Gość: stonka IP: 83.2.72.* 03.02.08, 12:21 chodzi mi o kilka rzeczy: 1. warunki (standard pokoi i łazienek) 2. jedzenie 3. i czy daleko do jaskini Damlatas (slyszalam, ze przy niej jest najpiekniejsza plazA) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ferder Sultan Sipahi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 15:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=44587810&a=44587810 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonka Re: Sultan Sipahi IP: 83.2.72.* 03.02.08, 15:38 dziekuje za link :) ale chodzi mi o hotel sultan sipahi, a nie o sultan sipahi resort :) Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Hotel Sultan Sipahi! prosze o informacje 03.02.08, 19:44 W Alanyi jest tylko jeden Sultan Sipahi, z tym, że 4* część nazywa się Resort, a 3* część - hotel. I to wszystko. Tak na prawdę sa to 3 budynki na jednym terenie, a pośrodku basen. Z premedytacją ci polecam bo byłam tam w maju zeszłego roku. Jedzonko super: dużo i smacznie, do jaskini ok. 500m ale hotel położony jest przy samiutkiej plaży Kleopatry, tej samej przy której jest Damlatas. Więc na tą piękną plażę przehodzisz przez ulicę i wydaje mi się, ze ta holelowa jest znaczie ładnejsza od tej części przy jaskini bo tam często osadzają się przy brzegu różne nieczystości. Moge ci podać tylko standard pokoju w części 4* Resort - jest ok. Faktycznie odpowiada 4 gwiazdkom. Cześć 3* ma słabszy stndard, mniejsze pokouje i łazienki ale o całym hotelu mogę powiedzieć, ze jest czyściutki i zadbany. Obsługa ok. Za drobny bakszysz nieba ci przychylą. Sczególnie kelnerzy i panie sprzątające. Goście mieszkający nizależnie czy w części 3* czy 4* korzystają po równo z infrastruktury hotelu - także różni ich tylko standard pokojów. Aha, ten hotel to świetna baza wypadowa na imprezy :) raczej dla młodych ludzi niż rodzin z dziećmi bo dla nich nie ma tam zbyt wielu atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonka Re: Hotel Sultan Sipahi! prosze o informacje IP: 83.2.72.* 03.02.08, 19:59 dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alisa83 Re: Hotel Sultan Sipahi! prosze o informacje IP: *.adsl.highway.telekom.at 04.02.08, 14:50 ja tez jade do tego hotelu. Pani w biurze powiedziala ze sultan sipahi byl niedawno odnawiany i teraz standart pokoi jest lepszy niz w sultan sipahi resort :) Odpowiedz Link Zgłoś