Gość: przemcio IP: 83.2.140.* 02.09.07, 11:02 czy ktoś byl w marmaris? bo chcialem wiedzieć czy to jakies rozrywkowe miasteczko czy wiocha dla emerytów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania:) Re: marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 12:16 hej!ja byłam w tym roku w Marmaris:) i moge powiedzieć,że jest to bardzo rozrywkowe miasteczko dla młodych ludzi,pełno kawiarenek,dyskotek itp. a nie wiocha dla emerytów. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemcio Re: marmaris IP: 83.2.140.* 02.09.07, 12:21 witaj aniu:) a jakie ceny tam panują, a mam jeszce pytanie czy można zjeśc coś typowo tuerckiego i w jakiej cenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania:) Re: marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 20:38 hej!!wiesz co ceny są tam podobne jak u nas jesli chodzi o ciuchy a o jezeli chodzi o jedzienie to nie wiem,bo my nie kozystalismy z barów itp,bo mielismy w chotelu all clusive i nie bylo takiej potrzeby:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiper.sc Re: marmaris 02.09.07, 23:20 Hej, dwa tygodnie temu wróciliśmy z Marmaris. Zawsze odwiedzamy typowe tureckie jadłodajnie. Na przeciwko Tansasza (domu towarowego przed pomnikiem Atatiurka) są trzy knajpki. Zupa czorba kosztuje 2 liry. A jeśli chodzi o inne przysmaki to w miejscu gdzie jest bazar, pod dachem na lewo polecam coś zjeść. Kebeby w pitcie 3 liry, ajran 1 lira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:26 my jedlismy doner kebab,sałatka grecka ,frytki,piwo,cola w knajpce pod kale za 33 liry,porcje giga wielkie.uwazam,ze nie jest drogo,moze w knajpkach przy samym morzu ,przy nadbrzezu jachtowym jest drozej,ale tam jest wiekszy exclusiv Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata13 Re: marmaris 03.09.07, 18:17 Byłam w Marmaris i na pewno nie jest to miasto dla emerytów.Pełno barów knajp i dyskotek, raczej nie dla lubiących spokojny wypoczynek. Plaże średnie. Mało zostało barów dla miejscowych żeby zjeść coś miejscowego a nie English Breakfast ani pizza.Ogólnie jest tam nieźle choć nie rewelacja. Jak chcesz pobalowac polecam raczej Bodrum o wiele piekniejsze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: marmaris IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.07, 00:12 hej, bylam w Marmaris i zapewniam ze ani w poludnie ani wieczorem nudzic sie tam nie sposob:) Polecam knajpke Yunus Pizza, w jednej z bocznych uliczek od bulwaru, tanie i niedrogie (!!!) tureckie specjaly, a wlasciciel (kelener?) wyjatkowo przyjacielski dla turystow i nie bierze wiecej kasy niz jest w karcie> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskamon Re: marmaris IP: *.sukcesnet.pl 04.09.07, 09:08 JA WCZORAJ WROCILAM Z FATHIYE. BYLAM NIESTETY W FETHIYE, TO WIOCHA ZABITA DECHAMI, CZULAM SIE JAK W SANATORIUM, NATOMIAST MARMARIS, MASAKRA, JAK W LAS VEGAS. ZYCIE NON-STOP Odpowiedz Link Zgłoś