sonia133 07.01.08, 15:56 Czy ktos był w Ersan Resort .Za każdą informacje wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anja Re: Bodrum hotel Ersan Resort IP: 193.164.157.* 16.01.08, 15:21 podbijam, też jestem zainteresowana wszelkimi inf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moris Re: Bodrum hotel Ersan Resort IP: *.subscribers.sferia.net 16.01.08, 22:19 Dawna nazwa Club Ersan Holiday Village. Hotel super. Ma 4* a spokojnie zasługuje na 5*. Hotel znany i lubiany wśród francuzów, niemców.. a z ich ust ocena na 5 coś oznacza:) Byłem tam z żoną i byliśmy zachwyceni, Bodrum jest o niebo piekniejsze od Side, Alanya itp. krajobrazy przecudne... Odpowiedz Link Zgłoś
9wiewiorka Re: Bodrum hotel Ersan Resort 29.01.08, 20:17 Witam, jeśli to możliwe bardzo proszę o przesłanie kilku fotek wybieram się w lipcu - awiewiorowska@op.pl, z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Bodrum hotel Ersan Resort IP: 193.164.157.* 25.01.08, 08:27 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Bodrum hotel Ersan Resort IP: 193.164.157.* 07.03.08, 10:39 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna_poz Re: Bodrum hotel Ersan Resort - materace IP: *.icpnet.pl 12.05.08, 13:03 na stronie Wezyra jest informacja że materace (na leżaki) sa tam płatne - czy ktoś wie ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Bodrum hotel Ersan Resort - materace IP: 193.164.157.* 12.05.08, 13:36 Też mnie to interesuje:) Kiedy się wybierasz do tego hotelu?? My lecimy już 5 czerwca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna_poz Re: Bodrum hotel Ersan Resort - materace IP: *.icpnet.pl 12.05.08, 14:36 ja póki co jestem na etapie podejmowania decyzji i kalkulacji kosztów:) ale jesli już to 12.06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Bodrum hotel Ersan Resort - materace IP: *.jmdi.pl 04.06.08, 17:44 My tez lecimy 5 Czerwca. Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4* Re: Bodrum hotel Ersan Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 18:53 Byłam w tym hotelyu we wrzesniu 2007. Ktos tu pisal ze hotel zasługuje na 5*... raczzej na 4-. Przede wszystkim pokoje w bud. hotelowym malutkie i malenkimi balkonikami, wiec raxczej na balkoonie wieczorem nie da sie posiedziec. W budynku nie ma windy a schodów sporo wiec nie jest to hotel dla rodzin z dziecmi, bo wózek tzreba niestety tachac w rekach. Pokoje w bungalowach podobno ładniejsze no ale znow b. duzo schodów. Jedzenie jest b. dobre wiec tu zadnych zastrzeżen. Przepiękny , zadbany ogród , co nie zdarza sie czesto wiec tu 5+. baseny wystarczające , zwlaszcza dla dzieci b. duzy brodzik. Plaża wzdłuz calego osrodka ale raczej wybetonowana , wiec piasku niewiele, a wejscie do wody jest bardezo skaliste W sumie hotel jest przyjemny , z ładnym widokiem. pozdrawiwm i życze milych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Bodrum hotel Ersan Resort IP: *.um.krakow.pl 20.06.08, 09:54 czy ktoś może napisać cos o tych bungalowach? czy są piętrowe ile w nich jest pokoi? czy warto dopłacic do pokoju superior? co mozna zjesc dobrego na sniadanie, obiad i kolację? czy dno morza jest skaliste i rzeczywiście aż roi się od jeżowców? czy rzeczywiscie ośrodek jest po remoncie ?Duzo pytan ale jak ktos był ostatnio i ma chwilke to prosze o odpowiedz.Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Bodrum hotel Ersan Resort IP: 193.164.157.* 20.06.08, 10:31 Dno morza rzeczywiście jest kamieniste, lepiej mieć buty do kapili..jednak my nie używaliśmy i nic się stało... Co do śniadań, obiadów, kolacji to jedzenia jest mnóstwo:) I bardzo pyszne- my nie byliśmy w stanie wszystkiego spróbować- oczy chciały a nie było już gdzie... Co do pokoji- my mieliśmy w budynku głównym- nie narzekaliśmy- czysto, szampon, mydełka gratis..trochę mały balkon- francuski- ale kto w trakcie pobytu przesiaduje na balkonie- aby chwilkę popodziwiać widoki- mieliśmy widok na morze i basen- oraz wysuszyć ręczniki. Hotel jest po remoncie- piekny ogród... jednym słowem rewelacja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Bodrum hotel Ersan Resort IP: *.um.krakow.pl 20.06.08, 10:48 odpowiedz błyskawiczna , bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś