deverda 03.01.10, 18:24 Poradzono mi to miejsce. Są tu mądre i fajne kobiety. Gdzie poznać fajnego i mądrego faceta? No GDZIE? Jestem zapracowana, na dyskoteki nie chodzę, do pubów też... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hhannia Re: GDZIE? gdzie poznać 04.01.10, 13:16 deverda napisała: > Jestem zapracowana, na dyskoteki nie chodzę, do pubów też... I to właśnie jest problem dzisiejszych kobiet, które ponad wszystko chcą robić karierę. Jestem zapracowana - fajnie, może na starość Twoja praca cię przytuli i szepnie czułe słówko. Nie dziwne że nie wychodzisz do pubów i dyskotek bo jak sie nie ma czasu utrzymywać kontaktów z ludźmi to trudno żeby było z kimś wyjść i kogoś poznać. Ale co tam za siedzenie po 10-12 godzin w pracy pojedziesz na 2-3 tygodnie na MALEDIWY. WOW. Ok poniosło mnie ale byłam trochę jak Ty i cieszę się że uciekłąm z tego świata. Zarabiam teraz dużo mniej ale jestem szczęśliwa i miałąm czas poznać kogoś z kim ten czas mogę spędzać, nawet kosztem tego że na wakacje pojedziemy tylko w polskie góry. Więc zawróć z tej drogi póki masz szanse Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: GDZIE? gdzie poznać 05.01.10, 08:23 Dokładnie tak jak pisze poprzedniczka. Nie masz czasu na poznanie kogoś bo jesteś zapracowana. Rozumiem kariera, ale szczęście z kims jest o wiele więcej warte! Odpowiedz Link Zgłoś