aniazorba 15.11.08, 19:29 Byłam kilka razy w tym roku w Alanyi, piekne miejsce, które moge polecic kazdemu, kto ma ochote wybrac sie do Turcji i troche ją zwiedzic :) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geo dziekujemy za pozdrowienia IP: 79.99.251.* 15.11.08, 19:48 pozdrawiamy rownie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: wakacje w Alanyi 16.11.08, 16:18 A czemu byłaś w tym roku kilka razy w Alanyi? Czy w Turcji nie ma innych wartych polecenia miejsc? Przydałoby się też napisać bardziej konkretnie, co można w Alanyi pozwiedzać... Odpowiedz Link Zgłoś
aniazorba Re: wakacje w Alanyi 16.11.08, 22:39 bylam dokładnie na 3 wycieczkach, kazda z innym biurem podrózy i w tym równiez objazdowo udało mi sie zobaczyc kilka ciekawych miejsc np:Kapadocje, Pammukale, Stambuł, Troje,Pergamon, Efez,Konye.Alanye polecam bardziej wypoczynkowo a poniewaz lezenie plackiem na plazy nie jest moim ulubionym sposobem na spedzenie urlopu zaliczyłam rafting,quady i było naprawde fajnie wiec pomyslałam dlaczego sie nie podzielic wrazeniami skoro było tak super. I jak napisał ktos w dalszych odpowiedziach, nie jestem osobą pracującą w zadnym biurze podrózy, czy tutaj kazdy kto cos poleca jest tak postrzegany?jak jakis pseudo "akwizytor"? i zaraz atakowany?... Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: wakacje w Alanyi 16.11.08, 17:57 aniazorba napisała: > Byłam kilka razy w tym roku w Alanyi, piekne miejsce, które moge polecic > kazdemu, kto ma ochote wybrac sie do Turcji i troche ją zwiedzic :) pozdrawiam > serdecznie Trąci na odległość przedstawicielką biura.Takie informacje są niewiarygodne.Jest tyle innych miejsc...no chyba że na wypas.Ale kilka razy?Nie sprzedaje się?Przykre ale kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin80 Re: wakacje w Alanyi IP: *.gdynia.mm.pl 17.11.08, 10:19 No bez przesady ja też bywam kilka razy w sezonie w tych okolicach a nie pracuje w biurze podróży,choć jest to związane po części z pracą i koligacjami rodzinnymi ;)) Mało tego na wakacje jeżdżę co roku do tego samego hotelu-do Konakli,bo tak lubię i czuję się tam jak domu. Odpowiedz Link Zgłoś