Gość: INKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 17:43 Witam, podobno to popularny wśród Polaków hotel. Wybieramy się tam z dzieckiem w maju ale jakoś nie możemy znaleźć nikogo, kto leciałby do tego hotelu. Możę teraz się uda ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aidan30 Re: BLUE STAR Alanya 14.02.08, 14:51 My będziemy w Blue Star w maju od 14 do 28. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INKA Re: BLUE STAR Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 17:36 my od 7.05... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: BLUE STAR Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 19:51 Witam, byłam w tym hotelu 2 lata temu we wrześniu. Jest bardzo fajny. Podzielony na dwie części w jednej jest spkojnie i cicho- wieczorem animacje, druga cześć tętni życiem, muzyka, zabawa, konkursy, areobik itp. itd. W obu częściach plażowy bar. Pokoje ok. w naszym była nawet lodówka.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: BLUE STAR Alanya --ja jade IP: *.chello.pl 15.04.08, 21:19 my lecimy 23.04 i wracamy 30.04 wiec moge ci swiezych info po powrocie napisac.Aha no wlasnie w tym hotelu bedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
s.miotke Re: BLUE STAR Alanya 01.05.08, 20:08 hej!polecam hotel.jest naprawde milo.moze z jednym malym wyjatkiem,strasznie nie sympatyczna obsluga w recepcji.pan ma na imie kurtur.bardzo nie lubi polakow.strasznie sa faworyzowani niemcy.nie jest to mile.generalnie jest ok.bylysmy paczka 2tyg.pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: BLUE STAR Alanya IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.08, 22:08 Ja tam będę od 21 do 28 maja. Mam nadzieję, że wyjazd bedzie udany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: BLUE STAR Alanya IP: *.96.192.213.cable.satra.pl 07.05.08, 19:06 Przed chwilką weszłam do domu byłam tam przez ostatni tydzień. Hotel świetny,obsługa bardzo dobra niestety nie każdy zna angielski.Jestem szczęśliwa ,że tam pojechałam:) Życzę udanych wypoczynków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: BLUE STAR Alanya IP: *.autocom.pl 12.05.08, 13:03 ja również będę od 21 do 28 maja, juz odliczam dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorka151 Re: BLUE STAR Alanya 03.06.08, 14:59 Witam bardzo serdecznie, mam prośbę do osób, które deklarowały się, że będą w tym hotelu, jakie wrażenia po powrocie, wybieram sie 2 lipca, więc ciekawa jestem opinii. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: BLUE STAR Alanya IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.08, 21:28 byłem niedawno w tym hotelu. jest rewelacyjny!!!!! jedzenie pyszne, pokoje czyste i ogolnie wszystko super. ciesz się, że będziesz w tym hotelu... znam wiele osób, które tam były i wszyscy są zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka151 Re: BLUE STAR Alanya 06.06.08, 13:35 Bardzo dziękuję, za pozytywne wieści Odpowiedz Link Zgłoś