Dodaj do ulubionych

Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 08:36
Dostalam katalog z biura sky club.Uwazam ze jest tam fajna oferta na
wczasy z opcja ALL.Warto poszperac co prawda jest dosc wczesnie ale
najtansze i najciekawsze oferty wyprzedaja sie najszybciej.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: colin Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 08:41
      No ale żadnej gwarancji że wylądujesz w hotelu który wybierzesz
    • Gość: fdfd Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 10:57
      a co to jest "sky club"
      • Gość: colin Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 IP: *.chello.pl 27.11.07, 11:09
        Jest to odłamek Triady
        • Gość: netka Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 11:18
          Dlaczego nie ma gwarancji przeciez wybiera sie konkretny hotel a nie
          opcje traf.Jezeli masz jakies tajemne informacje to napisz chetnie
          poczytam.Pozdrawiam
          • Gość: colin Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 IP: *.chello.pl 27.11.07, 11:31
            Poczytaj na forum to biuro najczęściej zamienia hotele na inne
            • Gość: mikkka30 Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 IP: *.icpnet.pl 27.11.07, 17:02
              z ta promocja to jeden wielki blef.W dniu kiedy wszedl katalog
              tj.20.11 o godz 9.00 ja dzwoniac przed 10 nie zalapalam sie na zaden
              czerwcowy termin z Poznania,wszystkie oferty w dobrej cenie niby
              zostaly odrazu wyprzedane zostaly miejsca tylko na najdrozsze
              terminy,a to zadna super okazja ,zeby rezerwowac w listopadzie.Moim
              zdaniem z ta promocja to jedna wielka sciema.
              • Gość: mada Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 07:09
                Faktycznie z ta superrr promocja to lekka sciema.Ja co prtawda
                zalapalam sie na promocje/wylot z warszawy/na termin
                czerwcowy.Rezerwowalam 23-go a zalapalam sie na promocje styczniowa
                a wiec nie na 1400 zl tylko 1000.Ogolnie uwazam ze promocje to hit
                reklamowy.Mnie sie udalo ale wielu chetnych odeszlo z kwitkiem.
                Pozdrawiam
              • janan2 Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 01.12.07, 18:01
                Moim
                > zdaniem z ta promocja to jedna wielka sciema.
                Masz rację,robiłem to samo ale na Egipcie.Dosłownie nic konkretnego lub drożyzna.
      • janan2 Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 01.12.07, 17:58
        Ale przede wszystkim upadłe Open-Trawel.Byłem z nimi w tym roku też dostałem
        katalog ale już wykupiłem frista w innym biurze wychodząc z załozenia że już w
        drugim roku działalności upadłość może się trafić.Nie mogło to nastąpić w
        pierwszym roku.Oferta nie powala szczególnie na Turcji,znam te hotele.
        • Gość: mikkka30 Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 IP: *.icpnet.pl 01.12.07, 21:35
          ja chcialam zalapac sie na Albatrosa w Egipcie,nie udalo sie.Turcja
          z nimi mnie wogole nie interesuje,bo lece do hotelu Sidera,a ma go
          tylko Itaka i Pegas,.Wiecie ,ktore z tych biur jest lepsze?
          • Gość: maja Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 07:29
            Moim zdaniem itaka lekko przegina.W ubiegle wakacje swoim klientom kazala robic
            niedlugo przed wyjazdem doplaty paliwowe.Zastanawiajace jest to ze bylo to
            jedyne biuro ktore postanowilo w ten sposob dorobic pare grosze.
            A jezeli chodzi o sky club to nie ma ono nic wspolnego z open travel.
            Jest to komorka wyodrebniona z triady.Open travel byl to zlepek kilku biur
            miedzy innymi delta travel,jordan itd.Wiem ze delta travel istnieje nadal i
            doskonale radzi sobie na rynku turyustycznym.Maja fajna oferte do hiszpanii.
            Pozdrawiam
          • Gość: zuzka Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 18:16
            Mikka30 a cos ci sie nie pochrzaniło?przecież byłaś w tym roku w
            Sidera z Itaki latem? rozmawiałyśmy tez tu na forum
            a co do maja - Itaka na wakacje 2008 nie ma Sidery
            Jesli idzie o Itakę - Zadnych opłat paliwowych ode mnie i znajomych
            nie wołali.
            Jak tak czytam to aż niedobrze się robi od tego podkopywania dołków
            jednych pod drugimi...i pod znakiem zapytania stawia rzetelność
            informacji tu zawartych.....
            • Gość: mikkka30 DO ZUZKI IP: *.icpnet.pl 16.12.07, 19:15
              tak zuzka-bylam w czerwcu w Siderze i chce tam wrocic pod koniec
              sierpnia 2008,dlatego szukam ciagle biura ktore bedzie mialo ten
              hotel ,lub cos w okolicy.A Egiptu szukam na maj,lub poczatki czerwca
              2008.Itaka odemnie doplat tez nie wolala:))
              pozdrawiam i nie wiem o co ci biega z tym podkopywaniem?
        • Gość: maja Sky clu to nie open travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 07:34
          Czesc chce cie wyprowadzic z bledu.Sky club dziala pod egida triady a to ze
          powstalo po upadku open travel to bzdura.Po open travel pozostalo biuro delta
          travel ktore specjalizuje sie w wyjazdach autokarowych glownie do hiszpanii i
          maja interesujaca oferte w tym wlasnie kierunku.
          Pozdrawiam serdecznie
          • janan2 Re: Sky clu to nie open travel 02.12.07, 10:14
            Poczytaj obojętnie jaką umowę(nagłówek) kto jest w spółce zoo.Większość akcji i
            pracowników to biuro Open z Krakowa.Załoga też.Nawet prezes ten sam a Triada to
            listek figowy.Całość powstała w styczniu w tym roku.To fakty.Nic do nich nie mam
            niech sobie działają,ale nawet miałem ochotę jeszcze z nimi zaryzykować ale jak
            zobaczyłem że mają tylko ten łysy hotel koło Alanii na bezdupiu i robiący za
            5*,3* w Alanii to wolałem inne oferty.Znacznie tańsze(zresztą nie o to biega) i
            atrakcyjniej położone w zieleni a nie w betonie.Tak że promocja denna i raczej
            wielkie oszustwo dla neofitów co nigdzie nie byli.Nie ma ich też tak co
            bronić,sami się obronią jak będą chcieli i przyłożą się do roboty.Ale efekty
            mogą być po latach.
            • Gość: maja Re: Sky clu to nie open travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 10:39
              Nie watpie ze masz racje pozwol jednak ze bede miala swoja opinie na ten
              temat.Co do open travel to szczerze zaluje ze biuro to juz nie
              istnieje.Jezdzilam z nimi wielokrotnie -glownie do hiszpanii-i bylam bardzo
              zadowolona chociaz naleze do dosc wymagajacych turystow,ale nie do
              uciazliwych.Chce dostac dokladnie to co jest napisane i zilustrowane w
              katalogu.Jezeli jest lepiej niz sobie to wyobrazilam to dodatkowy plus.Wierz mi
              ze bywalam juz w wielu krajach morza srodziemnego ale najmilej wspominam wczasy
              organizowane przez open travel.
              Pozdrawiam cie serdecznie i byle do wnisny
              • janan2 Re: Sky clu to nie open travel 02.12.07, 12:48
                Nie zamierzam narzucać komukolwiek i czegokolwiek.Faktem jest że Open trochę
                przegiął na Karaibach.Teraz jak się nieco skurczył,może przetrwa.Poza tym biuro
                było niezłe ale ktoś coś nie policzył i dopóki jest stara gwardia,istnieje też
                ryzyko.Byłem ze SKY w tym roku i nie narzekam,było fajnie poza rezydentką którą
                zmienili i Tunezyjczykami którzy mi nie leżą mentalnie.Poza Syrią i Algierią tez
                wszystkie kraje odwiedziłem ale najbardziej odpowiada mi Turcja i Egipt.Może
                kiedyś skorzystam jeszcze z ich oferty jak okrzepną.
            • mariuszxxxx Re: Sky clu to nie open travel 14.12.07, 18:09
              To poleć cos ciekawego w Turcji(hotel) dla 2+2 maj/czerwiec
        • mariuszxxxx Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 14.12.07, 18:11
          janan2 napisał:

> Ale przede wszystkim upadłe Open-Trawel.Byłem z nimi w tym roku
          też dostałem
          > katalog ale już wykupiłem frista w innym biurze wychodząc z
          załozenia że już w
          > drugim roku działalności upadłość może się trafić.Nie mogło to
          nastąpić w
          > pierwszym roku.Oferta nie powala szczególnie na Turcji,znam te
          hotele.

To poleć cos ciekawego w Turcji(hotel) dla 2+2 maj/czerwiec
          • janan2 Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 15.12.07, 17:11
            Musiałbym wiedzieć czy jedziesz na wypas,czy aktywny wypoczynek,czy trochę tego
            i tamtego.Pierwszy raz czy już byłeś w tym kraju.To ma znaczenie bo różne są
            gusty a nie wiem jak pisać tak o wszystkim i niczym czy jakieś
            wspomnienia?Turcję znam mogę polecić i hotele i wycieczki pod Twoje
            preferencje,albo przejdz na pocztę,będzie łatwiej
            • mariuszxxxx Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 16.12.07, 17:20
              janan2 napisał:

> Musiałbym wiedzieć czy jedziesz na wypas,czy aktywny
              wypoczynek,czy trochę tego
              > i tamtego.Pierwszy raz czy już byłeś w tym kraju.To ma znaczenie
              bo różne są
              > gusty a nie wiem jak pisać tak o wszystkim i niczym czy jakieś
              > wspomnienia?Turcję znam mogę polecić i hotele i wycieczki pod Twoje
              > preferencje,albo przejdz na pocztę,będzie łatwiej

Chce jechac pierwszy raz do Turcji.Chcę żeby hotel był przy plaży
              (nie za duży)kilka kilometrów za miastem z fajnym ogrodem i All.Jade
              z dziecmi 4 i 7 lat.Mam zamiar jechac na jedna wycieczke
              (kapadocja).Wylot z krakowa.cena do 2,5tys/os
              • janan2 Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 16.12.07, 20:33
                mariuszxxxx napisał:

>
                >
                > Chce jechac pierwszy raz do Turcji.Chcę żeby hotel był przy plaży
                > (nie za duży)kilka kilometrów za miastem z fajnym ogrodem i All.Jade
                > z dziecmi 4 i 7 lat.Mam zamiar jechac na jedna wycieczke
                > (kapadocja).Wylot z krakowa.cena do 2,5tys/os
                Pofatyguj się do biura Wezyr.Oni mają najtańsze oferty i specjalizują się w
                Turcji.Czasami mają wpadki,ale to tak jak u wszystkich.Kup hotel 4* to
                minimum,będzie w sam raz tak pośrodku.Kup teraz frista kiedy mają maksymalne
                zniżki jeszcze w tym roku to zmieścisz się w cenie.Jak z dziećmi to do Alanii i
                to przy plaży Kleopatry(strona zachodnia od półwyspu wschodniej strony
                unikaj),tam jest piasek.Gdzie indziej plaże są żwirowe twarde i kiepskie zejście
                do morza.Jest co zwiedzać,choć głośno i tłoczno.Spokojniej jest w Side,ale tam
                żwir i skały.Odradzam Kapadocję z dziećmi,bardzo męcząca podróż,odłóż na
                póżniej.W zamian możesz kupić sobie w lokalnym biurze rafting (jest
                bezpieczny)statek Manawgat-Side jeśli była byś w Alanii lub wieś turecką (pod
                warunkiem że zapora jeszcze nie zalana,zapytaj na miejscu)To krótkie wycieczki z
                niezapomnianymi wrażeniami.Dzieci lepiej zapamiętają to niż Kapadocję czy
                Pammukale.Jest jeszcze opcja Kemer a resztę można sobie darować.Unikaj darmowej
                wycieczki city of tour.Wywiozą Was do kilku sklepów w Antalii nic praktycznie
                nie zwiedzicie poza potwornie drogim złotem i skórami i 15 min na fotki przy
                kapuściano-arbuzowym wodospadem.Jak jeszcze coś to pytaj,ale nie do końca wiem
                czy to kwota na 1+2 czy na 3 dlatego taka odpowiedz.Jak na pierwszy raz
                zdecydowanie Alania.
                • mariuszxxxx Re: janan2 17.12.07, 14:04
                  Dzieki.Chce przeznaczyc 2,5tys na osobę dorosłą(2 dzieci).Co do
                  wycieczek to po pobycie w Kairze mysle ze dzieci mogą teraz jecha c
                  chyba na kazda wycieczke!hehhehehe
                  • janan2 Re: janan2 17.12.07, 16:20
                    Wierzę że wytrzymają,ale to 900 km.Wiem z praktyki jak to wygląda byłem 2 razy w
                    Kapadocji.Zrobisz co zechcesz.W Kairze też byłem mam porównanie.Wejdz na stronkę
                    hoteli Turcja tam można wybrać po odrzuceniu krańcowych opinii.Malkontenci są
                    wszędzie.Czasami 3* bywa lepszy niż nawet 5.Zwróć uwagę na to aby nie był nowy
                    bo to oznacza plac budowy i żadnej roślinności lub kurz i pył.Turcja jest piękna
                    byłem kilkakrotnie,zawsze coś nowego można odkryć.Na początek jednak
                    Alania.Można wpaść w och i ach jak dobrze wybierzesz hotel,raczej kameralny nie
                    mrówkowiec.Koło plaży Kleopatry jest park wodny.Powodzenia.
        • Gość: lina Re: Sky club-oszustwo IP: 82.160.18.* 15.12.07, 20:00
          Może i fajna oferta ale szkoda że tylko w katalogu....zarezerwowałam
          oferte która była dostępna na ich stronie ale nikt sie nie odezwał
          więc na początku grudnia napisałam kiedy mam wysłac zaliczkę bo nikt
          sie nie odzywa a oni że dziękują za zainteresowanie ale oferta jest
          nieaktualna...a pozniej sie tłumaczyli że nie zdążyli zdjąc oferty
          ze strony bo było bardzo duże zainteresowanie...
    • Gość: zmijka Re: Sky club-fajna oferta katalogowa-lato 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 13:49
      Ja wykupiłam wczasy w sky club do Turcji i jestem bardzo zadowolona bo zdążyłam
      załapać się na promocję 1400 zł. a opinie o hotelu alaiye resort są bardzo
      dobre.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka