antena80 09.09.08, 15:46 Wiecie może czy jest jakiś hamam w Warszawie? Właśnie wróciłam z Turcji i chciałabym znów pójść do hamamu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olin80 Re: Hamam w Warszawie IP: *.gdynia.mm.pl 09.09.08, 19:08 Hamam to jest typowe Spa,w Warszawie nie ma,tutaj znalazłam www.spaplanet.pl/artykuly.php?id=1116 No i w Gdyni niedługo,jak wygram w totka i sama otworzę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Hamam w Warszawie 10.09.08, 07:54 Olin to jakbys potrzebowała wspólnika w Gdyni to się piszę ;) A ja jak wygram w totka to najpierw mieszkanie w Turcji w Antalii, hacjenda w Meksyku i pozniej hamam w Gdyni ;) Rozmawiałam ostatnio z włascicielem hamamu w Marmaris i powiedziałam, że gdyby Turcy zamiast kebabów w Polsce otwierali hamamy to byliby milionerami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin80 Re: Hamam w Warszawie IP: *.gdynia.mm.pl 10.09.08, 08:30 No ja cały czas liczę na współpracę z Tobą,w razie czego ;)))Ale szczerze się dziwię,że w Polsce nie ma hamamów(nie takich w ekskluzywnych Spa,tylko dla normalnych ludzi)-myślę że byłby to opłacalny interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrGD Re: Hamam w Warszawie IP: *.eimg.pl 11.09.08, 22:45 dołanczam sie do spółki :)hammam swietna sprawa i napewno dochodowa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariawmarmaris Re: Hamam w Warszawie 11.09.08, 23:05 i ja!! i ja!! (jutro biegnę wysłać totka a w sobotę będę trzymać kciuki :)) ale rozkręcimy biznes! jestem w szoku, że nikt jeszcze na to nie wpadł.. tylko trzeba Turków / Turczynki zatrudnić, żeby było w 100% po turecku :) Odpowiedz Link Zgłoś