Gość: AniaK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 22:43 Witam. Czy na plażę w Alanyi konieczne są plastikowe buty, aby bez problemu zejść do wody? Słyszałam o kamieniach. Jak to naprawdę jest? Może ktoś, kto był, doradzi? Z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olin80 Re: buty na plażę IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.08, 23:08 Niekonieczne,ale na niektórych plażach są kamienie przy brzegu lub płyty skalne w morzu.W takiej sytuacji mało przyjemne jest korzystanie z uroków morza ;))) Ja tam zawsze mam za sobą buty,są lekkie i nie zajmują dużo miejsca walizce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: buty na plażę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 19:13 na plażę to raczej nie, ale jak będziesz chciała wybrać się na rafting to obowiązkowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: buty na plażę IP: *.gorzow.mm.pl 27.05.08, 12:53 Witam,ja bym jednak radzila wziąsc takie obówie ,my bylismy akurat w Kemer i przy brzegu bylo duzo malych i duzych kamieni,bardzo zle sie chodzilo przy samej wodzie jak i do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
kolberger Re: buty na plażę 27.05.08, 23:30 Ja w tym roku obowiazkowo biore obuwie wodne w ubieglym roku widzialem jak kolega rozcial sobie palec wchodzac do morza i trzeba bylo szyc w klinice. Dobrze,ze to byl ostatni dzien pobytu bo co byloby gdyby takie cos napotkalo kogos w pierwszym dniu pobytu? Kaplica i zakaz wjazdu do wody na okres 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś