Gość: ela Re: majesty tuana kto był IP: 213.77.64.* 14.06.09, 18:55 Witam, byłam w tym hotelu w ubiegłym roku , pobyt rozpoczął się od trzęsienia ziemi , a pózniej było ok. Hotel pięknie położony , czysty , dolmuszem można wszędzie dojechać, hotel naprawdę wart polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szurumburum Re: majesty tuana kto był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 19:54 Czy trzesienie ziemi jest w cenie czy za dodatkowa oplata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: majesty tuana kto był IP: 213.77.64.* 14.06.09, 21:49 jako dodatkowa atrakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amel Re: majesty tuana kto był IP: *.mofnet.gov.pl 15.06.09, 07:45 Proszę o odpowiedź jak wyglądała kwestia zakwaterowania w razie przyjazdu późną nocą albo nad ranem. Czy wyjeźdzając musieliście opuścić hotel po upływie doby hotelowej. Jak wyglądała kwestia organizowania wycieczek i ich cen u rezydentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: majesty tuana kto był IP: 213.77.64.* 15.06.09, 19:04 Mieliśmy problem z zakwaterowaniem hotel był zapchany i nie było w nim miejsca, pierwszą noc nocowaliśmy w innym hotelu i dopiero następnego dnia dostaliśmy pokoj , fakt w ramach rekompensaty dostaliśmy za darmo sejf i mogliśmy sobie wybrać pokój i lokalizację .Problemy z zakwaterowaniem to podobno standart,była z nami rodzina która już była kolejny raz w tym hotelu i za każdym razem pojawiał się ten sam problem.Może w tym roku coś się zmieniło .Hotel poza tymi problemami jest naprawdę fajny , co prawda mało w nim spędzaliśmy czasu cały dzień byliśmy poza , ale wieczorem zawszw coś się działo , są dwie w hotelu restauracje turecka i rybna w których można spędzić przyjemny wieczór , potrzebna jest wcześniejsza rezerwacja.Jeżeli chodzi o wycieczki , to korzystaliśmy z biur lokalnych , wszystko było ok,trzeba znać tylko angielski i ewentualnie rosyjski by się dogadać .Polecam zwiedzanie na własną rękę Fethiye , Oludeniz, Gocek ,ten zgiełk na ulicach , zapachy miasta , pisząc to już nie mogę się doczekać kolejnego wyjazu. Zyczę przyjemnego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amel Re: majesty tuana kto był IP: *.mofnet.gov.pl 16.06.09, 08:39 Dziękuję bardzo za informację, ale proszę jeszcze o napisanie odnośnie pobytu w hotelu po upływie doby hotelowej. Z tego co wiem doba kończy sie o 12 o my mamy wylot o godz. 22 wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: majesty tuana kto był IP: 213.77.64.* 16.06.09, 20:32 Mnie problem doby hotelowej nie dotyczył , ponieważ mialam wylot o godzinie 12 ,dlatego nie wiem jak jest po upływie doby hotelowej , jedno co jest pewne to możesz korzystać z jedzenia i picia . Odpowiedz Link Zgłoś