Dodaj do ulubionych

hotel Sailors Beach Club

IP: *.chello.pl 29.10.08, 17:14
Proszę o opinie na temat hotelu Sailors Beach i co oznacza ten skrót
w,w,I kat,,Mam zamiar sie wybrac do tego hotelu ,czego sie mogę
spodziewac ,i czy na miejscu w Kiris jest co robic chodzi mi o
sklepy i dyskoteki,Dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ania w. Re: hotel Sailors Beach Club IP: *.gdynia.mm.pl 30.10.08, 12:28
      Kiris to jedna ulica (dość elegancka jak na warunki tureckie )długości ponad 1
      km ze sklepami. Ja w Kiris byłam kilka lat temu więc pewnie się nieco zmieniło
      (wtedy była 1 knajpa (w okolicy hotele z all incl) i 1 dyskoteka). W.W. 1 kat -
      to wioska wakacyjna 1 kategorii. Mieszkałam na przeciwko twojego hotelu - jak
      dla mnie ok (ocena zza płotu):). polecam lekturę
      holidaycheck.pl/hotel-informacje+o+podro%C5%BCy_Hotel+Sailor+s+Beach+Club-hid_36571.html
      z przodu oczywiście www
      • Gość: ania w. Re: hotel Sailors Beach Club IP: *.gdynia.mm.pl 30.10.08, 12:29
        I co by o Kiris nie mówić to widok na góry bajeczka
        • Gość: mona68 Re: hotel Sailors Beach Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 13:05
          Witam :)
          Tez wybieramy sie silna grupa (9 doroslych i 6 dzieci)do Saiolor's Beach
          .Bedziemy tam bawic od 17.06-01.07.09 a Ty ?? Opinie o hotelu rozne ale
          najwazniejsze to dobre towarzystwo :) Pozdrawiam :)
          • Gość: graga123 Re: hotel Sailors Beach Club IP: *.chello.pl 30.10.08, 17:15
            My będziemy tam prawdopodobnie od 3.06 ,Za wszystkie linki
            serdecznie dziękuje,Pozdrawiam
            • Gość: mona68 Re: hotel Sailors Beach Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 13:20
              To szkoda ,ze sie nie spotkamy byloby weselej .Pozdrawiam :)
              Moze ktos wie cos wiecej o Sailor's Beach ??
              • Gość: hania Re: hotel Sailors Beach Club IP: 193.107.198.* 16.01.14, 13:08
                Lecimy tam w lipcu 2014. Mam nadzieję, że wypoczniemy na maxa, bo już nie mogę się doczekać. Ktoś wie, czy w sezonie jest w Sailors Beach tłok???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka