Dodaj do ulubionych

Club bella sun Side

IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.08, 07:36
Witam ,czy ktoś leci 10.06 do tego hotelu.My lecimy z SUN&FUN.
Proszę też o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość 81 Re: Club bella sun Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.09, 14:49
      My też lecimy 10.06.2009 z SUN&FUN do tego hotelu. Wylatujemy z
      Wrocławia. Pewnie się spotkamy.
      • Gość: 100-krocia Re: Club bella sun Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.09, 07:10
        My też z Wrocka :) My z 4 letnia corka, a Wy ?
        • Gość: gość 81 Re: Club bella sun Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.09, 18:55
          My lecimy z 6 letnim synkiem. Może dzieci będą się razem bawić?
          • Gość: 100-krocia Re: Club bella sun Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.09, 07:25
            Myślę,że napewno :) Dzieci zawsze znajdą wspólny język :-) My
            jesteśmy z Lubina a Ty ?
            • Gość: gość 81 Re: Club bella sun Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.09, 12:10
              Ja jestem z Bolesławca. Na miejscu na pewno zobaczymy jak to z
              naszymi dziećmi będzie;-)
          • 100-krocia Re: Club bella sun Side 15.05.09, 11:58
            hej gosc81,jak przygotowania do wyjazdu ? Podaj swoje emiala lub nr
            gg. Mam pytanie odnosnie przylotu i wylotu,bo juz napisałam
            reklamacje do SUN&FUN
            • Gość: gość 81 Re: Club bella sun Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.09, 15:47
              O co chodzi z tą reklamacją jeszcze przed wyjazdem!?
              Mój e-mail gragos81@o2.pl
    • Gość: gość Re: Club bella sun Side IP: 195.164.254.* 18.02.09, 09:33
      Byłam w tym hotelu w ubiegłym sezonie. Hotel ze wspaniałą
      atrmosferą, blisko plaża.W sezonie jest tam zawsze tłum ludzi,
      trudno znaleźć wolne leżaki prz basenie, ale na plaży o każdej
      porze dnia są jakieś wolne.Dwie małe zjeżdżalnie dla dzieci ale
      dorośli też magą korzystać i świetnie się bawić.Zajęcia dla dzieci
      i dorosłych sa prowadzone w ciągu dnia.Każdego wieczoru występy w
      amfiteatrze na terenie hotelu.Jedzenie i picie w dużym
      asortymencie.Lody i wata cukrowa niestety dodatkowo płatne, ale to
      koszt ok. 1-2 dolarów.Pokoje w porządku, codziennie
      sprzatane.Centrum handlowe blisko tak, że wieczorkiem jest gdzie
      pochodzić. Masa małych kawiarni gdzie można posmakować miejscowych
      gań czy wypalić fajkę.Plażą można spacerować zwłaszcza wieczorkiem
      gdy jestbtrochę chłodniej. Można dojść do starej części
      Side.Polecam wycieczki, które można kupić na plaży, są dużo tańsze
      niż w hotelu, a prowadzone bardzo dobrze.Na terenie hotelu jest
      łaźnia turecka za opłatą, ale sauna w cenie pobytu.Sa też sklepiki
      z napojami. słodyczami, zegarkami, bizuterią i pamiątkami.Trzeba
      mieć swoje ręczniki na plażę.
    • kijanka37 Re: Club bella sun Side 02.06.09, 14:08
      My też tam lecimy z dwójką dzieciaków :)
      • 100-krocia Re: Club bella sun Side 02.06.09, 14:24
        Super! a w jakim wieku dzieci ?
        • kijanka37 Re: Club bella sun Side 02.06.09, 14:42
          6 lat syn i 2 lata córka :)
          • kijanka37 Re: Club bella sun Side 02.06.09, 14:45
            moj nr gg 1807543
            • Gość: gg22 Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 18:54
              byłem tam w zeszłym roku. hotel ok. jedzenie znośne bardzo miła
              obsługa chociasz można odczuć że polacy to goście drugiej kategorii.
              na pierwszym miejscu są rosjanie których jest 95% wszystkich
              gości.animacje w języku naszych "prszyjaciół". najbardziej co mi
              przeszkadzało to chamstwo rosjan które można było oglądać na każdym
              kroku. walka o miejsce w restauracji bo "przyjaciele" ustawiali się
              w kolejkę przed czasem tak jakby miało zabraknąć jedzenia.
              najlepszym wyjściem jest pójść na posiłek nieco póżniej kiedy to
              najbardziej głodni się nasycą. moja porada dla wybierających się do
              tego hotelu:nie pić wody z kranu a nawet do mycia zębów stosować
              wodę butelkowaną. mieliśmy nieprzyjemną sytuację z problemami
              żołądkowymi i to nie tylko my. przy pierwszych objawach radzę udać
              się do lekarza który jest na miejscu i doskonale wie co zalecić.
              oczywiście mam nadzieję że nikt nie będzie miał takiej potrzeby. i
              jeszcze jedno osoby które piją trunki wysoko procentowe żadziej mają
              jakieś problemy. dziecom natomiast polecam cole najlepiej prawdziwą
              ze sklepu bo ta rozlewana w barach to imitacja coli . udanego
              urlopu. napisałem to co ja chciałbym wiedzieć przed swoim wyjazdem
              przed rokiem i myślę że komuś to pomoże.
              • Gość: Pysie Re: Club bella sun Side IP: 213.134.186.* 07.06.09, 23:34
                My lecimy z Krakowa 10 czerwca w podróż poślubną i nie mamy dzieci :) ale
                chętnie spotkamy się z rodzicami :)
                Nasz nr gg 1510045, Ola i Jacek
                • maaciejkaa Re: Club bella sun Side 21.07.09, 20:55
                  Czy ktos z osob piszacych tutaj wczesniej moglby sie wypowiedziec na temat wrazen po powrocie z hotelu. Na forum sa opinie zeszloroczne. Czy cos sie zmienilo, jest lepiej/gorzej? Wpadl mi w oko ten hotel i chyba wybiore sie pierwszy raz do Turcji pod koniec wrzesnia. Tak przy okazji jakiej moge sie spodziewac wtedy pogody w Side? Z gory thx za info.
                  • Gość: Farfalina Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 11:38
                    Byłam, w Club Bella Sun wróciłam 2 dni temu.
                    Hotel bardzo fajny. Leżaków na plaży nie brakuje, zawsze się jakieś miejsce
                    znajdzie. Na basenie ciut gorzej trzeba rano wstać żeby coś zająć, ale jak się
                    siedzi długo przy barze to spokojnie można zając leżak wieczorkiem. Kelnerzy
                    bardzo fajni,wszystko szybciutko sprzątają, uwijają się jak tylko mogą!!Ogólnie
                    obsługa bardzo pomocna i miła. Jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie, wiadomo
                    jedzenie jest inne niż u nas ale ja byłam zawsze najedzona :)) Jedynym
                    mankamentem może być mała łazienka ale idzie się przyzwyczaić i jest OK !Polecam
                    hotel z czystym sumieniem na pewno tam jeszcze wrócę.
                    • maaciejkaa Re: Club bella sun Side 19.08.09, 11:19
                      No dzieki za swieżą odpowiedź. Upolowalem sobie wyjazd 25 wrzesnia i czekalem zeby stanial a tu nagle Itaka podniosla wszystkie wrzesniowe ceny o jakies 1000 zeta. Na dodatek nie ma wylotu tego 25 wrzesnia. Myslicie ze podstawia jeszcze jakis dodatkowy czarter na te datę. Tzn wylot jest bo oferta tygodniowa jest a na dwa tygodnie juz nie ma, czyli tak jakby nie bylo lotu powrotnego.
    • Gość: teska Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 10:39
      My lecimy 26 maja 2010 z Katowic Z SUN&FUN czy ktoś leci w tym terminie?
      • Gość: Marco Re: Club bella sun Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 16:52
        Witam,też myślimy o tym terminie do tego hotelu ponieważ ma on dość
        dobre opinie i również z Katowic i Sun&Fun.Pozdrawiam.
        • Gość: teska Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 11:23
          Fajnie to spotkamy się na pewno nas jest już 6 osob dorosłych i 2 dzieci i
          wszyscy lecimy z Katowic,
          • Gość: Marco Re: Club bella sun Side IP: 77.223.195.* 25.01.10, 16:21
            To dobrze przynajmniej będzie ekipa ze Śląska,do zobaczenia w maju-
            pozdrawiamy!
            • Gość: fafik Re: Club bella sun Side IP: *.rybnik.vectranet.pl 04.02.10, 20:37
              my wybiramy sie z żoną 04.08.2010 czy ktos sie wybiera? oczywiście z
              SUN&FUN. Jedziemy z katowic
              • Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.chello.pl 05.02.10, 15:14
                a może wybiera się ktoś na przełomie sierpnia i września?
                • Gość: Kasia Re: Club bella sun Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 15:27
                  My lecimy z Katowic 12 maja do tego hotelu, wyjeżdża jeszcze ktoś w tym terminie?
    • Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.chello.pl 22.03.10, 14:47
      oj coś widzę małe zainteresowanie tym hotele i chyba zaczynam żałować że go wybrałam
      • Gość: Kasia Re: Club bella sun Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 12:12
        Magdzja kiedy lecisz do tego hotelu?
        małe zainteresowanie bo ludzie dopiero wybierają miejsce wypoczynku, przed
        wakacjami będzie tutaj ruch
        • Gość: Beata Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 13:12
          My lecimy do tego hotelu 30 czerwca na 2 tygodnie z Wrocławia
          • Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 28.03.10, 09:19
            my lecimy na przełomie sierpnia i września z selectursa, już nie ma ofert do
            tego hotelu albo mieli tak mało miejsc wykupionych, że szybko się skończyły,ten
            hotel ma jeszcze sun fun i też nie ma ofert
            • uma76 Re: Club bella sun Side 01.04.10, 11:05
              czy w tym roku już ktoś był może?

my (4 dorosłych + 4 dzieci) lecimy 2 i 3 czerwca (W-wa i K-ce). Biuro sun&fun,
              jakieś świeże opinie? :)
            • Gość: tomi Re: Club bella sun Side IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.10, 16:10
              My lecimy 30 czerwca z Katowic ze Selectoursa i mam nadzieje ,że
              trafie do tego hotelu . SUNfUN PISZE ,ŻE MA WYLĄCZNOSĆ na ten
              hotel , a selectours juz go nie sprzedaje . W selecturs pani mnie
              zapewnia ,że nic się nie zmienilo ,ale GWARANCJI NA PIŚMIE nie
              da ,bo takie sytuacje się zdarzają . Po zajściach z REZYDENTEM
              selectursa w EGIPCIE wszystkiego mozna się spodziewac .Nie
              zdziwiwłbym się jak wszystkich będą umieszczać w innych miejscach.
              • uma76 Re: Club bella sun Side 26.05.10, 11:48
                równo za tydzień wylatujemy :)

może teraz ktoś napisze świeżą opinię?
                • Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 24.06.10, 22:23
                  uma może teraz na bieżąco podzielisz sie opinią, coś temat umilkł
                  • uma76 Re: Club bella sun Side 25.06.10, 12:17
                    nie ma sprawy, co chcesz wiedzieć? :)
                    • Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 25.06.10, 17:58
                      przede wszystkim czy jesteś zadowolona, jaka jest obsługa, czy plaża jest taka
                      ładna jak na zdjęciach, czy za ładniejszy pokój trzeba dać bakszysz? pozdrawiam :)
                      • uma76 Re: Club bella sun Side 28.06.10, 10:55
                        Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale byłam na bezneciu ;)

Oczywiście moja opinia jest czysto subiektywna! :D

ja wróciłam bardzo zadowolona z wyjazdu. Hotel - takie 4 gwiazdki, bez
                        szaleństwa ale też bez poważnych wad.
                        Łazienki faktycznie małe i zalewa się przy kąpaniu. My poświęcaliśmy jeden z
                        ręczników i przecieraliśmy podłogę po skorzystaniu z prysznica. Codziennie
                        wymieniane, więc nie było problemu.
                        Jeśli chodzi o pokój, to faktycznie bardzo duży i ładny jak na zdjęciach :)
                        Wielki taras mieliśmy ze stolikiem i krzesłami. Nie wszystkie budynki mają duże
                        balkony!
                        Byliśmy ze znajomymi, którzy przyjechali po południu (my wieczorem) i chcieli
                        załatwić żeby nasze pokoje były obok siebie (robiliśmy już tak wcześniej na
                        innych wyjazdach). Przeznaczyliśmy na ten cel odpowiednią ;) kwotę, ale okazało
                        się, że pani w recepcji nie przyjęła "napiwku", a pokój zarezerwowała od razu
                        obok! Szok normalnie. Widziałam też sytuację, jak pan basenowy dostawiał dla
                        jakiś kobiet 4 leżaki, te chciały podziękować banknotem jednodolarowym, a on
                        podziękował, nie wziął pieniędzy i odszedł. Nie wiem o co chodzi, ale byłam
                        zaskoczona. Nie są tak roszczeniowi jeśli chodzi o bakszysz, choć naszemu
                        ulubionemu barmanowi daliśmy co nieco i codziennie zostawialiśmy panią
                        sprzątaczką euro.
                        Hotel czysty, baseny bardzo czyste! Wokół sprzątane cały czas na bieżąco.
                        Obsługa przemiła, ciągle uśmiechnięta i nastawiona na pomaganie.

Mało napisano o drodze nad morze, a jest świetna! Deptakiem wzdłuż sklepików i
                        straganów, bez samochodów :) No czasem trafi się jakiś autobus pod mijanym po
                        drodze hotelikiem :)
                        Plaża jest ładna, ale hotelowa zatłoczona. My nie korzystaliśmy z niej w ogóle.
                        Idąc wzdłuż morza w lewo, dosłownie 50 dalej jest molo (to pierwsze) obłożone
                        kamieniami, tuż za nim, jest cudowna, czyściutka zatoczka! tam chodziliśmy. To
                        jest plaża pięciogwiazdkowego hotelu, bardzo mało tam ludzi, ale nikt nas nie
                        przeganiał. Dzieciaki szalały, a chłopaki nurkowali i podziwiali ogromne
                        kolorowe ryby, rafę i kraby :)
                        Fantastyczna jest też promenada nad morzem! Można dojść nią do starożytnej
                        części Side (ok. 3,5 km). Taksówka kosztuje 7 euro w jedną i 9 :D w drugą stronę.

jakby coś jeszcze Cię interesowało to pisz :)
                        • Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 30.06.10, 07:58
                          czesc jeszcze mam pare pytanek. z jakiego biura leciałas , jak wygladaja tam
                          ceny i czy brałas jakies wycieczki a i jak z jedzeniem i alkoholem hotelowym
                          pozdrawiam
                          • uma76 Re: Club bella sun Side 30.06.10, 11:52
                            leciałam z sun&fan, miałam opcję all :)

nie wiem jakie ceny Cię interesują?
                            Napiszę, że najlepiej płacić w lirach lub dolarach, niektórzy sprzedawcy
                            traktują na równi euro i dolar (tylko pan w ostatnim sklepie przed plażą
                            przeliczał solidnie). Lody przy basenie są droższe - 80 centów, 1 euro. W
                            sklepikach po drodze nad morze - 40 centów :), woda 50 centów, batoniki
                            czekoladowe 80 centów, babeczki 40 centów (piszę o euro). Chałwa 2,5 euro,
                            pyszne są miody z zatopionymi orzechami - ceny w zależności od wielkości od 3
                            euro - polecam!
                            Drobiazgi typu bransoletki, magnesy na lodówki, koraliki, bardzo_silne_magnesy
                            do zabawy dla dzieci (ostatni stragan po prawej stronie na dole - pakowane po
                            dwa, takie jajeczka stalowe) - radocha dzieciaków niesamowita, po 1 dolarze.
                            Kółko do pływania z siedziskiem, mój mąż wytargował po 4 euro (chcieli 10).
                            Generalnie warto kupować na straganach, a nie przy basenie, lub wyjść z hotelu i
                            przy głównej drodze jest jeszcze taniej. Podaję Ci ceny z połowy czerwca, teraz
                            mogą się zmienić myślę ;)
                            aha, czereśnie, truskawki były po 2 euro.
                            Wycieczek nie wykupowaliśmy, bo byliśmy z małymi dziećmi. Jeździliśmy do Side
                            (starożytnej części) za 7 euro taksówką, jeździ też dolmusz. Znajomi byli na
                            raftingu - polecali. Nie polecali za to city tour, którą mieli w cenie -
                            przewózka po sklepach i konieczność zakupu drogiego obiadu :/
                            W knajpie - zależy na jaką trafisz - piwo 2 euro, albo lampka wina za 10 ;)
                            Jedzenie hotelowe w porządku. Nie jedliśmy z korytek typu "trzecie życie
                            kurczaka" czy "przegląd tygodnia" ;), a raczej rzeczy przygotowywane przy nas na
                            świeżo; naleśniki, jajka sadzone, placuszki warzywne, placki serowe, pizza,
                            steki z tuńczyka, kurczaka, kotleciki rybne. No sosy do makaronu i zupy też :)
                            No i zielone... roszponka, rukola, sałata rzymska, pomidory, marynowane
                            papryczki, oliwki... mniam!
                            Każdy znalazł coś dla siebie - boskie jogurty i sery np.

Alkohol tradycyjnie, jak wszędzie, nalewali solidnie.
                            :)
                            • Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 30.06.10, 21:15
                              dziekuje za bardzo obszerne wiadomosci:):):) i mam pytanko jak wyglada z
                              kantorami tam a i jak mozesz to napisz cos jeszcze od siebie a jak cos mi sie
                              jeszcze przypomnie to pozwole sobie zadac pytanko pozdrawiam:)
                              • Gość: KRIS Re: Club bella sun Side IP: 212.156.223.* 02.07.10, 16:30
                                Witam, piszę obecnie z hotelu Club Bella Sun, gdzie w lobby można
                                połączyć się z netem przez Wi-Fi.Zgadzam się z opinią bodajże
                                Umy.Hotel jak na tą cenę bardzo odpowiedni, w drugim tygodniu pobytu
                                jedzenie monotonne , ale tak jest w każdym hotelu, również w w
                                bardzo dobrych w Polsce.Obsługa b.miła.Polecam szczególnie dla
                                rodzin z dziećmi (ja jestem z roczną corką i synem 10 lat).Rosjan
                                faktycznie większość, ale jest ok, chętnie nawiązują z nami
                                kontakty.Ktoś pisal opinię, że brudna plaża, to nie jest do końca
                                prawda, choć brudasów nie brakuje i nie są to wcale Rosjanie, ani
                                Polacy.Dzisiaj szedłem za Niemcem, który rzucił "peta" do
                                morza.Widzę, że hotel jest na wyłączność Sun&Fun, jestem z nimi po
                                raz drugi i się nie zawiodłem, choć jeszcze pięć dni pobytu:)
                                • Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 14.07.10, 16:22
                                  wylatujemy 21 z krakowa leci ktos
                                  • Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 14.07.10, 16:24
                                    ja tez i wyglada na to ze dałam sie wypuscic w maliny teraz żałuję
                                    • Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 14.07.10, 20:14
                                      mona czemu dałaś się wypuścić w maliny?
                                      • Gość: tomi Re: Club bella sun Side IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.10, 00:08
                                        Dla wszystkich nie zorientowanych sun & fun nie ma wyłączności na
                                        ten hotel . Ja dziś wrócilem z tego hotelu , a bylem z selectursa .
                                        A podczas mojego pobytu spotkałem też polaków z gti- więc ta
                                        wyłączność to ściema biura sun&fun ,a także pobożne życzenie pana
                                        Tomasza rezydenta z tego biura bardzo nadętego bufona ,który
                                        zapomina zabrać ludzi z hotelu na wycieczke-pełny profesionalizm.Ale
                                        bardzo wielkie dzięki dla Boskiej pani RENATY z sun &fun ,która
                                        prowadzi miniclub dla dieci , a dzieciaki ją kochają .Ta dziewczyna
                                        robi lepszą robote dla swojego biura ,niż wszyscy rezydenci sun&fun
                                        na całym świecie.Specjalne pozdrowienia od tego pana co wywalczył
                                        zmiane muzy na basenie.Pozdrawiam także panie rezydentki z
                                        selectours panią Agnieszke oraz Monike -bardzo chętne i uczynne. A
                                        żeby nie było za różowo - powiem tylko tyle ,że byłem ostatni raz z
                                        selectoursem
                                        • Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 15.07.10, 12:55
                                          dlatego ze w biurze powiedziano mi ze san fan ma wyłacznosc i ze z tego powodu
                                          w hotelu sa głównie polacy jest w miare spokojnie i kameralnie ale nie na
                                          pustkowiu oraz ze jest sporo terenów zielonych a z postów wynika ze to sciema i
                                          moloch przy głównym deptaku o ni
                                          • Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 15.07.10, 13:54
                                            chyba pani która polecała ten hotel pomyliła go z club sun side nazwa bardzo
                                            podobna a hotele zupełnie inne ten jest taki własnie o jakim pisałas niewielki
                                            jedno piętrowy bardziej kameralny itp .ale nie ma tego złego co na dobre nie
                                            wychodzi, moze spotkasz fajnych ludzi
                                        • Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 15.07.10, 13:57
                                          mozesz cos wiecej powiedziec na temat tego biura bo my tez lecimy z selectour
                                          ale pod koniec sierpnia
                                          • Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 15.07.10, 14:05
                                            Ja byłam u posrednika nie kupowałam bezposrednio u san fanie, bo gdybym to
                                            zrobiła na pewno bym sie dowiedziała ze to spory hotel,a zależało mi na
                                            niewielkim ale z atrakcjami typu zjezdzalnia. chyba rzeczywiscie nastapiła
                                            pomyłka club sun side z club bella sun side
                                            • Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 15.07.10, 17:44
                                              bedzie fajnie
                                              • Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 15.07.10, 19:39
                                                kris odezwij sie jakiw wrazenia po powrocie .nie było jakis przypadków
                                                zachorowań? czytałam przed chwila szokujace wiesci z santany i chce sie
                                                zabezpieczyc. lece z dziecmi
                                                • Gość: becia Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 20:37
                                                  ten hotel to porażka. Zjeżdżalnie są czynne ok 2,5 godz. do obiadu i
                                                  tyle samo po. Animatorka polska to porażka.Dziewczyna która
                                                  kompletnie nie nadaje się do tej pracy. Na posiłkach ścisk i
                                                  przepychanki. Uważajcie na dzieci , bo mogą zostać stratowane. Nigdy
                                                  więcej Bella Sun i Selectours!!!!!!!!!!!
                                                  To nie tylko moja opinia , ale wielu Polaków, którzy niedawno
                                                  wrócili z tego "wspaniałego" hotelu!!!!!!11
                                                  • Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 15.07.10, 21:09
                                                    no to teraz się podłamałam aż tak bardzo źle było?
                                                  • Gość: becia Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 21:35
                                                    Dla nas tak. Ale każdy ma prawo do własnej opinii ,może komuś się
                                                    podobało. Byliśmy w innych krajach, także mamy porównanie. Ale to
                                                    jest moje zdanie. Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć,że tureccy
                                                    sklepikarze, nie są tak nachalni jak np. Egipcjanie.Mimo wszystko
                                                    życzę udanych wakacji.
                                                  • uma76 Re: Club bella sun Side 16.07.10, 10:42
                                                    no to mieliście pecha :( Jak my byliśmy, to tak nie było. Teraz sezon, to może
                                                    się coś zmieniło?
                                                  • Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 07.08.10, 18:34
                                                    siemka a mam jeszcze pytanko czy mozesz mi cos powiedziec na temat tego baru na
                                                    plazy??
                                                  • Gość: magdzja Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 16.07.10, 13:34
                                                    mozesz cos wiecej wypowiedziec sie na ten temat hotelu i biura selectours bo
                                                    bardzo nas to interesuje co jest nie tak z tym hotelem i biurem.... z gory dzieki
                                                  • Gość: becia Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 15:40
                                                    Nie wiem czy was poinformowali(nas nie),ale Selectours nie występuje
                                                    pod swoją nazwą w Turcji.Z lotniska jechaliśmy busem z firmy Karya ,
                                                    z którym Selectours współpracował.Po kilku dniach pobytu już w
                                                    Turcji okazało się,że Karya zbankrutowała.Zostaliśmy bez rezydentów,
                                                    ponieważ komornik zablokował im tel. i zabrał samochody.Najgorsze
                                                    było to,że nie wiedzieliśmy , czy będziemy mieli transfer na
                                                    lotnisko. Także drugi tydzień naszego "wypoczynku" był bardzo
                                                    stresujący.Dzień przed odlotem w końcu dotarła rezydentka i
                                                    zapewniła , że nie będzie problemu z dotarciem na lotnisko.
                                                    Przyjechali po nas (mieli spóznienie,ale to biuro tak ma),na dzień
                                                    naszego odlotu nie mieli podpisanej jeszcze umowy z nowym
                                                    przewoznikiem, ale rezydentka zapewniała,że taka umowa już
                                                    jest "prawie" gotowa. Co do hotelu: jest to moloch.Zawsze jedziemy
                                                    do dużych,ale ten jest aż za. Na basenach ścisk.W stosunku do
                                                    wielkości hotelu- mało leżaków.Musisz wcześnie wstać ,jak chcesz
                                                    mieć miejsce przy basenie. Na plaży też ścisk, ale tam łatwiej
                                                    znależć wolny leżak.Posiłki lepiej jedz w restauracji do której
                                                    wchodzi się po schodach(jak wchodzisz od basenów to po prawej
                                                    stronie), bo w tej po lewej nie było klimatyzacji. Zresztą klima
                                                    często im się psuła,w lobby barze nie było jej w ogóle przez
                                                    pierwszy tydzień naszego pobytu. W pokojach panie sprzątaczki
                                                    średnio się starały. Zdarzało się ,że zabrały brudne ręczniki ,
                                                    a "zapomniały" zostawić czyste. łazienki maleńkie i obskurne. W
                                                    ostatnim dniu odpadła nam pólka pod lustrem-szklana. Dużo było
                                                    niedociągnięć. Zdarzały się niedomyte kubki i szklanki.Znajomi
                                                    dostali colę "pachnącą" piwem.Uważaj z klimą w pokoju, bo dużo ludzi
                                                    chorowało.
                                                  • Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: 79.139.0.* 16.07.10, 16:46
                                                    Cholera juz mam go dosc
                                                  • Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 12.08.10, 16:54
                                                    Fajnie było..wróciłam hotel na -4 minus za nieciekawe łazienki... i spory hałas
                                                    Fantastyczne animacje!
                                                  • Gość: tomek Re: Club bella sun Side IP: *.mtvk.pl 13.08.10, 12:17
                                                    czesc a z jakiego biura bylas?? i mozesz mi cos powiedziec o barze na plazy i
                                                    osamej plazy z gory dziekuje
                                                  • Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 18.08.10, 11:47
                                                    W barze na plazy od 12 sa podawane przekaski w postaci zimnych frytek i
                                                    chamburgerów tez zimnych ,napokje typu fanta cola itp z alk. tylko piwo w
                                                    jednorazowych kubeczkach.150ml. na szczescie i ono jest zimne. plaza jest
                                                    zatłoczona nie ma mowy o odrobinie prywatnosci a i z czystoscia kiepsko.
                                                  • Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 01.09.10, 00:17
                                                    lepiej widziec szklanke do połowy pełna niz w połowie pusta. nie doszukiwałam
                                                    sie minusów na siłe, a ze cena była ok.to na niedociagniecia trzeba przymykac oczy
                                                  • Gość: krystek Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 25.09.10, 23:34
                                                    byłem i bardzo mi sie nie podobało. szkoda mojego czasu i pieniedzy.
                                                  • Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 22.10.10, 15:03
                                                    krystek co było nie tak
                                                  • Gość: ŁKS ŁÓDŹ Re: Club bella sun Side IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.10, 23:51
                                                    byłem w ubiegłym roku,hotel na 3+ max,zbyt duzy hałas po nocach(byłem z 4 letnim malcem),jedzenie zbyt monotonne,tłok,ale za cene ok.5400(poczatek czerwca) za rodzine na 2tyg.adekwatnie,dodam tylko,ze był to mój 4 wyjazd do Turcji i mam jakis przeglad sytuacji,oczyiscie animatorzy ok i all inc(alko) jest pod dostatkiem,po interwencji 50 usd (na 2 rodziny)dosallismy b.dobry pokój w budynku recepcji,pozdawiam i zycze milego wypczynku w Turcji,jak ktos ma konkretne pytania(byłem z sun&fun w ubiegłym roku :) )moze napisac w tym watku,zajrze tu przez kilka najblizszych dni
                                                  • Gość: mona Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 09.12.10, 19:58
                                                    na portalach jest sporo negatywnych opini i sa one prawdziwe niestety przekonałam sie o tym sama.nigdy wiecej bella sun
                                                  • Gość: Ali Re: Club bella sun Side IP: *.kreis-sbk.de 24.06.11, 14:22
                                                    był ktos w 2011 roku??
                                                  • Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 20.07.11, 15:19
                                                    widać nie i nie ma się czemu dziwić.
                                                  • Gość: margulinka Re: Club bella sun Side IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 05.08.11, 18:54
                                                    no i co nikt tam w tym roku nie był?
                                                  • Gość: ti Re: Club bella sun Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 21:19
                                                    ja byłem w lipcu, masa ruskich, mało miejsc przy basenach i na brudnej plaży. Pokoje jednakowe dla 2 i 4 osób. 4 gwiazdki to na pewno nie są.
                                                  • Gość: Ali Re: Club bella sun Side IP: *.kreis-sbk.de 25.08.11, 09:52
                                                    A jak jedzenie w hotelu, łazienki, personel?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka