beauty.kasioola 13.10.09, 21:43 Co robic jak facet poza TV nie ma innej pasji? Jak kocha pudlo nadajace dzwiek i obraz i nie awanturuje sie z nim? Wasi tez tyle TV ogladaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tami-lla Re: Co robic? 15.10.09, 22:39 beauty.kasioola napisała: > Co robic jak facet poza TV nie ma innej pasji? Jak kocha pudlo nadajace dzwiek > i obraz i nie awanturuje sie z nim? Wasi tez tyle TV ogladaja? Ojj, mój to wieczorem przed snem obowiazkowo!! Bez tego nie ma spania;/ i to na dodatek daje czadu z discovery czy planete. a ja biedna też oglądam, razem z nim... Odpowiedz Link Zgłoś
onelupa Re: Co robic? 16.10.09, 01:10 biedna?:> przeciez to sa na prawde dobre programy:) przestan sie na niego zloscic ze oglada tylko sama zacznij z nim i zobaczysz:> Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.kasioola Re: Co robic? 16.10.09, 23:26 Myslisz ze to takie proste? Ok, dwie/trzy/cztery godziny z Cyfra sa oki ale ja serio nie odrywam go bo sie nie da:) Odpowiedz Link Zgłoś
onelupa Re: Co robic? 17.10.09, 14:21 no to przez te dwie/tzry godziny poogladaj z nim cos fajnego, np. planete itd, albo zostaw go tam samego, a potem musisz uzyc jakis kobiecych sztuczek do odciagniecia go stamtad;) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.kasioola Re: Co robic? 17.10.09, 21:50 wiesz ja dzis znalazlam cala mase dla siebie wlasnie na planete, tylko kolorowym flamastrem sobie zakreslamy co ogladam ja a co on:) Odpowiedz Link Zgłoś
onelupa Re: Co robic? 18.10.09, 18:29 no to widze, ze problem jest juz teraz mniej wiecej rozwiazany:) pozostaje mi zyczyc samych milych seansow;) Odpowiedz Link Zgłoś
gory_szalenstwa Re: Co robic? 01.11.09, 02:26 Problem jest poważny, bo nie wyobrażam sobie życia z partnerem przed telewizorem. Oglądamy tylko wtedy jeśli jest coś naprawdę ciekawego. To tak jakbyś narzekała, że on dużo pije alkoholu. To nałóg i warto go wyleczyć z tego, bo z takim człowiekiem ciężko żyć. Tak jakby przy komputerze siedział, albo robił cokolwiek innego, co przykuwałoby całą jego uwagę. Jak dla mnie - on nie ma ciekawszego zajęcia, Ty stałaś się dla niego rutyną. Zróbcie coś razem. Seks, jedzenie, spacery, zakupy, cokolwiek innego. Odpowiedz Link Zgłoś
katarinabeauty Re: Co robic? 08.11.09, 02:37 Popieram poprzednika w zdaniu. Dodam ,że szczerze się dziwię. Przyzwalacie, uczycie i przyzwyczajacie na początku do takich obyczajów a potem to już tylko irytacja jakaś nie potrzebna. Przecież wy ich tego nauczyłyście i zaakceptowałyście. Nie ma innego zajęcia od tv? Hobby? Muzyka? Odpowiedz Link Zgłoś