kini_franio 18.05.05, 10:04 Jeśli brakuje Ci pomysłu na prezent dla Mamy, zapraszam po śliczną filiżankę lub uroczy zestaw śniadaniowy do sklepu: czerwonakropka.bazarek.pl Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie-wiem-pytam Re: Prezent dla Mamy? 02.02.23, 16:54 Piękny pomysł. Rękodzieło jest na listach moich prezentów dla mam: nie-wiem-pytam.blogspot.com/2023/01/prezent-dla-mlodej-mamy.html i dla dziadków: nie-wiem-pytam.blogspot.com/2023/01/jaki-prezent-kupic-dla-babci-i-dziadka.html Odpowiedz Link Zgłoś
rmazu24316 Re: Prezent dla Mamy? 01.05.23, 11:34 Cześć! Szukacie ciekawych prezentów dla bliskich? Polecam zajrzeć na stronę GiftBoss, gdzie znajdziecie naprawdę oryginalne produkty z nadrukami, np. dedykowane dla mamy, taty, chłopaka czy dziewczyny. Mają tam też świetne skarbonki, herbaciarki i wiele innych gadżetów. Link: giftboss.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
trendygift.eu Re: Prezent dla Mamy? 12.05.23, 08:34 Kilka ciekawych pomysłów na blogu trendygift.eu/12-pomyslow-na-dzien-mamy Odpowiedz Link Zgłoś