Gość: marino IP: *.eastwest.com.pl 28.10.07, 17:58 czy ktoś był na sylwka w Turcji może jakieś info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exallegra Re: turcja sylwester 30.10.07, 12:39 Ja byłam w ubiegłym roku w Alanyi. Nie wiem czy to miejsce akurat Cię interesuje , jakby co to pytaj , pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaod Re: turcja sylwester 30.10.07, 13:56 Podaje strone biura turystycznego, ktore organizuje wyjazdy do Turcji oraz Sylwestra. Osobiscie nie korzystalam, ale podobno super. www.filiz.pl Pozdrawiam :) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marino Re: turcja sylwester IP: *.eastwest.com.pl 31.10.07, 10:05 Witaj jak najbardziej mnie interesuje , lecimy do Side ale to żadna różnica / ogólnie jaka pogoda , Kapadocja byłaś ? to chciałbym zobaczyć ale w styczniu , nie będzie za zimno ?i ogólne wrażenia jeśli chodzi o sylwester z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
exallegra Re: turcja sylwester 31.10.07, 10:49 Ogólne wrażenia jesli chodzi o pobyt zimowy w Alanyi to mam mieszane ale w sumie z przewagą na plus :) Jak się domyślasz wiekszość hoteli , dyskotek , barów w tym czasie nie funkcjonuje , Turcy też nie specjanie celebrują Nowy Rok ale na przyjazd turystów szykują spejalne obiadki czy kolacje świąteczne oraz imprezki noworoczne :)) Ja sie bawiłam w zeszłym Roku w Roobin Hoodzie , ludzi bylo full , zapewne w tym roku też bedzie otwarty. Co do pogody to w dzień bywało nawet około 20 stopni w nocy tak około od 4-12 czyli zimowe ciuchy jak najbardziej zabrać należy,może też popadać deszcz. W Kapadocji niestety nie byłam ale tam może być jeszcze zimniej.A Ty indywidualnie zamierzasz sie wybrać z Side do Kapadocji? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marino Re: turcja sylwester IP: *.eastwest.com.pl 31.10.07, 19:12 Cześć dzięki za info w tym roku byłem juz w Turcji W Bodrum w lipcu ,bardzo fajny kameralny hotel KRISS polecam a tym razem chcemy poleciec do SIDE tak wyszło z/ NECKERMANA / 30 .12 do 8.01 9- 10 dni AL / myśle że będzie O.K dzięki za info pozdrawiam i mam nadzieje spędzić wspaniałe chwile na sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś
exallegra Re: turcja sylwester 02.11.07, 10:07 A to Neckreman ma zimową ofertę na wyloty z Polski do Turcji ? Czy z Niemiec lecicie ? Napisz coś na ten temat bom ciekawa :)Jak pamiętam to GTI zimą zwykle próbowało organizować Turcję zimą ale jakoś nigdy im się nie udało zebrać chętnych na czarter :( Ja w zeszłym roku byłam tam własnym przemysłem , leciałam przez Istanbuł do Antalyi. Pozdrawiam no i życzę udanego Sylwestra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marino Re: turcja sylwester IP: *.eastwest.com.pl 04.11.07, 20:01 Tak Neckerman z Berlina 30.12 do 8.01 AL ***** 1950 osoba . Odpowiedz Link Zgłoś