili tyle co niemcy albo i więcej-pozdrawiam
                      • Gość: Kr Re: re do edyty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:58
                        Wielkie dzięki Colin, że w końcu ktoś się zgodził. To nie jest pokój na 4 osoby
                        i kwaterowanie rodzin w "tym czymś" nie powinno mieć miejsca. BASTA !!!!! a oto
                        i ten pokój ----------->
                        fotoforum.gazeta.pl/3,0,737157,2,2.html
                        www.otwarty.zabawki-naukowe.pl
                        • Gość: samarytanin re do colina i kr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 15:50
                          dla was to i woda w morzu pewnie była za ciepła polecam następnym
                          razem wakacje nad polskim morzem ponarzekasz popłaczesz jeden z
                          drugim ręczniki własne przywieziesz pościel raz na miesiąc ci
                          wymienią a jak za głośno będziesz płakał miejscowi morde ci obiją i
                          skończysz na chirurgii szczękowej po co takie młoty wogóle włażą na
                          forum ludzie zablokujcie ich bo już ich czytać nie mogę
                          • Gość: colin Re: re do samarytanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:49
                            Po co się odzywasz jak nie masz pojęcia o czym tu się pisze ,pewnie
                            najdalszy twój wyjazd to Ustrzyki Dolne ,a to forum jest o Turcji to
                            taki kraj na południu .Jeśli masz ochote z kimś popisać to napisz do
                            św Mikołaja żeby ci kawałek rozumu podarował.
                            Ale na twoją chorobę chyba już nie ma lekarstwa .
                            • Gość: samarytanin Re: re do colin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:57
                              goń się frajerze ty masz pojęcie o wyjazdach i takich rzeczach mule
                              widzę twoje zachowanie na forum i wypowiedzi niby człowiek normalny
                              a wypowiedz i zachowanie jak niepełna podstawaówka dalej twierdzę że
                              wogóle nie byłeś w turcji tylko mama albo znajomi zrobili parę zdjęć
                              a ty cioto szpanujesz jaki to ty7 kozak jesteś troszkę pokory a
                              propos napewno więcej wsiuro od ciebie zwiedziłem bo ty pewnie to w
                              warszawie byłeś tylko przejazdem albo przesiadałeś się na zachodnim
                              w pociągu jak żeś młocie jechał na przysięgę i twierdzisz że takim
                              światowcem jestes szkoda słów na takiego chłopa jezu jakie szczęscie
                              że taką ciotą turnus mi się nie trafił bym cię chyba tam w mordę
                              prał 3 razy dziennie rano wieczór i w południe żebyś mnie nie
                              wqrwiał
                              • Gość: colin Re: re do gamoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 17:04
                                Ktoś napisał-,,cię chyba tam w mordę
                                prał 3 razy dziennie rano wieczór i w południe żebyś mnie nie
                                wqrwiał'' -ale ty jesteś płytki wieśniaku
                              • Gość: colin Re: re do głąba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 17:16
                                Jak masz problem ze sobą to zakładaj pampersa zabierz torebke i do
                                psychiatry he he a potem na wczasy do Ustrzyków no i nie zapomnij
                                zabrać ze sobą mamy i pampersów
                                • Gość: samarytanin Re: re do cioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 18:32
                                  słuchaj z pampersami lamusie sam zwiedzaj a na moni mioni sam sobie
                                  poszalej bo ja nawet nie wiem co to jest a widzę że ty nieżle się w
                                  tym oriętujesz lamusie jeden chyba masz kompleksy jak mnie wyzywasz
                                  od wieśniaków ale wszystkie chamy z komplekami się dowartościowują
                                  wez od mamy zdjęcia i wklej na kolejne strony
                                  • Gość: samarytanin Re: re do cioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 18:36
                                    nie zapomnij cioto wziąc na kolejne wakacje metrówki bo czym
                                    zmierzysz pokój albo głębokość basenu wez też termometr żeby wodę
                                    zmierzyć albo mamie nie zapomnij do torby włożyć żeby ci pomierzyła
                                    to będziesz się mógł wymądrzać jaki ty gieroj jesteś
                                    • Gość: colin Re: re do cioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 20:32
                                      Jak można zmierzyć wode głąbie chyba ci chodzi o temperature wody
                                      nie chce mi się z takim pajacem pisać bo ty nawet pisać nie
                                      potrafisz a i nie od tego jest to forum a mini mini znam bo mam
                                      dzieci a ty jesteś syneczkiem mamusi więc poproś mame niech ci zrobi
                                      kolacje założy pampersa i spać kretynie -nara złamasie
                          • Gość: colin Re: re samarytanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:53
                            Młot napisał (bo już ich czytać nie mogę)nie że nie możesz bo nie
                            umiesz i pewnie ci mama czyta ale to nie ta bajka zapraszam na
                            strone www minimini .pl może tam ci będzie łatwiej zrozumieć to co
                            się pisze gamoniu
                            • Gość: Ania Re: re samarytanin IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 08.08.07, 10:59
                            • Gość: samarytanin Re: re do gejzera intelektu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 20:07
                              następnym razem głąbie jak będziesz się gdzieś wybierał to weż ze
                              sobą 12 osób i weż jeden pokój dwuosobowy i krzycz pod niebiosa że
                              gołębnik dostałeś
                              • Gość: wojtek Re: re do samarytanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 09:25
                                Tutaj jest coś w sam raz dla ciebie www.niepełnosprawniumysłowo.pl
                                • Gość: samarytanin Re: re do wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 18:48
                                  a ty co z tą ciotą w jednym gołebniku mieszkałes??? i co mało
                                  miejsca wam było ale jaja
                                  • Gość: edyta daliście popis klasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 22:46
                                    fajnie się was czyta nie ma co
                                  • Gość: wojtek Re: re do samarytanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 10:00
                                    Napisz skąd jesteś może kiedyś wpadne i dam ci klapsa w ten durny
                                    łeb !!!!!!!!!
                                    • Gość: samarytanin Re: re do wojtusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 16:13
                                      ze stolicy a ty? to może ja wpadne do was chłopcy jak sie bedziecie
                                      zabawiać
                                      • Gość: wojtek Re: re do krawaciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 16:49
                                        Niedługo zawitam na Legie z moją Niebieską drużyną ale pewnie na
                                        mecze nie chodzisz bo cie mama nie puszcza
                                        • Gość: samarytanin Re: re do hanysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 19:50
                                          synku jak byłem na ruchu w chorzowie to ty dopiero w planach chyba
                                          byłeś zresztą myślę że wyjazdów za legią mam więcej niż ty meczów w
                                          sumie zresztą wal się ze swoją kolinką jak tak za nią obstajesz
                                          • Gość: wojtek Re: re do krawaciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 20:16
                                            a co to jest kolinka ????
                                            A na Ruch jeżdze od 17 lat
                                            • Gość: samarytanin Re: re do hanysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 21:31
                                              to synku byłem w chorzowie jek jagiellonia grała w chorzowie z
                                              ruchem niepamiętam ale chyba to było 1986roku bo na drugi dzień
                                              grała legia z gieksą w katowicach pojechaliśmy dzięń wcześniej i
                                              byliśmy na ruchu a w finale w olsztynie legia rozwaliła jage 5-2 ale
                                              ty takie mecze to tylko w kronikach możesz zobaczyć w hanysowie
                                              byłem w bytomiu na poloni i szombierkach na jastrzębiu gieksa ruch w
                                              zabrzu wodzisław już mi się te miasta zaczynają mylić sosnowiec ale
                                              wy nie traktujecie tego jako hanysowo zresztą nawet w necie
                                              głosowałem zeby ruchowi przyznali licencję bo myślę że powinni
                                              utrzymać sie na boisku a nie przy zielonym stoliku bo lampa sie nie
                                              pali czy nie ma dachu czy siedzeń pamiętam te czasy jak 3 czy 4
                                              drużyny w lidze miały oświetlenie na legię jeżdzę od 1978roku a co
                                              ja ci się będę spowiadał sory że ciię wyzwałem ale ten lamus colin
                                              mnie wku..ł a ty w jego obronie stajesz toż to ciota dobra nara bo
                                              trochę piję i nie mam czasu
                                              • Gość: wojtek Re: re do krawaciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 21:50
                                                Też byłem w 86 na Ruch:Jaga 0:0 -dzięki że głosowałeś na Ruch
                                                widać w stolicy też są normalni kibole-pozdro
                                                ale to nie to forum
                                                • Gość: samarytanin Re: re do hanysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 06:16
                                                  teraz na trzeżwo chyba mi się daty po..y chyba 1986 rok to legia
                                                  dostała baty od lecha w finale pp w łodzi a w finale z jagiellonią w
                                                  olsztynie to grali trochę póżniej gdzieś tak 90-92 niepamiętam dobra
                                                  lece do roboty narka a propos byłeś w club side coast bo ja dopiero
                                                  29.08 wylatuje
                                                  • Gość: wojtek Re: re do hanysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 10:11
                                                    byłem spoko fajny hotelik i dobra kuchnia
              • Gość: Barbara Re: re do edyty IP: 83.16.17.* 08.08.07, 21:46
                Dzięki za informacje i dobre rady, pozdrawiam
    • Gość: waldi Re: club side coast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 15:52
      mam nadzieje że wszystko bedzie ok. dzisiaj wylatuje z katowic.o wielkość pokoi
      raczej sie nie boje,bo kto widział zeby brać jeden pokój na cztery osoby. to juz
      musi być apartament lub studio dla czterech osób,a nie dostawki byłem już z
      itaka i nie miałem problemów. jest tylko jedna zasada ---nie da się szkłem dupy
      wytrzeć jak mówi stare porzekadło.przepraszam za zwrot ale aż sie prosi by go
      niektórym przypomniec.srzedaż najważniejsza jest miła atmosfera czego Wam i
      sobie życzę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka