Gość: m.m. IP: *.grudziadz.mm.pl 28.01.09, 17:31 Jadę pierwszy raz, pomóżcie wybrać spokojną okolice, tanią w rejonach żeby odwiedzić efez i piękne wiszące jeziora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabeau Re: odkryć turcje 28.01.09, 17:46 Do Efezu bliżej Ci będzie z Turcji Egejskiej - okolice Bodrum na południu, Kusadasi czy Ayvalik bardziej na północy. Ale z ciekawości napisz, co to są te wiszące jeziora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w.1 Re: odkryć turcje IP: *.gdynia.mm.pl 28.01.09, 18:02 niech zgadnę pewnie chodzi o Pamukale hihi Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: odkryć turcje 28.01.09, 19:17 Aniu, nagroda się Tobie należy za taką trafność. Ja się zaczęłam zastanawiać jak mogłam przegapić taką atrakcję w Turcji :) Do autorki postu: Wybierz sobie Marmaris, Fethiye, Oludeniz, czy Bodrum. Możliwości jest wiele. Musisz poczytac co się pisze na forum o tych miejscowosciach i co Ciebie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: odkryć turcje 28.01.09, 19:44 Faktycznie, gratulacje dla Ani, chociaż autorka wątku mogłaby potwierdzić te domysły :) Jeżeli są słuszne, to w sumie bardzo poetycka nazwa. Ja się aż bałam domyślać, co to może być, aż w Google wpisałam z ciekawości, ale to nic nie dało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: odkryć turcje IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 28.01.09, 20:10 bajorka wielkości ogrodowej sadzawki na tarasach w Pammukale nawet przy największej dozie dobrej woli trudno nazwać jeziorami, a co dopiero wiszącymi... Odpowiedz Link Zgłoś