Gość: Aba IP: 212.203.136.* 12.02.08, 10:07 Witam,czy ktoś był w hotelu Asrin Beach, Alanya-Incekum jak tam jest, jak plaża, jadę tam z dzieckiem 1,5 rocznym i nie wiem czy dobrze wybraliśmy...Proszę o opinię.Będę wdzięczna.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolantas1955 Re: Asrin Beach Turcja 12.02.08, 20:12 Hotel od plaży przedzielony jest bardzo ruchliwą 4-pasmówką i w pierwszych dniach myślałam, że oszaleje! potem przywykłam.Do plaży na szczęście przechodzi się tunelem pod drogą, więc bezpiecznie. Plaża niezbyt! Piaszczysto - kamienista, nieduża, wąska.Nie bardzo jest gdzie spacerować. Wzdłuż drogi - nie bardzo. Dojazd do centrum dolmuszami, które jeżdżą non-stop. Odpowiedz Link Zgłoś
perelka757 Re: Asrin Beach Turcja 13.02.08, 11:00 Dziękuję piekne, proszę mi podpowiedzieć zatem co takiego robiliście w tamtej okolicy?Jakie atrakcje, na co liczyc a co samemu sobie zorganiozować?Proszę parę wskazówek,rad....Dzięki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: Asrin Beach Turcja 13.02.08, 15:27 Z 3 razy pojechaliśmy do Alanyi. Tam można godzinami spacerować wzdłuż portu, wejść na fortecę na szczycie wzgórza, w ogóle jest fajnie. Obowiązkowo - dwudniowa wycieczka do Kapadocji - no, ale z małymi dziećmi raczej odpada.Poza tym można po prostu wylegiwać się na plaży, lub basenie:)))Można tez jednego dnia skoczyć do Antalyi. Mnie najbardziej brakowało wałęsania się po plaży wzdłuż morza.Wieczorami imprezki na plaży tez były niezłe, wszystko zależy od towarzystwa. Życzę miłego pobytu! Odpowiedz Link Zgłoś
luszapusza Re: Asrin Beach Turcja 27.02.08, 21:43 my jedziemy do Asrin Beach, Alanya-Incekum od 28.05 ale opinie o tym hotelu są różne i jest ich mało. Trudno z nich coś wywnioskować Odpowiedz Link Zgłoś