orchid1 27.07.05, 13:23 Chciałabym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie dotyczące internetowych znajomości, miłości i spotkań off line. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
little_vampire Re: Internetowa znajomość 28.07.05, 16:27 heh,w dzisiejszych czasach świat zwariował a my razem z nim;).powstały te wszystkie portale do poznawania ludzi itp.myślę,że w przyszłości będzie to powszednie.a co do offline...trzeba długo rozmawiać z tym kimś online i sie upewnić,że jest tym za kogo sie podaje i offline jest całkiem bezpieczne.tak dla pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
julita-44 Re: Internetowa znajomość 28.07.05, 19:01 Super sprawa :) Szczególnie jeśli rozmawiasz z tym kimś od bardzo długiego czasu i czujesz to "przyciąganie", a potem w końcu można spotkać się off line :) Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: Internetowa znajomość 28.07.05, 20:53 przeżyłam coś takiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
windona Re: Internetowa znajomość 04.08.05, 15:59 czesc, tak sobie to czytam i chyba sie przyłącze, ja przezyłam taka internetową znajomośc "miłosc" , po pólrocznym klikaniu nastąpiło magiczne przyciąganie, fascynacja,wieczory spedzone na rozmowach....... jak upojenie, on był starszy ide mnie o 12 lat....,potem cóz kwestia spotkanie się ale ....nie na kawę i tu panika, strach... i tak drugie pól roku. Ale teraz wszystko skończone ,a ja cóz odkryłam w sobie wiele pięknych rzeczy, swoja pasje , hobby i spojrzenie na zycie.....wyszło jak wyszło- może przeznaczenie , tylko mi nadal go brakuje ohhhh pozdrawaim , internet ma tez swoje plusy ale trzeba zachowac granice zdrowego rozsądku;) Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: Internetowa znajomość 04.08.05, 16:02 Niestety może być baaardzo różnie i lepiej nie nastawiać się za bardzo na nic wielkiego. Ja się kilka razy mocno oszukałam, ale poznałam też fajnych sympatycznych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy266 Re: Internetowa znajomość 05.08.05, 06:09 Chyba też coś napiszę, myslę że takie zanjomości warto zawierać tylko, że trzeba być ostrożnym ale czy w rzeczywistośc też nie trzeba uważać?? Ja przezyłam coś fascynującego po kilku dniach klikania umówiliśmy się na kawę, było super, potem korespondencja trwała i trwa nadal, w między czasie było coś więcej niż tylko kawa, niestety oboje wiemy że to związek bez przyszłości ale korespondencja trwa nadal, gg, maile i nadal jest bardz miło. Niczego nie żałuję , więc warto próbować Zycie jest piękne, wswzystko jest dla ludzi i lepiej żałować że się cos zrobiło niż żalować że się nie spróbowało Gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
orchid1 Re: Internetowa znajomość 06.08.05, 18:26 Zapytałam was o to, bo od roku jestem w szczęśliwym związku z mężczyzną z internetowego portalu. Tak sobie myśle chodząc po ulicach mojego miasta, że nic lepszego nie mogło mi się przydarzyć, ale wiem że nie zawsze kończy się to tak kolorowo, niestety... Podsumowując, warto spróbować, ale jedna i najważniejsza zasada: MIEJCIE OCZY I USZY SZEROKO OTWARTE i powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: Internetowa znajomość 06.08.05, 22:23 To super, gratuluje! ja niestety trafiam na samych gnojkow. Odpowiedz Link Zgłoś
mc76 Re: Internetowa znajomość 08.08.05, 12:48 Mnie też przytrafiła się taka miłość - dziś jesteśmy małżeństwem :) Początki były ciężkie ale postawilismy wszystko na jedna kartę i udało sie !!! Wiem jedno - warto próbować.Fakt faktem można sie przejechać ale już tak jest na tym świecie - musimy szukać. Pozdrawiam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Internetowa znajomość 09.08.05, 22:15 Miłosc jest dusza i jest wszedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica20 Re: Internetowa znajomość 10.08.05, 11:48 ja mam takie zdanie: to jest suuupeeer !! tam poznalam mezczyzne moich marzen :) poznalismy sie przez "sympatie"...to miala byc nic nie znaczaca znajomosc. Ja byłam w trudnym zwiazku ktory sie rozpadal, on tez mial swoje problemy... chcielismy sie zabawic wiec umowilismy sie na sex. Pojechalismy na dzialeczke z jakimis jego znajomymi, pilismy no i poszlismy do lozka. myslalam ze to bedzie koniec znajomosci ale jednak...cos zaiskrzylo. Postanowilismy byc razem i tak jest do dzis (prawie rok ) bardzo sie kochamty, myslimy o wspolnej przyszlosci.. moim zdaniem internet to wspaniala rzecz :) mozna spotkac swoja miłosc.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa6 Re: Internetowa znajomość 11.08.05, 19:28 Ja wyszłam za mąż właśnie za faceta poznanego przez internet. W internecie jak w życiu - są ludzie i ludzie. Zanim poznałam swoje Kochanie umawiałam się z różnymi facetami - niektórzy byli fajni, inni nie. Ale w końcu trafiło na tego właściwego:)Uważam, że każda znajomość może być TĄ i nie sądzę, że znaczenie ma czy kogoś poznało się w pubie czy na czacie. Miejsce tak samo dobre jak każde inne. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś