Gość: matt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:15 kurde 29 kwietnia pierwsze wyloty do Turcji a pogoda taka sobie:/ ja lecę końcem maja i nawet nie wiem czy będę mógł sie kąpć:///// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-19821 Re: u nas cieplej 21.04.09, 10:25 Koncem maja to temperatura nie spada ponizej 30 stopni...juz nawet teraz w kwietniu ludzie sie kapia i udaja na calodniowe wycieczki statkiem...to co pokazuja w prognozach pogody nie zawsze pokrywa sie z tym co jest naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mattnie Re: u nas cieplej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:32 no to jestem spokojniejszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
azetka100 Będę wypoczywała w deszczu? :-( 24.04.09, 08:27 Ja narazie patrzę na prognozę pogody i trochę jestem zasmucona, bo na mój pierwszy dzień pobytu - 6 maja, zapowiadają deszcze w rejonie Kemer. Mam nadzieję, że prognoza nie sprawdzi się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesia Re: Będę wypoczywała w deszczu? :-( IP: *.acel.pl 24.04.09, 09:13 Nie martw się,my lecimy 29 kwietnia i też niby ma padać-w zeszłym roku byliśmy w połowie maja w Kemer i padało,owszem,15 minut....potem znowu 34 stopnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Będę wypoczywała w deszczu? :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 11:15 ja 19 go maja i tez mam nadzieje ze będzie ok:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Będę wypoczywała w deszczu? :-( IP: *.gdynia.mm.pl 24.04.09, 13:40 po 20 maja pogoda w tURCji bedzie ok jak co rokuh Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: Będę wypoczywała w deszczu? :-( 24.04.09, 20:05 Bez obawy ,tutaj deszcze w maju sa naprawde sporadyczne ,a jesli juz to tylko przejsciowe i za chwile swieci piekne slonce :) Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: Będę wypoczywała w deszczu? :-( 24.04.09, 20:07 Tak jest na Riwierze . Odpowiedz Link Zgłoś
azetka100 Re: Będę wypoczywała w deszczu? :-( 24.04.09, 20:48 No to mnie pocieszyliście :-) Co prawda, juz kilka razy prognoza się zmieniła, odkąd ją śledzę (na gorsze) ale mam nadzieję, że nawet jakby padało, to zaraz przejdzie a powietrze i tak będzie nagrzane. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś