Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 20:07
Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda :),
Obserwuj wątek
    • 3peter Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda 16.05.08, 21:04
      Może coś więcej?
      np. Jaka temperatura powietrza ,wody w morzu , w basenach itp.
      • Gość: olka Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.static.akk.net.pl 16.05.08, 21:35
        i jak jest w samym konakli , jakie plaże , miasto , itd
        • Gość: ona Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 23:09
          Temperatura nie wiem ile wynosiła ale bylo naprawde gorąco, czasami
          nie do wytrzymania na słońcu,oczywiście w nocy chłodniej, około 17
          stopni, woda w basenie naprawdę ciepła, mozna spokojnie pływać. Rano
          do godz. 10 lub 11 w niektóre dni były chmurki a pożniej gorąco.
          Jesli chodzi o Konakli to takie sobie, jesli chodzi komus o atrakcje
          to kiepsko, na pewno lepiej w alani. Konakli ciągnie się, jest
          spore, są bazary oczywiście i plaża na której mało kto leży bo jest
          żwirowa i jak dla mnie nieładna, raczej wszyscy leżą przy basenach
          które są naprawde ładne z reguły, jak byłam w hotelu Hedef Rose
          Garden. Jesli chcecie więcej informacji to piszcie :)
          • misza.lecter Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda 17.05.08, 09:06
            witam, ja jadę 20 sierpnia do Konakli, do Hedef Rose Garden. Napisz może coś
            więcej, jak hotel, jak jedzenie...
            Zeszłoroczne opinie były takie sobie...
            A dlaczego plaża taka sobie?
            Że żwirek, czy jak?
            Bardzo chciałabym wiedzieć coś więcej..
            Będę wdzięczna, pozdrawiam
            • Gość: ona Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 09:13
              mogę tutaj napisac ale jesli chcesz porozmawiac to mam gg 1129626,
              jak wolisz?
              • Gość: ja79 Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 20:54
                Ja również będdę w tym hotelu ale dopiero we wrześniu. Bardzo proszę
                o twoją opinię na temat Hedef Rose Garden. Czy jest to ospowiedni
                hotel dla rodzin z małymi dziecmi? jakie jedzenie, pokoje, basen
                itp. ? czy na plaży jest jakiś bar z jedzeniem i czy na plaży jest
                również opcja all incl.? z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.
                • Gość: voyto Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.chello.pl 18.05.08, 20:08
                  lecę tam 2 maja, mam nadzieję popływać w morzu...a jak z jedzonkiem
                  w all?
                  • Gość: ona Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 08:09
                    Moje wrażenie na temat hotelu Hedef Rose Garden. Byłam tam tydzień od 8 maja do
                    15 maja w opcji all. Na początku powiem, że są 2 hotele chyba tego samego
                    właściciela Hedef Rose garden w którym ja byłam i Hedef Resort 5*, jest on
                    położona około 2 km od Hedef Rose Garden. Plaża użytkowa jest właśnie przy
                    tamtym hotelu i jeśli chce się korzystać z plaży to trzeba tam chodzić lub
                    jeździć, są podstawiane autobusy o godz 9.30 i jeszcze o którejś ale nie
                    pamiętam, także pod tym względem jest źle i to bardzo, zresztą plażą nie jest
                    czysta i żwirowa, zejście do morza tez takie sobie, ja leżałam ciągle przy
                    basenie.To tyle na temat plaży. Jesli chodzi o położenie hotelu to jest około
                    2-3 km od centrum Konakli, właśnie tam są bazarki itd, dojazd do Alanii bez
                    problemu dolmuszami które zatrzymuja się przy drodze po machnięciu ręką :)),
                    dojazd kosztuje 1,5 USD. Jedzenie ciągle się powtarza na poczatku wydawało mi
                    się ok a póxniej juz miałam dosyć. Dla dzieci są płatki, bułeczki, ja nie byłam
                    z dzieckiem więc nie zwracałam na to uwagi - ogólnie jedzenie jak dla mnie
                    średnie. Pokoje i łazienka jest ok :) Jeśli coś jeszcze ma napisac to prosze o
                    pytania
                    • Gość: Asia Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 10:54
                      A bazary w Konakli to czynne są codziennie czy w jakiś konkretny
                      dzień? Chciałabym się w jakiś jeden dzień wybrać na ewentualne zakupy
                      • Gość: ona Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:49
                        bazary sa codziennie czynne i do późna, na pewno coś kupisz, jest dużo podróbek
                        firmowych ciuszków, warto kupic, ale trzeba się ostro targować,
                        • Gość: Elka Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.epsa.pl 19.05.08, 14:21
                          Ja byłam w Beach Club Doganay w Konakle.
                          Ok.1 km.od centrum Konakle jest super dyskoteka Summer Garden,warto ją odwiedzić
                          jest naprawdę najlepsza.Zakupy najlepiej robić na bazarze w Konakle bo ceny są
                          dużo niższe niż w Alanya i oczywiście na każdym kroku trzeba się targować.
                          • Gość: olin80 Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.gdynia.mm.pl 19.05.08, 14:31
                            W każdą środę w Konakli na przeciwko hoteli Turtas Club i Royal
                            Vikingen jest ogromny bazar.Do wyboru,do koloru także jak ktoś chce
                            zrobić fajne zakupy to polecam tam,bo idzie utargować najtaniej;))
                            • Gość: voyto Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.chello.pl 19.05.08, 19:52
                              mam kilka pytań, jak all w hedf, czy drinki zimne, co pić, wjakich
                              kubkach, gdzie na zakupy spożywki, jakie ceny w disco,
                              • Gość: ona Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 07:14
                                Witam, w Hedef Rose Garden, piwo zimne ale słabe w kubkach dużych, wszystkie
                                napoje są podawane przy basenie w podobnych kubkach platikowych twardych ,
                                róznia się tylko wielkością, natomiast w restauracji i w barze w środku hotelu
                                są w wysokich szklanchach. Jeśli chodzi o dyskoteki to nic Ci nie powiem bo nie
                                chodziłam. Aha, odnośnie jeszcze picia - ich soki lokalne są sztuczne, smakuje
                                jak woda z cukrem, są sztucznie zabarwione i niesmaczne jak dla mnie, za to
                                fanta jest najlepsza, nalewają ją z zamknietych butelek chyba 2 litrowych,
                                natomiast ich cola jest jakaś bez gazu i niesmakowała mi- fanta jeszcze raz
                                fanta :) Po co chcesz kupowac spożywkę skoro w tych hotelu masz all? ale
                                bezpośrednio za hotelem jest malutki bazarek tam coś kupisz. Ogólne wrazenie
                                jesli chodzi o jedzenie w hedef oceniam na średnie, - jest niby wybór ale ciągle
                                to samo i takie jakieś. Pokoje są ładne.
                            • Gość: slaw79 Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: 83.168.75.* 27.05.08, 15:55

Od ktorej do ktorej godziny jest czynny ten bazar?
                              • Gość: olin80 Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.08, 15:58
                                Od rana;))Jak się obudzisz to już będą rozstawione namioty.
                                • Gość: slaw79 Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: 83.168.75.* 28.05.08, 13:36
                                  Kurcze troche i tak lipawo bo my przyjedziemy gdzies okolo 22 do hotelu (CARETTA
                                  BEACH) wiec pewnie bedzie juz pozamykane (bede 7 dni)
                                  A w czwartek moge liczyc na jakies tanie zakupy??
                                  A propo hotelu- widzialas go moze albo cos o nim slyszalas
                                  Jeszcze mam nie zaplacone- do czwartku moge sie wycofac
                                  • Gość: Elka Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: *.epsa.pl 28.05.08, 13:51
                                    Zakupy możesz robić codziennie,nie tylko w środę są stoiska z podróbkami,także
                                    jedź śmiało.Ja zakupy robiłam np.we wtorek.
                                    • Gość: slaw79 Re: Wróciłam z Konakli-piękna jest pogoda IP: 83.168.75.* 28.05.08, 14:45
                                      A ty widzialas moze ten hotel albo znasz jakies opinie
                                • krajewska2 Do olin80 19.07.08, 12:58
                                  To jak wybierasz sie we wrzesniu do Turtas Club
                                  Ja jade wlasnie z eximu
                                  2+2 całkowity koszt 5 tys

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka