Gość: inga IP: 195.182.9.* 05.05.09, 12:13 Jaką walutę bardziej sie opłaca zabrać ze sobą w tym roku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusytka Re: euro czy dolary??? 05.05.09, 14:57 Inga, skorzystaj z wyszukiwarki, bo mówiąc szczerze nikomu ze stałych bywalców tego forum nie chce się pisać w kółko o tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alunia12 Re: euro czy dolary??? IP: *.35.28.78.cable.petrus.pl 05.05.09, 19:04 obojetnie :] i tak najbardziej korzystnie jest placic lirami tureckimi. wiec zaraz po przylocie wymien sobie troche dolarow albo euro. nie radze wymieniac wszystkiego od razu, bo nie wiesz czy zdolasz te liry zamienic na towary ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oowad Re: euro czy dolary??? IP: *.chello.pl 05.05.09, 19:09 hrywna,ruble,jeny i talary Tylko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: euro czy dolary??? IP: 94.254.139.* 06.05.09, 09:05 A tak powaznie wez 200 euro 200 dolarów i karte kredytowa i nie masz sie czym martwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: euro czy dolary??? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.05.09, 18:22 JEEENYYY.Och jeny,takowyj wapros!!!Magą być też paciorki,muszelki, koraliki,lub wyszukiwarka.Zapewniam.Nie kopie ani nie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kecif_pl Re: euro czy dolary??? 06.05.09, 19:03 Zamiast odpowiadać pierdoły to lepiej milczeć, powiem szczerze na forum nie znalazłem dobrej odpowiedzi więc szukałem poza. Natomiast wracając do tematu, wg mnie lepiej w kraju kupić Euro i w Turcji wymienić na Liry. Jeżeli ktoś ma inne wyliczenia to proszę się podzielić. Pomocna może byś strona: turcja.geozeta.pl/kurswalutylub www.transazja.pl/pl-6_1-walTRY.html Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: euro czy dolary??? 06.05.09, 19:22 > Zamiast odpowiadać pierdoły to lepiej milczeć, powiem szczerze na forum nie > znalazłem dobrej odpowiedzi więc szukałem poza. To słabo szukałeś... Zbiór wątków na ten temat był chociażby tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=79539464&v=2 A jedynej słusznej odpowiedzi nie ma i nie będzie, zwłaszcza przy sporych wahaniach kursowych. Sama strona z kursami walut też odpowiedzi nie udzieli, zresztą kursy każdy łatwo sobie sprawdzi, a wnioski się same nie wyciągną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: euro czy dolary??? IP: *.sta.asta-net.com.pl 06.05.09, 20:33 Ja zamiast waluty bym wzięła kalkulator i przeliczała czym lepiej płacić,w danym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś