Gość: aska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:12 Macie pytania odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julkarem Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:28 jade 12.09 do IB. Powiedz mi jakie ogolne mialas wrażenia, czy pokój był ok. Nie jestem wybredna ale czytam na forum rózne opinie i niewiem czy odrazu sie ustawiac na wybranie pokoju czy nie jest az tak źle. I jak jest z plażą czy woda jest turkusowa. Banalne pytania ale odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: 212.160.172.* 03.08.07, 11:00 Ja lecę 5 września. O hotelu i pokojach czytałam, mam pytanie odnośnie łaźni i wycieczek, np. delfinarium. Czy byłaś może w takiej łaźni na zabiegach? Gdzie i za ile czy polecasz? Jedziemy z małymi dziećmi, czy warto gdzieś sie z nimi wybrać, czy jest gdzieś w pobliżu delfinarium, czy warto je zobaczyć? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:06 woda turkusowa, cieplutka plaża ok ogólne wrażenia super, ale pokoje pozostawiają wiele do życzenia, my zmieniliśmy bo mieliśmy grzybki nad głową w sypialni i smród z łazienki był okrutny. Delfinarium polecam! dzieciaki zachwycone mój synek 14 miesięcy siedział jak zaczarowany.... więcej napiszę za kilka godzin ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkarem Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:48 mam nadzieje ze pokoj trafie dobry, bo nie za bardzo prozumiem sie innym językiem, wiec niewiem czy sie uda. Ale będe próbowac napewno. Juz sie nie moge doczekac, a to dopiero 12wrzesnia wylatujemy :))) ale juz pragne tego ciepła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 16:16 Justyna skąd lecicie? my 5-go się wybieramy z Wroclawia, z dwójką dzieciaków - synek 5 lat, córeczka 4 miesiące będzie miała w momencie wylotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:05 Proszę napisz jak ogólne odczucia, jak sprawa pokoi ,brudu w basenie, działalności klubu i innych spraw o których dyskutowaliśmy na forum przed Twoim wyjazdem. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 16:19 zmiana pokoju wyglądała tak: pierwsza noc przespana, rano dzwonię do recepcji ok 8 że chcę zmienić pokój bo brudny i tdt w rwcepcji słysze odpowiedź (rozmawialiśmy kontaktową angielszczyzną) że mój pokój jest ładny itd przy basenie więc on wie, ale przyśle mi ekipę i posprzątają bardzo dokładnie zgodziłam się, ale posprzątanie nic nie dało, zmiane pokoju zaproponowała mi rezydentka jak jej powiedziałam gdzxie dostalismy pokój, i na drugi dzień mieliśmy pokój przy recepcji z wykładzina dywanową całkiem ok, tam jest nieprzyjemny zapach z klimy i z wentylacji, ale moi znajomi mieli pokój rodzinny i bez zarzutu, nic nie smierdziało czyli loteria, ale szczerze Wam powiem ten hotel to na prawde powinien mieć 3 gwiazdki mam porównanie wiem co mówię - jeżeli chodzi o wycieczki to skorzystaliśmy tylko z delfinarium , pisałam polecam. Poza tym wypożyczaliśmy samochody i odwiedziliśmy : Pammukale i Hierapolis -kąpiel w basenie Kleopatry niezapomniane wrażenia kiedy stąpasz, brodzisz pomiędzy kolumnami i postumentami które zwaliły się tam w wyniku trzesienia ziemi przed tysiącem lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: 193.158.58.* 09.08.07, 10:17 Było super i zazdroszcze tym co jadą w sierpniu Pytania proszę na maila: marcin-wlodarczyk57@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 16:27 a jeszcze basen, woda wymieniana codziennie a przynajmniej chlorowana i przelewana płytki fakt- był osad tłusty i brunatny przy wejsciu od strony jadalni tam jest najpłyciej ale w drugim tygodniu czysciutko było, po hotelu chdzi taki boss pilnuje kelnerów obsługi itd. wystarczy mu poklazac palcem działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 16:52 Dzięki za info. Piszesz że znajomi mieli ok pokój rodzinny. Proszę o więcej szczegółów jak wyglądał ten pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 19:34 tak jak opisywano wcześniej, ok było to że był czysty i nie smierdziało z łazienki, ale ogólnie to na balkonie zaaranżowana altanka, rolety dwa łóżka z klimą półki na ubrania tam gdzie śpią dorośli nie ma więc okna, panuje mrok, malutki balkonik też był generalnie byli zawiedzeni pokojem rodzinnym, dużo więcej się za to płaci a intymności mało, ot i cała prawda o pokoju rodzinnym przy nas ktoś składał piswemną reklamację. Słuchajcie hotel jest super naprawdę pięknie dookoła plaża z alejkami spacerowymi, morze super piękny teren, animacje takie sobie słaba organizacja w ciągu dnia klub fun scan - porażka ale to moja opinia panie wyrwane po znajomości zero pojęcia, moja córka nie chodziła do klubu wolała basen, ale były dni że panie chodziły z sześciorgiem dzieci!! dwie panie na 6 dzieciaków to mówi samo za siebie.Dzieci wolały basen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:26 A jak my byliśmy, to dzieci było tyle, ze ich nie ogarniały.na pożegnaniu było 32 dzieci! Większość z nich chodzila regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: 193.158.58.* 09.08.07, 10:14 A mój 8 letni syn był zauroczony paniami z klubu[pozdrawiam]Zaczął chodzić niestety dopiero w 2 tygodniu bo w pierwszym był zauroczony basenem oraz zjeżdzalniami.Pierwszy raz widziałem mojego syna tańczącego Bałem się że zacznie do nich mówić mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 19:39 Na pocieszenie dodam, że dzień przed naszym wyjazdem zamontowano dwa klimatyzatory w jadalni można było w miarę normalnie zjeść bo upały były okropne, dzień wczesniej chodziła jakaś inspekcja czy cos takiego i trochę sie pozmieniało na lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:28 aska, a jaką najwyższą temperaturę pokazał termometr przy basenie? Nam brak klimy w restauracji nie doskwierał, ale pewnie dobrze, ze ją zamontowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 10:12 52 tyle widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 13:13 U nas padło 66!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusia Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 13:58 Jakie wycieczki polecacie i z jakiego biura. Jak można z nimi nawiązać kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.08.07, 23:08 a jak wyzywienie,nie chodzi mi o główne posiłki tylko co mogą dzieciaki jeść np. przy basenie, są lody?,a jak z wyżywieniem dla 1,5 rocznego dzieciaczka, my lecimy 13.08 i jestem bardzo ciekawa jakie będą moje wrażenia bo na forum opinie bardzo różne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:29 Lodów nie ma. Są tylko w piątki do kolacji (wieczór turecki).W barku przy basenie można zjeść hamburgera, frytki, spaghetti, pizzę(powiedzmy, ze to pizza), warzywa, owoce, po południu ciastka. Jeśli chodzi o 1,5 roczniaka to chyba nie podpowiem, bo dzieci różnie jadają. Tureckie dzieci jadły to co dorośli.Ty wiesz co jada Twoje dziecko. Może odwrotnie odpowiedzieć byłoby łatwiej? Napisz co jada, powiem czy było:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 19:09 mój synek ma 14 miesiecy nie dokupowałam mu niczego, sniadania płatki ciasteczka parówka pieczywo, jajka, obiady: ryz, makaron rózne sosy pyszny kyrczak duszony, gorowany mało pikantne, kolacje wybór jeszcze wiekszy dla mnie nie było problemu z jakoscia tylko z iloscia synek jadł ale mało ale to juz jegocharakter dojadał cycem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 IP: 193.158.58.* 09.08.07, 10:11 WITAM Wróciłem 1 sierpnia.Było super ALE MOJA 2 LETNIA CÓRA NIE CHCIAŁA JEŚC I CAŁE SZCZĘŚCIE ŻE ŻONA ZABRAŁA ZUPKI Z pOLSKI. Więcej info na maila marcin-wlodarczyk57@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zorka71 Re: Incekum Beach wróciliśmy we środe 1,08 07.08.07, 18:25 Witam serdecznie Przeczytałam że lecisz do Incekum 13 sierpnia. Czy mogłabym mieć do Ciebie prośbę żebyś przekazała coś naszym polskim animatorkom. Jeżeli tak proszę Cię o kontakt na adres toka0@op.pl.,to byśmy uzgodniły szczegóły. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Aga IP: 212.160.172.* 08.08.07, 13:09 My lecimy 5 wrzesnia z Warszawy na tydzień. Mamy dwie córeczki 2 i 6 lat. Będzie z nami jeszcze trójka znajomych plus 3 dziewczynki (8 miesięcy, 6 lat i 8 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beba Re: Aga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.07, 20:22 hej własnie wrócilismy z Incekum, było Super, pokój trafił nam się ekstra tuż przy basenie, codziennie sprzatany, pani z ręczników robiła cuda, rozsypywała na łóżkach kwiaty. Klub bardzo podobał się naszej córce a jej opinia dla mnie jest najwazniejsza, chodziła do klubu z wieką chęcią a to mówi samo za siebie. woda w basenie czysta nigdy nie widziałam tam osadów z olejków ani żadnych tłustych plam. Znajomi mieli pokój rodzinny i nie mieli zastrzeżeń. chętnie odpowiem na pytania, juz zazdroszczę tym przed którymi wypoczynek w Incekum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkarem Re: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 07:49 Ja wybieram sie 12.09. juz tez nie moge sie doczekac wyjazdu. Jade tam na 2tygodnie, mam nadzieje ze spedze je w super miejscu i ekstra klimacie. A mozesz mi odp jakie jest wejscie do morza, czy łagodne , czy jest duzo kamieni, mam buty do wody specjalne, ale mysle o dziecku. Czy sie nie zrażi? i głupie pytanie, czy są muszelki na plaży? ale to pod moja córcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: Aga IP: 212.244.249.* 16.08.07, 11:40 Małe muszelki są. Moja córcia zrobiła z nich nawet palac. Z plaż - jedna jest bardziej piaszczysta druga bardziej kamienista ale po wejściu do wody są kamienie (dosyć ostre). Buty pożądane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkarem Re: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 12:55 dzieki, w obuwie już jesteśmy zaopatrzeni, wiec mysle ze będzie OK> Juz odliczam dni do wyjazdu :))) Mam nadzieje ze będę zadowolona. A korzystałas z któregos z lokalnych biur na wycieczki fakultaywne i jak było to zorganizowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beba Re: Aga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.07, 13:43 znajomi byli na raftingu z lokalnego biura- naprzeciw hotelu i byli zadowoleni cena 20 dolarów za osobę dorosłą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkarem Re: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 14:20 dzieki , mam nadzieję że wrócimy zadowoleni, że będzie cieplutkie morze i pogoda dopisze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m121252 Re: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 08:40 lecimy do Incekum w środę -bardzo proszę o parę informacji! W którym pawilonie mieszkaliście może i nam uda się tam zamieszkać,co z jedzeniem, gdzie byliście na wycieczkach. z którym biurem ?Na forum jersttyle sprzecznych informacji,że już nie wiadomo w co wierzyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Kraków IP: 212.185.43.* 21.08.07, 11:49 czy leci ktoś 12.09. z Krakowa? Jaką walutę lepiej zabrać - euro czy dolary? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 12:26 i euro i dolary byleby dużo, zależy co chcecie robic Turcja jest droga, obiad dla dwóch osób + dziecko na rzece to ok 90 dol może nie drogo ale zliczyć inne atrakcje np lot spadochronem za łódką to 50 eur w Tunezji płaciliśmy 40 dinarów itd. Odpowiedz Link Zgłoś