Gość: eva IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 10:42 Witam chciałabym się dowiedzieć coś na temat hotelu Grand Bali? Jeśli ktoś był to proszę o napisanie wrażeń :) dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: laiik Re: Hotel Grand Bali - Turcja OPINIE IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.08, 20:21 nie polecam zdecydowanie!!!!!! beznadziejny hotelllll!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pmartynka Re: Hotel Grand Bali - Turcja OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 21:50 opinia wyżej jest bardzo krzywdząca, hotel nie jest beznadziejny, oczywiście że nie jest luksusowy, ale mi przypadł do gustu ,jest niewielki i kameralny , woda w basenie jest czyściutka, moim zdaniem, trudno by było znaleść hotel z lepszym położeniem niż ten, byłam w nim w drugiej połowie sierpnia tego roku, jeśli chcesz to podaj swoje gg lub maila to może tam będzie lepiej pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robman Re: Hotel Grand Bali - Turcja OPINIE IP: *.chello.pl 16.01.09, 18:59 Dzień Dobry Podaje mój e-mail robmanm@poczta.onet.pl Proszę o informacje z jakim Biurem Podróży Pan/Pani był. pozdrawiam Robert Odpowiedz Link Zgłoś