zarloczek 14.03.09, 09:12 Czy ktoś z Was był już w tym roku z ITAKĄ? Kupiłam wycieczkę z tego biura a teraz naczytałam się fatalnych opinii o nich. Napiszcie proszę jakie są Wasze wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yooreck Re: ITAKA 2009 14.03.09, 21:43 witam, w 2009r. bylismy z Itaka w Egipcie na Tajemnice Nilu + pobyt w Marsa Alam oraz na wyspach kanaryjskich w hotelu IFA Catarina - Gran Canaria. Loty i do Egiptu i na Kanary z WAW EuroCypria, wrocilismy zadowolenie. Zadnych zgrzytow, wszystko bylo ok. Teraz lecimy z nimi do Turcji i na Majorke. Owszem sa negatywne opinie ale my latamy czesto z Itaka i jestesmy zadowoleni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kor-da Re: ITAKA 2009 16.03.09, 18:25 Byliśmy z Itaką w 2007r w Turcji - bez większych zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: ITAKA 2009 IP: *.chello.pl 06.04.09, 15:20 Bylismy z Itaka w zeszlym roku i nie mielismy nic im do zarzucenia w tym roku rowniez korzystamy z ich uslug co do opinii to przestalem juz zwracac na to uwage dotyczy to wylacznie opinii na temat Itaki Triady itp i tak sie wszystkich nie zadowoli a wiec zycze udanych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzakm Re: ITAKA 2009 06.04.09, 15:27 bylismy w zeszlym roku na Krecie, wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: ITAKA 2009 IP: *.icpnet.pl 06.04.09, 18:30 ale się ci agenci itaki rozpisali no, no... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: ITAKA 2009 06.04.09, 19:44 Bylam raz z nimi na Kanarach, Teraz jade do Turcji... i mysle, ze bedzie ok:)) Agentem Itaki nie jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: ITAKA 2009 IP: *.gl.digi.pl 07.04.09, 12:43 Nie pytaj.. gdzie 10 Polakow tam 12 opinii ;] Nie kazdemu mozna dogodzic stad skrajne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: ITAKA 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 13:03 W czerwcu lece od nich na Turcję, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Zawsze znajdą sie złe opinie na temat danego biura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 13:14 Lecisz z Itaki - szukasz o Itace, lecisz z Triady - znajdziesz cos na Triadę itd... Ludzie nizadowoleni piszą na forach, ci zadowoleni nie maja potrzeby rozpisywania się w internecie. Ja byłem z Itaką w Turcji, moi rodzice 2 razy w turcji, na sardynii i jeszcze na wyspach ziel. przylądka. Oczywiście drobne zgrzyty się zdarzają ale jak się bliżej przyjrzeć to nie zawsze z winy biura w polsce. Włascicele hoteli też często olewają prosby rezydentów albo faworyzują bogatszych klientów w niemiec. Ja w każdym razie znów lecę z nimi do turcji. rawda jest taka, ze złe biuro już dawno wypadłoby z rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: ITAKA 2009 IP: 212.87.26.* 06.05.09, 16:15 Ja też lecę z nimi do Turcji i po opiniach już mi się odechciało, zwłaszcza, że informacje mam też od osoby, która była z nimi w zeszłym roku (było w miarę ok) ale teraz napisała mi, że już by nie ryzykowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: ITAKA 2009 IP: *.acn.waw.pl 06.05.09, 17:54 byłam z nimi dwa razy na Majorce w tym roku wybieram się z Itaka do Turcji było swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
rafi1015 Re: ITAKA 2009 06.05.09, 20:08 Itaka nie ma spektakularnych wpadek i jest godna zaufania. Byłem z nimi ostatnie dwa razy bez wpadek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ITAKA 2009 IP: *.chello.pl 08.05.09, 18:28 Jeżdzimy z nimi od 5 lat nigdy nie mieli wpadek. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
maya151 Re: ITAKA 2009 08.05.09, 19:56 Jestem właśnie z Itaką jak na razie wszystko ok-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: do maya151 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 22:16 właśnie wróciłam z tunezji było ok. aha itaka ma bardzo dobre godziny wylotu i przylotu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes315 Re: ITAKA 2009 08.05.09, 22:24 To nie od biura zależy, jak udały się wczasy, ale od tego ile chcesz na nie wydać. Jeśli bierzesz hotel 3* na jakimś zadupiu, to wiadomo że będziesz narzekać. Tak samo śmieszą mnie narzekania na zmiany godzin wylotów. Przecież to nie od biura zależy, a od przewoźnika, a to, że z doba hotelowa się kończy o 12 i każą opuścić pokój pomimo tego, że wylot jest w nocy to norma. Muszą przecież posprzątać bo następnego dnia już przylatuje "zmiana". Jeśli ktoś tego nie potrafi zrozumieć i ma pretensje do biura, że woda w morzu jest za słona, a w Hiszpanii jest za dużo Hiszpanów niech po prostu siedzi w domu, albo kupi sobie rezydencję na Riwierze, i nie zawraca głowy. Nie piszę tu w obronie Itaki, mam na myśli wszystkie ewentualne biura, po prostu szlag mnie trafia, że niektórzy nie potrafią zrozumieć, na czym polega tzw. turystyka zorganizowana. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych wakacji. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś