doktorus 06.12.07, 09:26 Czy w Turcji w ogóle warto brać pod uwagę hotele trzygwiazdkowe z all incl? Wybieram się we wrześniu z rodziną i proszę o jakieś rady dotyczące wyboru hotelu. Jakie biura polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engadin [...] 06.12.07, 12:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Turcja i hotele trzygwiazdkowe IP: *.gdynia.mm.pl 06.12.07, 12:55 Ja jeżdżę tylko do 3 * hb (bez dziecka) i all (z dzieckiem) i jakoś żyję,ale wybór hotelu zależy od Twoich preferencji (czy centrum miasta,jakie miasto, jaka plaża (piach czy żwir)i najwazniejsze ile chcesz wydać i w jakim terminie. Touroperator nie jest tak ważny jak wybór konkretnego hotelu. Polecam też oceny hoteli na portalu wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Turcja i hotele trzygwiazdkowe IP: *.gdynia.mm.pl 06.12.07, 12:56 nie doczytałam że termin już masz ustalony - bardzo dobry,ale i ceny wtedy są wyższe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yrec61 Re: Turcja i hotele trzygwiazdkowe IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.07, 14:46 czy znacie 3* hotel sayonara w side - proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Turcja i hotele trzygwiazdkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 13:30 Ja bym nie ryzykowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w . Re: Turcja i hotele trzygwiazdkowe IP: *.gdynia.mm.pl 07.12.07, 13:56 Połozenie hotelu jest dosc obiecujące,ale ponieważ nie znalazłam zadnej o nim opinii możesz byc prekursorem - kto sprzedaje ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yrec61 Re: Turcja i hotele trzygwiazdkowe IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.07, 15:33 ma go w ofercie rainbow tours, chcemy po objazdówce - smak orientu - zostać na tydzień aby trochę jeszcze pozwiedzać okolicę (perge, aspendos, side, itp) Odpowiedz Link Zgłoś
77daria Re: Turcja i hotele trzygwiazdkowe 08.12.07, 20:23 Widzę, że interesujemy się tym samym wyjazdem :) Jaki termin wybieracie ? Odpowiedz Link Zgłoś
yrec61 Re: do 77daria 10.12.07, 09:25 turcja to jeden z kierunków o którym myślimy, a termin to 02.07.2008 wylot z katowic, ale to tylko plany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Turcja i hotele trzygwiazdkowe IP: *.net 09.12.07, 22:10 byliśmy raz w 3* hotelu w Alany i wiecej już nie bedziemy ryzykowac...Jeśli chcesz sie naprawde poczuc jak na urlopie to dołuż troche kasy i wybierz 4* naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Turcja i hotele trzygwiazdkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 19:20 ja miałam 3* w centrum Alany i 4* na obrzeżach Bodrum...obie opcje all...i hmmm różnica jest ale w kwestii położenia ten 4- ro * miał smaczniejsze i bardziej urozmaicone jedzonko, większy wybór atrakcji w hotelu...ale dalej do miasteczka...3* jak n ajakiś czynny urlopik całkiem ok- więc kwestia nastawiania sie - odpoczynem min. 4* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Turcja i hotele trzygwiazdkowe IP: *.streamcn.pl 08.12.07, 23:34 W tym roku bylam z RT w Grecji i w Chorwacji ale pobytowo. Biuro Ok i myślę ze będzie to co w ofercie , dopytaj o warunki hotelu, kazdy zwraca na inne walory , jedni na urodę miejsca, komfort hotelu , wyzywienie itd. Odpowiedz Link Zgłoś