13.10.09, 21:43
Co robic jak facet poza TV nie ma innej pasji? Jak kocha pudlo nadajace dzwiek
i obraz i nie awanturuje sie z nim? Wasi tez tyle TV ogladaja?
Obserwuj wątek
    • tami-lla Re: Co robic? 15.10.09, 22:39
      beauty.kasioola napisała:

> Co robic jak facet poza TV nie ma innej pasji? Jak kocha pudlo nadajace dzwiek
      > i obraz i nie awanturuje sie z nim? Wasi tez tyle TV ogladaja?

Ojj, mój to wieczorem przed snem obowiazkowo!! Bez tego nie ma spania;/ i to na
      dodatek daje czadu z discovery czy planete. a ja biedna też oglądam, razem z nim...
      • onelupa Re: Co robic? 16.10.09, 01:10
        biedna?:> przeciez to sa na prawde dobre programy:) przestan sie na niego
        zloscic ze oglada tylko sama zacznij z nim i zobaczysz:>
        • beauty.kasioola Re: Co robic? 16.10.09, 23:26
          Myslisz ze to takie proste? Ok, dwie/trzy/cztery godziny z Cyfra sa oki ale ja
          serio nie odrywam go bo sie nie da:)
          • onelupa Re: Co robic? 17.10.09, 14:21
            no to przez te dwie/tzry godziny poogladaj z nim cos fajnego, np. planete itd,
            albo zostaw go tam samego, a potem musisz uzyc jakis kobiecych sztuczek do
            odciagniecia go stamtad;)
      • beauty.kasioola Re: Co robic? 17.10.09, 21:50
        wiesz ja dzis znalazlam cala mase dla siebie wlasnie na planete, tylko kolorowym
        flamastrem sobie zakreslamy co ogladam ja a co on:)
        • onelupa Re: Co robic? 18.10.09, 18:29
          no to widze, ze problem jest juz teraz mniej wiecej rozwiazany:) pozostaje mi
          zyczyc samych milych seansow;)
        • gory_szalenstwa Re: Co robic? 01.11.09, 02:26
          Problem jest poważny, bo nie wyobrażam sobie życia z partnerem przed
          telewizorem. Oglądamy tylko wtedy jeśli jest coś naprawdę ciekawego. To tak
          jakbyś narzekała, że on dużo pije alkoholu. To nałóg i warto go wyleczyć z tego,
          bo z takim człowiekiem ciężko żyć. Tak jakby przy komputerze siedział, albo
          robił cokolwiek innego, co przykuwałoby całą jego uwagę. Jak dla mnie - on nie
          ma ciekawszego zajęcia, Ty stałaś się dla niego rutyną. Zróbcie coś razem. Seks,
          jedzenie, spacery, zakupy, cokolwiek innego.
          • katarinabeauty Re: Co robic? 08.11.09, 02:37
            Popieram poprzednika w zdaniu.
            Dodam ,że szczerze się dziwię. Przyzwalacie, uczycie i przyzwyczajacie na
            początku do takich obyczajów a potem to już tylko irytacja jakaś nie potrzebna.
            Przecież wy ich tego nauczyłyście i zaakceptowałyście.

Nie ma innego zajęcia od tv?
            Hobby?
            Muzyka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka