wikik2 25.05.09, 20:17 Wybieram się do tego hotelu w sierpniu, a na forum nie znalazłam zbyt wielu informacji na jego temat. Byłabym wdzięczna za jakieś opinie lub wcześniejsze linki do tematów dotyczących tego obiektu. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikik2 Re: Mukarnas Spa Resort 30.05.09, 17:30 Czy naprawdę nikt nie był, albo przynajmniej nie słyszał o tym hotelu? Bardzo proszę o jakieś opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloofania Re: Mukarnas Spa Resort IP: *.mofnet.gov.pl 11.08.09, 11:10 Podbijam wątek. Zastanawiam się nad wyborem tego hotelu (druga połowa września, wyjazd z małym dzieckiem), niestety jak do tej pory opinii na jego temat nie znalazłam za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi_terek_0 Re: Mukarnas Spa Resort IP: *.mofnet.gov.pl 17.08.09, 10:59 Nikt nie był w tym hotelu? Też chętnie przeczytałbym opinie na temat tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Mukarnas Spa Resort IP: *.171.114.147.static.crowley.pl 17.08.09, 15:24 Hotel b. fajny, z aquaparkiem, pokoje piękne. Nie miałam rzadnych zastrzeżeń... Odpowiedz Link Zgłoś
aloofania Re: Mukarnas Spa Resort 18.08.09, 15:23 Jednak ktoś był w tym hotelu:-) Ja lecę z małym dzieckiem (3 latka) i ciekawi mnie czy są tam jakieś atrakcje dla takich szkrabów. I jak z plażą, jest gdzie "robić babki"? A możesz napisać w jakim pokoju byłaś, standard czy może junior suit? Interesuje mnie też jedzenie, czy jest duży wybór dań? Czy prawdą jest, że hotel nastawiony jest na Rosjan? Będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś