Dodaj do ulubionych

Hotel Top - Incekum wróciłem

IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.08, 18:13
jeśli ktoś potrzebuje informacji służę pomocą
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Hotel Top - Incekum wróciłem IP: *.centertel.pl 04.07.08, 20:20
      Witaj,
      Wybieram się do tego hotelu w połowie sierpnia i bede wdzięczna za
      informacje jak jest na miejscu. Jakies wskazówki? Jakie jest
      jedzenie ( smaczne i różnorodne) i generalnie czy Hotel jest godny
      polecenia. Jakie miejsca możesz polecić do zwiedzania.
      • Gość: Honzik Re: Hotel Top - Incekum wróciłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 13:45
        Hotel w pełni zasługuje na swoje 4*.Jest świeżo wyremontowany, czysty, ze
        świetnym rozmieszczeniem basenu, barów itd. Jest to najstarszy hotel w okolicy,
        przez co posiada przepiękny ogród z gigantycznymi palmami i kaktusami. W hotelu
        przeważają turyści niemieccy, przez co jedzenie jest robione raczej pod ich
        podniebienia. Nie zmienia to faktu ze jest naprawdę b.dobre. Duży wybór warzyw,
        sałatek, mięs no i przepyszny arbuz którym zajadaliśmy się codziennie. Okolica
        nie jest ciekawa turystycznie. Nie ma zbyt wielu atrakcji. Żeby coś zobaczyć
        trzeba wybrać się na wycieczkę do Alanyi bądź na objazdówkę po okolicznych
        miastach. Jedynym miejscem które mogę polecić w okolicy jest miejscowy bazar.
        Bardzo dobrze zaopatrzony i dużo tańszy niż w Alanyi. Tak więc jeżeli wybierasz
        się na zakupy to szkoda kasy na wyprawę do Alanyi. Lepiej przejść się 1,5km do
        miejscowego bazarku. Byliśmy ze znajomymi i stwierdziiśmy zgodnie, że hotel
        będziemy polecać każdemu.
        • Gość: Kasia Re: Hotel Top - Incekum wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 11:07
          Witam Serdecznie !
          Dzięki za informację, teraz już mogę spokojnie myśleć o wakacjach ,
          bo to zawsze ryzyko ,nie wiadomo na co się trafi . Do Turcji jadę
          pierwszy raz i stąd moje obawy.Jeśli Ci to nie sprawi kłopotu to
          mam jeszcze jedno pytanko czy w pokoju jest lodówka , żeby
          ewentualnie na noc coś zimnego można było wypić . Dzięki jeszcze
          raz i pozdrawiam Kasia
          • Gość: honzik Re: Hotel Top - Incekum wróciłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.08, 17:12
            oczywiście że jest :) co prawda malutka, ale do chłodzenia wody nadaje się idealnie.
            • Gość: mateusz Re: Hotel Top - Incekum wróciłem IP: *.toya.net.pl 12.07.08, 11:47
              witam witam!!ja tez mam zamiar wybrać sie do hotelu top w tą sodę czy mógł byś
              mi powiedzieć coś więcej na temat basenu czy jest tam jakas zjeżdżalnia itp.z
              góry dzięki!!
              • Gość: Honzik Re: Hotel Top - Incekum wróciłem IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.08, 03:23
                Basen jest duży i dość głęboki (od 1.2m do 2.2m). Niestety nie ma przy nim
                żadnej zjeżdżalni. Jest natomiast mini park wodny w drugim basenie znajdującym
                się obok hotelu. Preznaczony jest on dla dzieci, ale dorośli też mogą się
                pobawić :) są trzy różne zjeżdzalnie. Niestety nie jest on dostępny przez cały
                dzień, tylko w godzinach od 10 do 12 i od 14 do 16. Myślę że będziesz zadowolony
                z pobytu w tym hotelu. Miłego wypoczynku!
                • Gość: mateusz Re: Hotel Top - Incekum wróciłem IP: *.toya.net.pl 13.07.08, 10:34
                  Dzięki bardzo!!gdybyś mógł napisać słówko o tamtejszej kuchni,a tak w ogóle
                  zastanawiam się skąd tak wiele skrajnych opinii na temat tego hotelu.mam
                  nadzieję,że Twoja jest prawdziwa.
                  P.S Czy ten aqua park jest płatny??
    • wikingxy Re: Hotel Top - Incekum wróciłem 14.07.08, 09:49
      Cześć! Dzięki za pierwsze konkretne informacje na temat hotelu!
      Chciałbym się dowiedzieć jak jest z sejfem,czy jest dostępny? w
      pokoju czy w recepcji? - nigdzie nie ma informacji na ten temat!
      Czy warto się wybrać na wycieczkę do Pammukale? Czy można
      pozwiedzać,czy jest to tylko obwożenie autokarem?
      Czy morze przy brzegu jest kamienite czy piaszczyste? Pozdrawiam V

• Gość: Belze Re: Hotel Top - Incekum wróciłem IP: *.static.qsc.de 14.07.08, 11:36
      Dzięki za opinie! Niestety tych brakuje w internecie..

Mam kilka drobnych pytań:
      - jak z obsługą? czytalem, że nawet w recepcji trudno się dogadać po
      angielsku - tylko niemiecki?
      - czy w pobliżu (do 500m) są jakieś restauracje?
      - mam zamiar tak wybrać się na wycieczki - Pammukale oraz Kapadocja?

Pozdrawiam ;)

PS. Czy ktoś wybiera w sierpniu do tego hotelu? Ja będę 6-20
      sierpnia, miło byłoby spotkać kogoś tam z rodaków ;)
      • Gość: szymon Re: Hotel Top - Incekum wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 12:54
        Ja wyjeżdzam tylko 13-20 sierpień bo ctylko na tydzień :(
        • Gość: Natya Re: Hotel Top - Incekum wróciłem IP: 194.110.240.* 01.08.08, 13:50
          Właśnie zastanawiam się nad tym hotelem, w tym samym terminie, tylko na 2
          tygodnie :) Dam znać, bo bierzemy jeszcze drugi pod rozwagę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka