syl-cho 13.08.08, 14:56 Czy wykupując wczasy i pobyt w Turcji (Wezyr)na pokładzie samolotu serwują coś do picia np: wodę, napój? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Slawek Re: przelot samolotem- posiłek IP: *.toya.net.pl 13.08.08, 19:39 Jeśli polecicie liniami FreeBird to rano serują śniadanie: omlet bułka, dżem, cistko, kawa, herbata lub zimny napój. Mało zjadliwe , ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: przelot samolotem- posiłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 19:59 Leciałam do Bodrum liniami Sun Express - niestety wszystko odpłatne, np. puszka coli 3 Euro. 2,5 godzinki myślę, że bez jedzonka można przepękać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nano Re: przelot samolotem- posiłek IP: *.icpnet.pl 13.08.08, 22:16 do Antalii (WEZYR) serwują raz picie "zimne" (sok, cola, sprite, woda itp.) + posiłek ciepły z deserem , apotem kawa ,herbata ,woda Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: przelot samolotem- posiłek 14.08.08, 11:47 tak samo (również Bodrum z Wezyrem, lot Sunn Express). bezpłatnie jedynie kawa, herbata. Odpowiedz Link Zgłoś
jolaek Re: przelot samolotem- posiłek 15.08.08, 12:31 w zeszlym roku lecialam lınıamı sky airlines ı byl bezplatny caterıng.w tym roku z sun express ı nıestety wszystko odplatne.ale 2.5 h przecıez da sıe wytrzymac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw masz jakąś IP: *.171.15.158.crowley.pl 15.08.08, 19:59 obsesję na punkcie jedzienia i picia, że już drugi wątek o tym zakładasz??? jeśli boisz się że zgłodniejesz, weź kanapki, a picie kup w sklepie przed wejściem do samolotu, a najlepiej idzi do restauracji na lotnisku i najedz się... Odpowiedz Link Zgłoś
syl-cho Re: masz jakąś 15.08.08, 20:19 Chyba mnie z kimś innym pomyliłaś (łeś) ponieważ nie zakładałam nigdy takiego wątku i pierwszy raz wybieram się samolotem dlatego pytam. Jeżeli nie masz ochoty nie musisz odpowiadać i to jeszcze w taki cwaniakowaty sposób! Trochę kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
grzechop2 Re: masz jakąś 21.08.08, 18:30 Z Wezyrem lot tureckimi liniami FREEBIRD od 13.08-20.08.08r. Doskonaly cateringw postaci cieplego posilku: ryz, salatka, miesko, ciasteczko, buleczka, maslo i napoj. Pozniej kawka. Milo i przyjemnie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJKA Re: przelot samolotem- posiłek IP: *.kalisz.mm.pl 21.08.08, 19:28 wiekszosc biur turystycznych rezygnuje z posiłkoóww samolocie jak to ujęto pasażerowie lepiej sami wybiorą co chcą zjeść czy wypić niż miałoby to narzucać biuro a tak szczerze to nawet dobrze bezplatne posilki sa raczej mało zajdliwe a odplatne kanapki sa dobra wrocilam wlasni lecialam sun express polecam kanapke z szynka;) Odpowiedz Link Zgłoś