Gość: Kasia IP: *.ftnet.pl 26.12.08, 23:26 Jeżeli Scan Holiday i Itaka mają ten sam hotel w ofercie i jest tam Klub scan fan to mogą z niego korzystać wszystkie dzieci czy tylko te które przyjechały ze Scan Holiday Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: colin Re: Klub Scan Fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 12:53 Bez problemu się dogadasz z animatorkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tita Re: Klub Scan Fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 13:54 a ktory hotel z oferty scan holiday pokrywa sie z oferta itaki? nie znalazlam takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: Klub Scan Fan 27.12.08, 18:16 Nie wiem jak to jest "na żywo" w Itace bo z nimi nigdy nie podróżowałam (i raczej nie będę) ale wyczytałam na ich stronie, że od tego roku mają w ofercie animacje po polsku (dla dorosłych i dla dzeci) w wybranych hotelach. Ale... Ww wrześniu byliśmy w Incekum Beach ze Scanem. Z Polski było tam też biuro TUI (w sumie to jedno i to samo biuro) i wszystkie dzieci korzystały z klubu FanScan wspólnie. Ale zapisując dziecko do klubu podawało się swoje i dziecka dokładne dane, BP jak też numer rezerwacji bo animatorzy z tej opieki są rozliczani. Natomiast dzieci innych narodowości miały swoich animatorów i za dnia z nimi spędzały czas. Ale wieczorem na mini-disco wszyscy (zarówno animatorzy jak i dzieci) bawili się razem przy tej samej (mieszanej językowo) muzyce. LENA 27-01-2005 i lipcowy LOKATOR Odpowiedz Link Zgłoś