Gość: ASIA IP: *.tcz.vectranet.pl 16.09.08, 20:59 WRÓCIŁAM Z TEGO HOTELU- UDZIELE WSZELKICH INFORMACJI ASIADO@POCZTA.ONET.PL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariss1 Sun Maris City 17.09.08, 15:07 I jak się Tobie podobało? Też byłam w tym hotelu w czerwcu. Zauważyłaś dwie świetne sąsiadki z bloku na przeciwko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Sun Maris City IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.08, 16:16 Jak dla mnie było fajnie- super baza wypadowa:))) Sąsiadek niestety nie zauważyłam:(( Poopowiadaj troche o tych sąsiadkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Sun Maris City 17.09.08, 16:37 Baza wypadowa rzeczywiście super. Przez pierwszy tydzień w recepcji rano mówiłysmy gunaydin i wieczorem iyi aksamlar i tyle nas widzieli. No i oczywiście na meczach, bo byłam w czerwcu. Sąsiadki były od strony wejścia, tam był taki bar gdzie siedziały cały czas dwie chyba siostry i ubierały się tak fantastyzcnie jakby szły do cyrku conajmniej, do tego super makijaże, czerwonouste, krótkie spódniczki na grube nogi itp. Były zjawiskowe. Jak szły to wszyscy naokoło zamierali. Obsługa była OK. imion nie pamiętam wszystkich bo było ich sporo. Pamiętam Ibrahima (najwyższego z kelnerów, lovelas numer 1), Erdala , bardzo spokojny i sympatyczny, ale nie mówiący po angielsku, i Unsal z recepcji, z którym można było wszystko załatwić i dobrze mówił po angielsku. Z tym drugim z odstającymi uszami miałyśmy kilka spięc. Z managerów cały czas się lekko naśmiewałyśmy. Jeden "łysy" na skuterku, drugi fajny z golfa, i trzeci w okularach wysoki. Oni wiedzieli, ze sie z nich podsmiewamy i chodzili dumni jak pawie. Jedyne co mnie wkurzało i zdziwiło w tym hotelu to zakaz puszczania tureckich piosenek!!! ???? nigdy i nigdzie tego w Turcji nie spotkałam. Przez 2 tygodnie słyszałam zaledwie 4 razy turecki kawałek, jak juz nie było żadnego managera. Wkurzał mnie też Sasza, który łaził za wszystkim Rosjankami, macał je i namawiał na wieczorne disco. Obleśny był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Sun Maris City IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.08, 16:41 w jakiej miejscowosci jest ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Sun Maris City 17.09.08, 17:06 Jest to hotel w Marmaris. Nie polecam go jednak dla wymagających. Jest dość kiepski. Ma małe pokoje, naprawdę mikro. Nie wspomnę o łazience. Jak wrzucisz dwie duże wlaizki do pokoju to nie ma przejscia. Jedzenie może być, nie było najgorzej. Byłam w naprawdę lepszych tureckich trójkach. Za to hotel ma dobre położenie. Do plaży 2 minuty. Z hotelu jezdzą busy na plaże w Icmeler. hotel leży po środku Marmaris. Jest blisko i na promenadę i na stare miasto i na czwartkowy rynek, i do Tansosa. Na uliczce na plaże jest fajny bar z kebabem. A u wspomnianym sióstr można było zjeść zupę, obiad i deser za 10 YTL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Sun Maris City IP: *.tcz.vectranet.pl 17.09.08, 22:44 Siostry to chyba kojarze- jak ostatniego dnia pobytu wracaliśmy ze sklepiku- to faktycznie rzuciła i sie w oczy czarnowłosa i czerwonymi ustami - jakby chciała zapytać "czy powrózyc"? Ogolnie to imion kelnerów nie pamiętam, ale fakt faktem na sex z Rosjankami się umawiali. Ogólnie jak dla mnie hotel był ok, na początku mieliśmy problem z pokojem - dostaliśmy pokój z widokiem na "nic" - to znaczy na cos w rodzaju szybu, gdzie były schody łączące piętra- nie wiedziałam czy jest dzień czy noc- koszmar. Po przyjezdzie nawet sie nie rozpakowałam- tylko zeszłam do recepcji załatwić sobie nowy pokój - no i załatwiłam. Drugi nasz pokój był o wiele większy z balkonem z widokiem na góry i hotelowy basen. Faktycznie jeżeli ktoś lubi hotelowe ogordy i duże baseny - to nie Sun Msris City. Nie polecam również hotelu rodzinom z dziećmi - ponieważ dzieci nie ma tam dla dzieci żadnego placu zabaw. jeszcze raz powtarzam super baza wypadowa- dla mnie liczyło sie ze było czysto i jedzenie też było wystarczające - jak za cene 999 z opcją all. To były super wakacje, dużo słońca ciepła woda w morzu noi wycieczki:))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Sun Maris City 18.09.08, 13:47 Na pewno to była ta jedna z sióstr. To prawda, że hotel nie nadaje się dla rodzin z dziećmi i dla wymagających. Jako baza wypadowa ma naprawdę super położenie. W czerwcu tydzień z lasta kosztował 699 zł ;) Pierwszy raz byłam w Marmaris ale muszę tam wrócić bo jeszcze tyle zostało do zobaczenia. Nie zdążyłam pojechać do Bodrum np i polecieć na paralotni w Oludeniz. Samo Oludeniz - bajka! zapraszam do poczytania: www.karawana.fora.pl/turcja,9/marmaris,380.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Sun Maris City IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.08, 15:02 No my bylismy na tydzien i tez niestety wszystkiego nie zobaczylismy, byliśmy na dwudnowej wycieczce- Efez i Pumakale i na Rodos. Wycieczki kupowaliśmy w biurze podrózy niedaleko hotelu, pracuje tam taki Turek mówiący po polsku ma na imie Esen- bardzo sympatyczny- studiował w Polsce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIUCH Re: Sun Maris City IP: *.173.7.88.tesatnet.pl 24.09.08, 17:40 Oj, widzę, że pozytywne komentarze ;) Też wróciłam dwa dni temu z tego hotelu i ogólnie jestem mega zadowolona. Co do obsługi, to wszysto OK :D Ibrahim - zgadzam się - lowelas nr jeden, mojej qmpeli wciąż powtarzał, że złamała mu serce. Jeśli Erdal to ten, o którym myślę (taki niski, czarny i bardzo ładny jak na Turka? :D), to przyślijcie mi maila, mogę Wam wysłać z nim fotę ;D (mój mail: marteczka2@wp.pl). Basen nie za wielki, ale jedzenie mi smakowało, atmosferka super. W recepcji znali nas na tyle, że nie trzeba było mówić nru pokoju, sami dawali klucz ;D Ogólnie, czy za rok wybieracie się w to samo miejsce? ;) Zgadzam się, że tydzień to malutko... Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Sun Maris City 29.09.08, 22:20 Marciuch ja może się wybiorę znowu w czerwcu. Zobaczę. Moze nawet ten hotel jak znowu bedą takie ceny. Muszę jeszcze raz pojechać do Oludeniz i moze mi się w koncu uda leciec na paralotni. Poza tym nie byłam w Bodrum a chciałabym zobaczyć. W Icmeler też w końcu nie byłam. Sporo mi w tamtych rejonach zostało także pewnie wrócę. Nie wiem czy to ten Erdal o którym piszesz. Nie sądzę bo wiem że miał juz i tak dosyc tam pracy i czekał do wrzesnia zeby zacząc kolejny rok na studiach w Mugla. To niedaleko Marmaris. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSIA Re: Sun Maris City IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.08, 14:19 Hejka- jak bedzie korzystna cena- chętnie tam wróce też w maju lub czerwcu:)))Chcę odwiedzić Dalyan i pare innych miejsc do których nie udało nam sie dotrzec- bo tydzień to za mało:))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś