Gość: Turysta IP: *.merinet.pl 13.09.07, 13:35 wczoraj wróciliśmy, jeśli chce ktoś coś wiedzieć to niech się pyta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ag-ha Re: Water Planet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 13:42 Opiszcie swoje wrażenia tu lub na forum o hotelach. Resztę dopytamy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belka Re: Water Planet IP: 212.160.103.* 13.09.07, 15:54 też byłam w tym hotelu - jakie wrazenia???? Pozytywne???? Moje jak najbardziej tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Water Planet IP: *.merinet.pl 14.09.07, 11:02 Jak najabrdziej pozytywne:))) swietne miejsce na wypoczynek:) Hotel naprawde fajny:) ludzie mili i przyjaznie nastawieni:) Aqua park tez swietny - cos dla ludzi ktorzy lubia duze szybkosci na zjezdzalniach:):) naprawde super. jedzenie wysmienite, nie bylo mozlowosci nie wyjsc nie najedzonym, kazdy sobie cos znajdzie::):) na nude tez nie bylo czasu:) animacje i "show time" wieczorowa pora byl super:) jednym slowem swietna wycieczka:) szkoda tylko ze na tak krotko:(:( jak chcecie cos wiedziec to pytajcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Water Planet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 11:09 to prawda :) swietna zabawa i warunki :) przed wyjazdem bylismy negatywnie nastawieni po przeczytaniu tych wszystkich postwo poprzednikow. nie wiem jak oni to robili ze obsluga mogla byc dla nich nie mila, jedzenie paskudne, hotel brudny. w naszym przypadku bylo kompletnie odwrotnie. ludzie przemili, usmiechnieci, jak moga to sami staraja sie cos zagadac, jedzenia mnostwo. wybor ogromny i dostepnosc rowniez. jak sie cos skonczylo to szefowie kuchni momentalnie donosili nowe. nie bylo tak jak w niektorych all in. ze jak sie skonczy jeden polmisek to nie ma wiecej. :) hotel bardzo ladny, zadbany, nasz pokoj byl czysciutki i panie ktore sprzataly zawsze dbaly aby bylo wszystko w jak najlepszym porzadku, wymieniane przescieradla reczniki wszystko :) wrazenia jak najbardziej pozytywne :) i polecam wszystkim :) takze rodzinon z dziecmi bo animatorzy doskonale dbaja o ich zabawe, jak rowniez aguapark w ktorym tez sie swietnie pobawia :) juz sama nie pamietam jakie mialam pytania jak ja wyjezdzalam wiec jak macie jakies a nie zostaly opisane to piszcie koniecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Water Planet IP: *.crowley.pl 25.01.08, 22:11 Witam.Miałam obawy co do tego hotelu po przeczytaniu tych infomacji jestem troszke spokojniejsza.Wybieram się z mężem do tego hotelu i 8 letnim synkiem w lipcu,chciałabym sie dowiedzieć jeszcze ile kosztuje skok na bungi?jeśli można sie zapytać.Z góry dziękuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bungy Re: Water Planet IP: *.aster.pl 04.02.08, 22:10 Skok kosztuje 120 zł od osoby w Warszawie na Woli jumping.pl, najwyzsze bungy w polsce Odpowiedz Link Zgłoś