Gość: Przemek IP: *.promax.media.pl 05.08.07, 22:34 Oczywiście mam na mysli kurtki .... Gdzie kupowaliście i po ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asgareth Re: Skóry!!! 05.08.07, 22:44 Nie polecam męskich kurtek skórzanych z fabryki koło Efezu, do której zawiozła nas Itaka. W kurtce po dwóch sezonach wyrwały się kieszenie. Za to damski płaszczyk z delikatnej skórki sprawuje się ok już 5 sezon. Ale za ile to już pamięcią nie sięgnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Skóry!!! IP: *.netia.pl 06.08.07, 13:52 Dwie skóry nie dawno w Antalyi po 1300 zł każda ( juz niestety po negocjacjach) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Skóry!!! IP: *.devs.futuro.pl 06.08.07, 14:21 Witam, W Fethiye w sklepie, do którego nas zawieziono kurtka miej więcej 500 euro. Oczywiscie cena podlega negocjacji ale zeby te kurtki były zachwycające to nie powiem. Co kto lubi... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Skóry!!! IP: *.gdynia.mm.pl 06.08.07, 14:29 trzeba się nieżle nabiegać żeby cos fajnego kupić (albo przypadkiem natrafić). Ja kurtkę ładną spotkałam będąc 3 raz w Turcji 350 $ po negocjacjasch z 750 euro Odpowiedz Link Zgłoś
sana Re: Skóry!!! 06.08.07, 22:32 Moim zdaniem w Turcji wcale nie ma lepszych skór niż w Poslce. Niestety łatwo o podróby, wcale nie są tanie i wcale nie są ładniejsze od tych, jakie można kupić w Polsce. W sklepach do których wożą biura podróży usłyszysz, że tylko u nich można kupić coś tak rewelacyjnego i że masz niepowtarzalną okazję być właścicielem czegoś, co ma tylko ten jeden sklep na świecie. Nie słuchaj tych bzdur. Trochę znam ceny skór w Polsce i ich jakość, napatrzyłam się na to, co tam sprzedają i nigdy bym tego nie kupiła. W Turcji wydaj kasę na wycieczki a skórę kup sobie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Skóry!!! IP: *.171.148.129.crowley.pl 07.08.07, 07:01 Witam. Jak ktoś chce tanie skóry to w Polsce w Nowym Targu jest targ na który zjeżdżają wszyscy producenci skór z Podhala. Ceny atrakcyjniejsze niż w sklepach (oni też szyją dla nich) a jak ktoś się potarguje to będą jeszcze lepsze... :) Jakość dobra. Znajoma z Niemiec jak przyjeżdża to z listą zakupów od znajomych i od razu tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Skóry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 08:36 Na wycieczce do Kapadocji kupiliśmy dwie kurtki (damską i męską )cena wyjściowa po 585 euro .Ostatecznie po godzinie i już w dzwiach sklepu poszły obie za 300 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczynka1 Re: Skóry!!! 07.08.07, 20:40 Kupiłam skórę w Alanyi - nieźle się mój mężyk natargował, ale się opłacało. Gościu z 400 euro zjechał na 150. Gonił nas bo wyszliśmy już ze sklepu i uszliśmy parę kroków....Jestem naprawdę zadowolona. W Polsce nie widziałam jeszcze takiego fasonu - jest z gatunku elegancko-sportowych No i na pewno za taką cenę też bym nie kupiła! Odpowiedz Link Zgłoś