Gość: Niezdecydowana IP: 83.2.123.* 20.07.08, 18:52 Proszę o podpowiedź który hotel wybrać, bo mam już mało czasu na decyzję.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbynek Re: Oylum czy mersoy Exclusive IP: *.plock.mm.pl 20.07.08, 20:06 żaden z nich Odpowiedz Link Zgłoś
agamel1234 Re: Oylum czy mersoy Exclusive 20.07.08, 22:08 A dlaczego żaden z nich? ,Jakies konkretne argumenty -przeciw ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezdecydowana Re: Oylum czy mersoy Exclusive IP: 83.2.123.* 20.07.08, 22:15 Jeśli żaden z nich to który? i mniej więcej w takiej cenie tzn ok 2,5 tyś.Proszę o pomoc bo muszę sie zdecydować w tym tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: Oylum czy mersoy Exclusive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 09:10 byłam w Mersoy i bylo super. Blisko do morza, okolica przepiekna, blisko dormuszem do rozrywkowego Marmaris. Jedzenie przepyszne. polecam dla par i singli lub mlodziezy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nechka Re: Oylum czy mersoy Exclusive IP: 62.29.172.* 12.08.08, 12:06 Magdalena, czy mogłabyś trochę rozwinąć? :). Wybieram się do tego hotelu i czytam tak rozbieżne opinie, że już zaczynam żałować, że w ogóle jadę na urlop. Czy faktycznie jest problem z zakwaterowaniem w tej części, za którą się zapłaciło? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agamel1234 Re: Oylum czy mersoy Exclusive 12.08.08, 12:37 Ja też jadę do tego hotelu za tydzień i już odpuściałam sobie zastanawianie się nad opiniami - bo na zmany za późno więc po co sie denerwować :)).Mam nadzieję ,że będzie cudownie i wszystko się uda i tej wersji będę się trzymać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nechka Re: Oylum czy mersoy Exclusive IP: 62.29.172.* 12.08.08, 12:59 :). też staram się do tego podejść w ten sposób, ale widząc co bp robią z ofertami i jak je zmieniają w trakcie sezonu - trochę tracę dobry humor. Decydowałam się na Bellavistę w tym kompleksie, teraz okazuje się, że jest sprzedawana jako Bellavista/Exclusive, a finalnie czytam na forach, że i tak ląduje się w części trzygwiazdkowej... Brr. Oczywiście, zmienić już nic nie mogę, ale jak mam się nastawić na awantury przy recepcji to wolę teraz ;). Do tej pory nie zdarzały mi się tego typu sytuacje w Turcji i nie od tego chcę urlop zaczynać. Odpowiedz Link Zgłoś
agamel1234 Re: Oylum czy mersoy Exclusive 12.08.08, 13:08 do bellavisty leci moja siostra - 20 , ja 18 do Exclusive- i sa to rózne budynki ten sam kompleks hotelowy , jedzenie jest tylko w części Exclusiv więc wszyscy sie tam spotykają .A jak będzie to się okaże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nechka Re: Oylum czy mersoy Exclusive IP: *.chello.pl 12.08.08, 21:19 z jakim biurem jedzie Twoja siostra? Bellaviste sprzedawał Exim i tam właśnie jest zmiana w ofercie. O hotelach w tym kompleksie czytałam i stąd moje obawy o to jak wygląda sytuacja z zakwaterowaniem. Jadę już jutro, więc jako pierwsza się przekonam :). Odpowiedz Link Zgłoś
agamel1234 Re: Oylum czy mersoy Exclusive 13.08.08, 08:42 Siostra - też leci z tego samego biura i z tego co wiem to niestety tak jest ,że czasami część ludzi kwaterują w MB a część w innym kompleksie tak było w zeszłym roku - nie wiem czy to pocieszenie - ale pomogła "prośba" w recepcji :) Ale może wszystko będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś