Gość: kasia IP: *.chello.pl 21.04.09, 17:21 Witam! Czy w Bodrum/ Gumbet kupię gdzieś nocnik? W jakimś sklepie lub może w aptece? Jedziemy za tydzień z 2- letnią córką, która jest właśnie w trakcie nauki.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mevmev Re: Nocnik w Bodrum! 21.04.09, 18:58 Witam ja nie wiem gdzie kupic nocnik, ale tez wyjezdzamy z zona i 10 miesiecznz corka do Bodrum za tydzien 25.04-02.05 moze bedzie okazja sie spotkac Odpowiedz Link Zgłoś
wika1 Re: Nocnik w Bodrum! 21.04.09, 22:56 Witam Nie wiem czy pomogę ale my 2 lata temu(na wyjazd do Turcji) jak synek miał 2 latka zabraliśmy nocnik ze sobą, kupiłam specjalnie na wyjazd taki mniejszy okrągły. Upchnęłam go w walizce poobkładałm drobiazgami i wcale nie zajął dużo miejsca. A z powrotem go już oczywiście nie targałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Nocnik w Bodrum! 22.04.09, 13:01 wika1 napisała: A z powrotem go już > oczywiście nie targałam :) Wielka szkoda.Jeszcze by się przydał.A tak na marginesie.Garki nocniki,plastiki,patelnie i inne komitety powitalne typu wałek lub młotek itp.pierdoły są dostępne w Turcji w sklepach cenowych lub marketach.To kraj cywilizowany wbrew pozorom i obiegowym opiniom.Niekiedy bardziej niż nasz zaścianek.Jak pojemność mała wystarczy może wiaderko,takie mniejsze.Może służyć kilku celom.Przykładowo napoje wino lub jakaś okowitka.Tylko tej ostatniej nalewać poniżej obrączek.Szkoda wychlapać,lepiej wypić.Poza tym wystarczy powiedzieć obojętnie jakiemu sprzedawcy z obojętnym asortymentem,co jest potrzebne,a nie upłynie 5 minut i będzie.Tacy jednak uprzejmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nocnik w Bodrum! IP: *.chello.pl 22.04.09, 12:29 Może będzie ;) My lecimy 28.04., a w jakim hotelu będziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nocnik w Bodrum! IP: *.chello.pl 23.04.09, 11:38 Patrzyłam na mapę i Twój hotel jest mocno oddalony od centrum Bodrum, a my będziemy w Gumbet... Pozostaje mi chyba życzyć udanego wypoczynku, no i oczywiście pięknej pogody :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2barb Re: Nocnik w Bodrum! IP: *.chelmnet.pl 23.04.09, 11:48 my w tym okresie zabieralismy plastikową nakładkę na toaletę, którą potem zostawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Nocnik w Bodrum! IP: *.tosa.pl 23.04.09, 16:51 Hmmm, dla 2-latka to chyba dobra okazja nauczyć się korzystać z normalnej toalety. wiem co mówię, bo byliśmy na wycieczce z 1,5- roczniakiem. Też martwiliśmy się o nocnik (pytaliśmy nawet w sklepie) Ale naszej Małej (całe szczęście) spodobały się posiedzenia na "dorosłej" toalecie i tak już zostało. Pomyślcie, to dobra okazja. Odpowiedz Link Zgłoś