Gość: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 10:32 16 osób zginęło, a ja za 3 tygodnie jade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olin80 Re: Zamach w Turcji IP: *.gdynia.mm.pl 28.07.08, 11:51 To straszne co się stało,ale z takim podejściem to najlepiej siedzieć w domu,chociaż to też ryzykowne.Równie dobrze może ci strop spaść na głowę jak będziesz siedzieć przed kompem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka A ja startuję dzisiaj IP: *.enterpol.pl 28.07.08, 12:10 Przez Istambuł zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiekielnaPanienka. Re: A ja startuję dzisiaj IP: *.rev.masterkom.pl 28.07.08, 12:25 Dajcie spokój. Wiadomo. Decydujemy się na wakacje w Turcji z własnej woli. Ale! przecież tak tam jest i już. A żeby być bezpiecznym LION radzi : ''Nie wychodź z domu.''. Więc chyba lepiej jechać? Wszędzie są wypadki, złodzieje, gwałty. WSZEDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: A ja startuję dzisiaj 28.07.08, 14:01 Ja tam będę za 2 tygodnie, zamachy mogą obecnie zdarzyć się wszędzie na świecie (NY, Londyn, Tokio), więc za bardzo się nie przejmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli71 Re: Zamach w Turcji IP: 193.59.95.* 28.07.08, 12:29 Ja miałam jutro wykupić wczasy w Turcji, i teraz już nie wiem sama. Z jednej strony tłumaczę sobie, że nawet w domu cos złego może mi się przytrafić, Z drugiej czy warto się stresować, ryzykować? najgorsze jest to, że sama musze podjąc decyzje i nitk mi nie pomoże.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiekielnaPanienka. Re: Zamach w Turcji IP: *.rev.masterkom.pl 28.07.08, 13:31 Ja polecam Ci wykupić wakacje. :) Ja jadę 11 lipca i już się nie mogę doczekać. Nie boję się. Bo w sumie to życie. Raz pod górkę, raz z górki. Ja z życia korzystam, mam tylko 1. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Zamach w Turcji IP: *.ksknet.pl 28.07.08, 14:18 ja jadę dzisiaj i nawet oo tym nie myślę, wszędzie może się coś stać, wczoraj rozbił się autobus we Włoszech ale to nie znaczy że nikt juz nie pojedzie z biurem Rainbow Tours Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Zamach w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 15:23 Oczywiscie jestem tego samego zdania, ze jesli ma mi sie cos stac to stanie sie nawet w domu. A zamykanie sie i nie wychodzenie nigdzie nic nie zmieni. Poza tym prawdopodobienstwo ze kolejnym razem zamach bedzie w Alanii jest taki sam jak to ze bedzie w Międzyzdrojach. Pierwsze co to bedzie to Warszawa, Kraków, Wrocław a nie małe miejscowosci sezonowe. Wiec dla wyjezdzajacych na wybrzeze - nie ma co sie martwic! Odpowiedz Link Zgłoś
africa5 Re: Zamach w Turcji 28.07.08, 16:07 Ja też lecę z całą rodzinką 11 sierpnia. Trochę się boję. Zgadzam się z tym, że wszędzie może się coś stać, ale jednak są miejsca, gdzie taka możliwość jest bardziej prawdopodobna. Z drugiej strony - co komu pisane...... :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaPiekielna. Re: Zamach w Turcji IP: *.rev.masterkom.pl 28.07.08, 19:22 Zgadzam się. A poza tym to ... głowa do góry. ;D Africa? Z jakiego lotniska? I gdzie hehe :P Chyba pierwsza osoba, która jedzie 11 sierpnia :D ja też :D Odpowiedz Link Zgłoś
africa5 Re: Zamach w Turcji 28.07.08, 21:59 Odpowiadam PANNIEPIEKIELNEJ - z Warszawy z Triadą na 7+7. Pozdrowionka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Zamach w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 16:40 Ja dzisiaj lece:) i w sumie bardziej sie boje lotu:) niz tych zamachow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zamach w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 19:42 Naprawdę uwazacie że nie ma sie czego bać.. Mówią żeby unikac skupisk.. ale jak tu nie pojsc na plaze do dyskoteki albo na bazar...:( Boje sie troszke Startuje 6.08. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemy55 Re: Zamach w Turcji IP: *.centertel.pl 28.07.08, 21:33 Witam :), my tez lecimy 6.08 (4 os) i przyznam ze to dzisiejsze info zrobilo na mnie wrazenie...Trzeba sie oswoic z tym i tyle, a co ma byc to bedzie. Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pau Re: Zamach w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 22:28 też lecę 6go, dokąd lecicie i skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
pearl84-1 Re: Zamach w Turcji 28.07.08, 22:35 ja lece tzn my lecimy - (3 pary) z Krakowa z Balic (23:55) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaPiekielna. Re: Zamach w Turcji IP: *.rev.masterkom.pl 29.07.08, 10:04 Africa05 :D To miłych wakacji życzę ;] Bo ja lecę z lotniska Katowice - Pyrzowice do Alanyi :) 11.08 - 25.08 Pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemy55 Re: Zamach w Turcji IP: *.171.116.146.crowley.pl 29.07.08, 14:55 Z Wrocka do Mahmutlar kolo Alanyi do Clubu Santana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzepka Re: Zamach w Turcji IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 19:43 A ja lecę w środę i jakoś się nie martwie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zamach w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 19:55 daj mi troche tego optymizmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podroznik Re: Zamach w Turcji IP: 85.105.17.* 29.07.08, 11:40 Boje sie bo wlasnie dzisiaj przyjechalem tu ze znajomymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Zamach w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 13:24 To nie pierwsza bomba w Turcji, jak pamiętamy bomby wybuchały również w Hiszpanii, ostatnia chyba kilka dni temu jakoś bez echa, bo nie było ofiar, Egipcie, Londynie, ja akurat byłam w Londynie tuż po zamachu, troche miałam cykora podróżując komunikacją miejską, ale mimo to chęć wyjazdu do Londynu była większa i jak widać nic mi się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś