Dodaj do ulubionych

Internetowa znajomość

27.07.05, 13:23
Chciałabym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie dotyczące internetowych
znajomości, miłości i spotkań off line.
Obserwuj wątek
    • little_vampire Re: Internetowa znajomość 28.07.05, 16:27
      heh,w dzisiejszych czasach świat zwariował a my razem z nim;).powstały te
      wszystkie portale do poznawania ludzi itp.myślę,że w przyszłości będzie to
      powszednie.a co do offline...trzeba długo rozmawiać z tym kimś online i sie
      upewnić,że jest tym za kogo sie podaje i offline jest całkiem bezpieczne.tak
      dla pewności.
      • julita-44 Re: Internetowa znajomość 28.07.05, 19:01
        Super sprawa :) Szczególnie jeśli rozmawiasz z tym kimś od bardzo długiego
        czasu i czujesz to "przyciąganie", a potem w końcu można spotkać się off line :)
        • little_vampire Re: Internetowa znajomość 28.07.05, 20:53
          przeżyłam coś takiego :)
    • windona Re: Internetowa znajomość 04.08.05, 15:59
      czesc, tak sobie to czytam i chyba sie przyłącze, ja przezyłam taka internetową
      znajomośc "miłosc" , po pólrocznym klikaniu nastąpiło magiczne przyciąganie,
      fascynacja,wieczory spedzone na rozmowach....... jak upojenie, on był starszy
      ide mnie o 12 lat....,potem cóz kwestia spotkanie się ale ....nie na kawę i tu
      panika, strach... i tak drugie pól roku. Ale teraz wszystko skończone ,a ja cóz
      odkryłam w sobie wiele pięknych rzeczy, swoja pasje , hobby i spojrzenie na
      zycie.....wyszło jak wyszło- może przeznaczenie , tylko mi nadal go brakuje
      ohhhh pozdrawaim , internet ma tez swoje plusy ale trzeba zachowac granice
      zdrowego rozsądku;)
    • aganiok32 Re: Internetowa znajomość 04.08.05, 16:02
      Niestety może być baaardzo różnie i lepiej nie nastawiać się za bardzo na nic
      wielkiego. Ja się kilka razy mocno oszukałam, ale poznałam też fajnych
      sympatycznych ludzi.
      • daisy266 Re: Internetowa znajomość 05.08.05, 06:09
        Chyba też coś napiszę, myslę że takie zanjomości warto zawierać tylko, że
        trzeba być ostrożnym ale czy w rzeczywistośc też nie trzeba uważać??
        Ja przezyłam coś fascynującego po kilku dniach klikania umówiliśmy się na kawę,
        było super, potem korespondencja trwała i trwa nadal, w między czasie było coś
        więcej niż tylko kawa, niestety oboje wiemy że to związek bez przyszłości ale
        korespondencja trwa nadal, gg, maile i nadal jest bardz miło.
        Niczego nie żałuję , więc warto próbować
        Zycie jest piękne, wswzystko jest dla ludzi i lepiej żałować że się cos zrobiło
        niż żalować że się nie spróbowało
        Gorąco pozdrawiam
    • orchid1 Re: Internetowa znajomość 06.08.05, 18:26
      Zapytałam was o to, bo od roku jestem w szczęśliwym związku z mężczyzną z
      internetowego portalu. Tak sobie myśle chodząc po ulicach mojego miasta, że nic
      lepszego nie mogło mi się przydarzyć, ale wiem że nie zawsze kończy się to tak
      kolorowo, niestety... Podsumowując, warto spróbować, ale jedna i najważniejsza
      zasada: MIEJCIE OCZY I USZY SZEROKO OTWARTE i powodzenia :)
      • aganiok32 Re: Internetowa znajomość 06.08.05, 22:23
        To super, gratuluje! ja niestety trafiam na samych gnojkow.
    • mc76 Re: Internetowa znajomość 08.08.05, 12:48
      Mnie też przytrafiła się taka miłość - dziś jesteśmy małżeństwem :)
      Początki były ciężkie ale postawilismy wszystko na jedna kartę i udało sie !!!
      Wiem jedno - warto próbować.Fakt faktem można sie przejechać ale już tak jest
      na tym świecie - musimy szukać.

Pozdrawiam.
      M.
    • caprissa Re: Internetowa znajomość 09.08.05, 22:15
      Miłosc jest dusza i jest wszedzie:)
    • diablica20 Re: Internetowa znajomość 10.08.05, 11:48
      ja mam takie zdanie: to jest suuupeeer !!
      tam poznalam mezczyzne moich marzen :)
      poznalismy sie przez "sympatie"...to miala byc nic nie znaczaca znajomosc. Ja
      byłam w trudnym zwiazku ktory sie rozpadal, on tez mial swoje problemy...
      chcielismy sie zabawic wiec umowilismy sie na sex.
      Pojechalismy na dzialeczke z jakimis jego znajomymi, pilismy no i poszlismy do
      lozka. myslalam ze to bedzie koniec znajomosci ale jednak...cos zaiskrzylo.
      Postanowilismy byc razem i tak jest do dzis (prawie rok )
      bardzo sie kochamty, myslimy o wspolnej przyszlosci..

moim zdaniem internet to wspaniala rzecz :) mozna spotkac swoja miłosc.. :)
      • kaa6 Re: Internetowa znajomość 11.08.05, 19:28
        Ja wyszłam za mąż właśnie za faceta poznanego przez internet. W internecie jak w
        życiu - są ludzie i ludzie. Zanim poznałam swoje Kochanie umawiałam się z
        różnymi facetami - niektórzy byli fajni, inni nie. Ale w końcu trafiło na tego
        właściwego:)Uważam, że każda znajomość może być TĄ i nie sądzę, że znaczenie ma
        czy kogoś poznało się w pubie czy na czacie. Miejsce tak samo dobre jak każde
        inne. Pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka