Gość: Andy IP: *.rybnik.vectranet.pl 22.07.09, 19:40 Ktoś był w tym hotelu? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andy Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.rybnik.vectranet.pl 22.07.09, 21:22 ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.ertel.com.pl 23.07.09, 09:32 Ponawiam pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.189.78.2.e-plan.pl 23.07.09, 20:05 Czy ktoś odpowiedział Ci na pytanie, wiesz coś o tym hotelu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.rybnik.vectranet.pl 23.07.09, 20:18 Tak jak widzisz. Nikt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 21:08 Czesc tez tam lece 05.08.2009 i nic nie wiem o tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 20:19 Ja lecę do tego hotelu 5 sierpnia z Gda..tak naprawde niewiele o nim wiem..mało o nim opini..wiem tyle ze jest nowy :) mam nadzieje ze bedzie ok!!znalazłam kilka opinii ..ogólnie każda pozytywna ...wiec mam nadzieje ze sie nie rozczarujemy1:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 17:31 do: Magda To miło:)zawsze razniej:}a skad lecisz jesli mozna wiedzieć ??sama z rodzinka??z jakiego biura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.07.09, 21:47 ja byłem w Vikingenie, zajebisty na maxa. Swietne pokoje, super żarcie, mega fajny basen, animacje, pieknie podwietlony hotel, bajeczne spac, ladne restauracje a'la cart nie no wszystko mega wypas. Do niczego sie ni mozna przyczepij poza jedna rzecza jak ktos ma pokoj od strony ulicy to jest glosno przy otwartych oknach. ale klima dziala non stop wiec problemu nie ma zadnego. Plaza tez jest mankamentem bo bardzo waska ale za to dluga i ogromny pomost jest zrobiony. generalnie bardzo polecam. Moja siostra leci 29.07 tez do tego hotelu i w GTI jej powiedzieli ze okolo 100 pokoi maja w tym terminie sprzedanym wiec prawie to bedzie polski hotel :) pozdrowcie ode mnie pilota (panią Jole!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: 195.117.70.* 30.07.09, 20:07 Chyba pomyliłeś hotel?? jaka plaża??? chyba kamienie z leżakami??? do tego weź metra i zobacz że ta plaża to cało ma ale z 200 m!!! komu ty ten hotel polecasz?? Chyba babci co ma 50 albo więcej lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 11:30 czesc, lece z rodzinka mąż , brat , bratowa, ciotka i 3 dzieciaków 3, 7, i 8 lat. jesteśmy w oklolicach 30-36 lat9opócz dzieciaków. chyba sie spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efaaaa Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 09:36 my lecimy 19.08 z Gdańska... czy ktoś jeszcze leci??? generalnie to słyszałam same pozytywne opinie na temat hotelu,jedzenia,obsługi... mały minus to położenie hotelu, wszędzie daleko :( Alanya ok 40km Side ok 30km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askarla Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.chello.pl 16.08.09, 11:52 czy ktos leci do tego hotelu 19.08, ja tzn 3 osoby dorosle w wieku 32 -38 i dziewczynka 8 lat lecimy w tym terminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaa Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 20:37 My lecimy też 19.08,ale z Krakowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askarla Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.chello.pl 17.08.09, 22:09 to fajnie , to chociaz ktos bedzie w tym terminie z Polski tam. A kto od was jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaa Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 14:53 Od nas dwie osoby:50 lat(kobieta) i 15 lat(dziewczyna) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania i aldona Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 20:25 my lecimy 05 sierpnia z warszawy z męzami i dziemi (ja dwoje: Zakuś 2 lata i Nnka 4 lata)a moja koleżanka z córką Julką 7 lat, lecimy z GTI i mamy nadzieję że będzie zajebiście!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jud Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.chello.pl 28.07.09, 21:59 Z nami leci 2 -letni Adaś, to może chłopaki zagadają do siebie..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jud Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.chello.pl 28.07.09, 21:56 My też lecimy z Gda 05.08. z synkiem - 2 lata. Troche obawiamy się pokoju od strony ulicy, ale trudno, mamy zamiar sie świetnie bawić! Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.rybnik.vectranet.pl 25.07.09, 19:42 Dzięki za info i proszę o jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.07.09, 10:40 ale co chcesz wiedzieć? zapytaj wprost albo zadzwon sobie do GTI kilku pracowników też tam było. Odpowiedz Link Zgłoś
jocer997 Re: Vikingen Quality Resort - Alanya 26.07.09, 17:35 Witam, również lece do tego hotelu 5 sierpnia. ja wylatuje z Poznania. czy któraś z was dziewczyny leci z dziećmi?? ja wybieram sie z 4 latkiem i chetnie znajde mu towazystwo do zabawy :D a jesli chodzi o hotel to poleciła mi go koleżanka z biura podróży, podobno hotel naprawde na najwyzszym pozionie! czy wiecie coś na temat plaży?? słyszałem że to najwiekszy minus hotelu. Pozdrawiam, w razie nawiązania bliższego kontaktu prosze o meila jocer997@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.09, 22:15 my jedziemy 31.07 do 14.08 z dwojka dzieci 15 lat chlopak i corka 9lat. na pewno sie spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: 212.182.29.* 27.07.09, 17:24 Kto leci do Quality Vikingen Resort 29 lipca 2009 r.? Ja lecę z mężem i może ktoś jeszcze się znajdzie, jesteśmy po 30 -ce. Czekam na informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mustroń Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 22:34 Witam ja lece 29 z żoną i dzieckiem ( 3 latka ) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowani Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: 195.117.70.* 30.07.09, 19:51 Nigdy więcej koszmar. Hotel dla dziadków umiera o 22:00 nie mam co robić na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: 195.117.70.* 30.07.09, 20:00 Witam My byliśmy w tym hotelu Negatywy - zero plaży, kamienie ( 100 metrów mur molo sto metrów mur) - wieś do alani koło 30 km busem 45 min - hotel umiera o 22:00 niema co robić - nie ma gdzie spacerować bawić się jak w bloku z basenem - pokoje dla polaków od trasy nieda się spać przy otwartm oknie( za dodatkowe 50E z widokiem na morze) pozytyw - dobre jedzenie, nowy hotel Można tam jechać jaqk ma się jak wszyscy koło 60 lat i tylko się pić nie polecam jak możecie zmieńcie na inny bliżej alani tam jest super misto pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jocer997 Re: Vikingen Quality Resort - Alanya 31.07.09, 14:08 Witam, nie strzaż mnie z tą plażą !! naprawde jest taka porażka ?? same kamienie?? nie pobawie się z dzieckiem?? masz jakieś zdjęcia plaży, prosze podaj na maila jocer997@wp.pl zdjecie plaży pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzia Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.chello.pl 31.07.09, 16:14 Hejka, Własnie wróciłam z Vikingena i bardzo polecam :) Co doplaży to w zasadzie jej nie ma ale woda jest bardzo slona wiec nie polecam wogole kapieli w morzu..baseny super fajne zjezdzalnie hotel jest naprawde samowystarczalny Jedzenie dobre, cala dobe można jeść i pic :) Animacje od rana bardzo przyjemnie a jak komus brakuje wydzierania si epijanych ludzi pod oknami jak to wyglada w Alanyi to pozdrawiam w tym hotelu naprawde mozna fajnie wypoczac a do miasta mozna podjechac busikiem ktore jezdza co kilka minut ( 2,5 euro) wystraczy stanac przed hotlem przy ulicy i jak ktos zacznie na Nas migac dlugimi to znaczy ze zbliza sie Dormus ( busik ) dowozi do centrum Alanyi Naprade polecam :) a mam 27 lat a nie 60 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jud Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.amg.gda.pl 01.08.09, 09:28 Mam parę pytań co do waluty, cen itp. Jedziemy z dzieckiem wiec nie zależy nam na nocnym imprezach:) Czy mogę prosić o kontakt mailowy? drjud@op.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jocer997 Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 14:34 A może ktoś powiedzieć czy przy hotelu jest jakies życie?? targowiska, knajpy z kebabem itp?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Wycieczki fakultatywne IP: 85.110.244.* 04.08.09, 22:18 Witam serdecznie! Przed przyjazdem zapoznacie sie z nasza stronka www.lena-kemal.page.tl Pozdrawiam i zycze udanych wakacji! ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grex Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.uznam.net.pl 11.08.09, 07:30 Witam,też mam pytanka: Jak wygląda sprawa z alkoholami importowanymi w ultra all? Czy w wyżywieniu jest wieprzowina? Po wylądowaniu w Turcji jest sklep wolnocłowy,czy dopiero przy odlocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hariet-Pacho Tours Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: 78.162.26.* 13.08.09, 10:42 Ponawiamy zaproszenie do naszego biura Oferujemy najwyzsza jakosc uslug turystycznych w korzystnych cenach. Po wszelkie pytania, pelna liste wycieczek wraz z cennikiem prosze pisac na adres aslan_hay@hotmail.com Tutaj mozecie nas znalezc bedac juz w Turcji: Ulica AtAtur/'>aturka (glowna ulica tutrystyczna w centrum Alanyi) Sahil Apt.126/A 07400 Alanya/Antalya A na ten numer mozecıe do nas zadzwonic: +90 544 6697882 (tel. kom - swietny na smsy) +90 242 5125650 (tel. domowy- polecamy z hotelu) Do zobaczenia na miejscu ekipa Bonbini - Pacho tour Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Vikingen Quality Resort - Alanya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.09, 15:20 czy ktoś, kto był może odpowiedzieć na to pytanie? jaka jest oferta alkoholi w UAI? konkretnie chodzi mi o wybór win, czy są w ogóle jakieś dobre wina wytrawne? dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś