mala_mili Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:04 siedzę w pracy i myślę jak tu zorganizować sobie czas do 17 :/ robić się już nic nie chce, a nawet nie mam do kogo się odezwać, bo siedzę w biurze sama. Odpowiedz Link Zgłoś
bladamery Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:39 mala_mili napisała: > siedzę w pracy i myślę jak tu zorganizować sobie czas do 17 :/ robić > się już nic nie chce, a nawet nie mam do kogo się odezwać, bo siedzę w > biurze sama. no to jesteśmy dwie. Pocieszam się tylko tym, że każda minuta zbliża mnie do weekenduuu... se se se se Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:20 Oooo a teraz powinnam jak wolny biały człowiek udać się na spoczynek. Oczy same się zamykają.;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:23 Ja mam taki fotel, który się kiwa i jak się porządnie odchylę i nogi na biurko zapodam, to prawie jak na kanapie. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: co teraz robicie? 23.07.10, 14:01 ... już mi niosa setkę z mielonym:) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: co teraz robicie? 23.07.10, 14:04 Już po konsumpcji. Ale o ! Tak dla atrakcji, znalazłam kamień w sałatce (matko, mi też już wali) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio to uwazaj 23.07.10, 13:15 menk.a napisała: > Trawię.;) to uwazaj. bo to sie moze zle skonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:11 czytam two idiotyczny watek i zastanawiam sie czy to u ciebie choroba genetyczna, czy uwstecznienie nabyte Odpowiedz Link Zgłoś
catthe Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:14 Szukam ładnego przezroczystego stanika i się smucę z jednego powodu. A także przygotowuję się do tego, żeby rozpocząć pracę gdyż już jest po południu! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:18 Skoro stanik ma być przezroczysty, to ja się zapytowywuję po co on w takim razie?:P Odpowiedz Link Zgłoś
multilenka Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:20 > Skoro stanik ma być przezroczysty, to ja się zapytowywuję po co on w takim razi > e?:P ... no chyba do pracy:D.... Odpowiedz Link Zgłoś
catthe Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:27 menk.a napisała: > Skoro stanik ma być przezroczysty, to ja się zapytowywuję po co on w takim razi > e?:P Jest kilka powodów Meniu:P Oraz do zajęć, które aktualnie wykonuję dopisuję tarcie oka gdyz mnie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:28 Swędzi oko? Oj to do miłości i seksu. Znaczy do przezroczystego stanika nie zakładaj majtek.:P Odpowiedz Link Zgłoś
arnika_2 Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:33 odliczam czas jaki został do rozpoczęcia weekendu :) 58 minut :D Odpowiedz Link Zgłoś
catthe Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:37 menk.a napisała: > Swędzi oko? Oj to do miłości i seksu. Znaczy do przezroczystego stanika nie > zakładaj majtek.:P :D Obojętnie które oko? Bo swędzi mnie lewe czyli to bardziej od serca czyli jednak miłość czyli jednak majtki, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:48 catthe napisała: > menk.a napisała: > > > Swędzi oko? Oj to do miłości i seksu. Znaczy do przezroczystego > stanika nie > > zakładaj majtek.:P > > :D > Obojętnie które oko? Bo swędzi mnie lewe czyli to bardziej od serca > czyli jednak miłość czyli jednak majtki, prawda? Tak! Tak! Tak! A gdyby tak jeszcze zaswędziała Cię lewa dziurka od nosa (tez od serca), znaczy że będzie dużo seksu z 37 strony Kamasutry. :P Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:38 > Swędzi oko? Oj to do miłości i seksu. Znaczy do przezroczystego stanika nie > zakładaj majtek.:P Nawet przezroczystych? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:49 berta-live napisała: > > Swędzi oko? Oj to do miłości i seksu. Znaczy do przezroczystego stanika n > ie > > zakładaj majtek.:P > > Nawet przezroczystych? Nawet. Szkoda czasu.:P Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:39 Przeglądam oferty klimatyzatorów i zastanawiam się dlaczego tego ustrojstwa nie montuje się w mieszkaniach standardowo, jak kaloryferów. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: co teraz robicie? 23.07.10, 15:03 To inwerterowe. Dla pomieszczenia ok 35 m2 powinno starczyć. Przenośne (chłodzą, ale głośno pracują) kupisz już za 600 - 700 PLN i dodatkowo odpada kwestia montażu. Odpowiedz Link Zgłoś
szironna Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:46 czekam do 16.00. nie pracuję już, mózg mi się wcześniej niż reszta ciała na weekend udał. poza tym nie wiem jak u Was, ale u mnie w biurze jest +32 st. w takiej temperaturze nie sposób myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
arnika_2 Re: co teraz robicie? 23.07.10, 13:57 u mnie ponad 31stopni ale skrócono nam czas pracy o godzinę Odpowiedz Link Zgłoś