Gość: Jolka IP: *.63.jawnet.pl 22.12.07, 16:11 ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turhotel Sultan Sipahi - opinie 22.12.07, 18:28 Wystarczy zdać sobie choć odrobinę trudu i przejrzeć fora hotelowe, zamiast publikować trzy pytajniki. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=44587810 www.wakacje.pl/hotele/turcja/sultan-sipahi-resort-7161.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka do turhotel ... IP: *.63.jawnet.pl 22.12.07, 19:51 Gdybyś dobrze poczytał/a, to zauważył/zauważyła byś różnice. Ja pytam o hotel Sultan Sipahi**** a nie o Sultan Sipahi Resort. To dwa hotele w jednym. I z tego co słyszałam jest w nich właśnie różnica ... Stąd moje pytanie na forum ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: do turhotel ... IP: *.gdynia.mm.pl 22.12.07, 22:07 Fakt są 2 hotele Sultan Sipahi 3* i Sultan Sipahi Resort 4* (niektóre biura sprzedają go za 5*), nie ma hotelu Sultan Sipahi 4* (chyba,ze niektóre biura sprzedaja go za 4*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Velika Re: do turhotel ... IP: *.infoglob.com.pl 22.12.07, 22:07 Z tego co wiem, to różnią się tylko standardem pokoi. Sama się tam wybieram i chętnie poczytam opinie. Więc przejrzyj też opinie o Resort;) Ale mogę się mylić. W każdym razie pogrzeb po forum, ja znalazłam sporo opinii, ale z zeszłego roku, gdy ten hotel miał 3***. Są i dobre, i złe. Więc myślę że będzie całkiem nieźle;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Velika Re: do turhotel ... IP: *.infoglob.com.pl 22.12.07, 22:09 No właśnie, ja nie wiem w końcu jaki to ma być niby standard. Coś czytałam, ze niby jakieś remonty były, więc może teraz to 4****, chyba że Triada robi mnie w balona:P Ale za taką małą kasę to na wiele nie liczę, mam tylko nadzieję że będzie czysto i że jedzenie będzie smaczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: do turhotel ... IP: *.gdynia.mm.pl 22.12.07, 22:11 te hotele mają wszystko wspólne (róznia się standartem pokoi) włącznie z jedzeniem,poważnym atutem tych hoteli jest położenie (blisko portu - dyskoteki) i plazy Kleopatry (najlepszej w Alanyi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka dzięki dziewczyny ... IP: *.63.jawnet.pl 23.12.07, 11:59 Też słyszałam, że hotel jest po remoncie i teraz ten co miał 4 gwiazdki dostał 5, a nasz 3 gwiazdkowy Sultan Sipahi ma 4. Nie jestem wymagającą klientką. Chcę tylko, żeby pokoje były czyste, jedzenie dobre i chigieniczna łazienka z zawsze lecącą ciepła wodą. Oto całe moje wymagania. W dzień zawsze leżymy na plaży a w nocy szalejemy w klubach, toteż moje przebywanie w hotelowym pokoju ogranicza się do minimum. Pozdrawiam was kobiety i życzę wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: dzięki dziewczyny ... IP: *.gdynia.mm.pl 23.12.07, 16:11 w Turcji jak hotel wyremontuje 2 pokoje to się mówi ze hotel po remoncie,chociaż czasem trafia się kapitalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel od turhotel ... 23.12.07, 20:12 aaaa,, no to sorki. nie wychwyciłem drobnego niuansiku. ale skoro na wakacje.pl traktuja to jako jedno, wiec zakladam ze opinie odnosza sie do calego kompleksu. Odpowiedz Link Zgłoś